- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz
Sumptuous #3709 üzenetére
Egyébként jó lenne erre egy gyorskapcsoló a redőnyön, ez nagyon bénán van megoldva. Én pl. telenor auchan flottában vagyon 1,5 GB nettel, ez bőven elég, ha telefonon használom. Viszont ha távolról kell dolgoznom, akkor wifi hotspotra kapcsolom, és arról használom a laptopot, akkor meg a telekom maratonos kártyámat szeretném használni. Samsungnál, vagy pl. One+-nál sokkal egyszerűbben elérhető ez a beállítás, itt vagy 3-4 katt. Túl lehet élni, csak jó lenne ezen faragni.
-
Aryon87
félisten
válasz
Sumptuous #3560 üzenetére
Pedig be volt kapcsolva, és nem mutatta amit kell. Csak az hogy honnan jött és csak annyit hogy "1 értesítés".
2 állandó widgettem van a zárképernyőn, az egyik az időjásás, míg a másik egy zseblámpa, aminek 2 kapcsolója van (vaku és kijelző világítás) és ezeket is csak 1 értesítés néven mutatta. Mivel kikapcsoltam az arcfelismerőt, így már azt látom amit kell.Egyiken az arcfelismerővel még, + amit mutattál a kapcsoló is bent van, a másik ugye már törölt arcadatokkal.
-
DanielVon
csendes tag
válasz
Sumptuous #3536 üzenetére
Hmm. Köszönöm a kimerítő választ. Igy egyre csabitobb ez a készülék. Valamikor megtapogatom szemelyesen valamely uzletben, es ha ott is olyan, amilyennek mondjatok, akkor veszem is. 😉😉 A beszelgetes hangeros dolgot nem tudom hova tenni. Nemzetkozi cikkek szoltak arrol, hogy mennyire gyenge. Bar teny, hogy azt nem tudom, hogy a ket keszulek közül melyikre gondoltak, minden esetre szerepelt benne, hogy az uj technologia miatt. De ha ebben a forumban nincsenek efféle tapasztalatok, akkor meg vagyok gyozve.
-
FuRiONight
addikt
-
FuRiONight
addikt
-
Foose
addikt
válasz
Sumptuous #3424 üzenetére
Hát remélem hogy több ilyen nem lesz nekem se. Itt nem volt se wifi, se mobilnet, le volt téve az asztalra lezárva. Ilyen üzemidő nekem is jó lenne, de még elég új, még csak egyszer volt töltve. Ezelőtt p10 volt, abból max 6 óra SOT jött össze.
Ixion77 nekem nem csak ujjlenyomat, semmire nem reagált. Elég bosszantó volt, de hátha csak egyszeri eset...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest