Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Méret a lényeg. Nekem van ún. DSLR (valójában már rég váltottam DSLR-ről mirrorlessre, de az emberek többségének a pro fényképezőgép a DSLR maradt, pedig nem a tükörtől lesz jó a kép de mind1.), de a telefon mindig nálam tud lenni és ez nagy előny.
iPhone tapasztalatom nincs, mert annyi pénzt én elvből nem adok egy telefonért és az ecosystem sem köt oda.
Viszont időről időre lövök olyan képet a P30-cal amin még 1 év elteltével is meglepődök olyan jó. A "nagy" géppel is el kell molyolni, hogy jó kép legyen, itt sok esetben a szoftver elintézi. Nem az AI-ra gondolok, annak kikapcsolását már a P20-on megtanultam.
Szóval az elvárásaimnak telejesen oké a cucc.
(Csak, hogy képbe helyezzem magam, az elmúlt években volt S6-S7-S8-P20-P30, tehát azt gondolom láttam a "nagyok" közül ezt-azt.)
De nem kardoskodni akarok, mert mindenkinek mások az igényei, ez szigorúan egy saját vélemény
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Gitáros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autóhifi
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest