Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombasm
aktív tag
válasz
gthomma #18046 üzenetére
A huawei gyári alkalmazásában (MyHuawei) az adatok (gyári szám + imei) alapján mutatja a garncia idő lejáratát, ami két év itton. Ha a telefon egy éves, akkor még kb. egy év garanciát kell, hogy mutasson rá az alkalmazás, azaz most legalább 2022. novemberéig érvényesnek kell lennie.
Amúgy meg kellene lennie hozzá egy számlának is, aminek a dátumát még egyszerűbb ellenőrizned. (Ha jól tudom, a számla nélkül amúgy sem érvényesíthető a gari, de én még mindig csak használt huaweit vettem és nem is gariztattam soha, szóval ezt majd más pontosítja.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- Óra topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Projektor topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rengeteg áramot fordít adatközpontokra és bitcoinbányászatra Pakisztán
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest