Hirdetés
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen ezért akartam , ezt venni a hugomnak ajándékba, ha már magamnak rosszul döntöttem... most annak már viselem következményeit, de végül az időtállóbbság kedvéért egy p smart+-ra adtam le előrendelést, (aug 2-án megjön) ,az erősebb proci miatt tovább legyen vele boldog, csak abban reménykedem ,hogy nem egy kompromisszumokkal telepakolt cucc lesz,
ha igen(mert ellenőrizni fogom, a nyelvvel együtt) akkor megy vissza és jön ez helyette, erről tudni ,hogy kb nincs ,mert egy minden alkotóelemében jó teló,
ezért is tettszik annyira , na de majd elválik. -
törölt tag
ha felpörög a topik azt nem azt jelentené, hogy egy rakás gond van amire az emberek segítséget kérnek? vagy hogy szoftveresen elhanyagolt teló, amire jönnek a nektek van frissités kommentek? nekem inkább az jött le hogy nem 6millió gond van vele, az emberek mint te is egyszerűen csak elégedetten használják..
csak kérdezem... -
törölt tag
válasz
AeSDé Team #590 üzenetére
gondolom mert nagyon-nagyon szép telefon az öregeket leszámítva akik a notch miatt hisztiznek mint egy 5 éves akitől elvették a kekszet ez egy használható ha nem is modern procival meg rengeteg szintén hardveres jó kiegészítővel szerelt telo(végre nem egy parasztvakítás hogy egy soc-on kívül nem kapsz semmit), amit sok szolgáltatónál csomagokban meg millió helyen meg lehet venni, és nem is horror áron és a xiamiaúk többségével ellentétben , ennél az emberek nem félnek a gariügyekkel kapcsolatban sem a kiépített brand miatt, na meg mert kicsi p20-nak néz ki... ami nem olyan drága mint két havi fizu, röviden vonzza a népet, mert szép...
akinek nem jön be az a kirin659-en kívül semmi érvet nem tud ellene...
Ha tévedek vagy szted valamit kihagytam akkor hallgatom -
törölt tag
Nekem semmiképp nem kéne a MiA1 ha ingyenadnák se , csak elfogadtam a véleményed, abban se gyorstöltés se értelmes Mai wifi , lte-t nem tudom meikben jobb, és stock droid... meg ronda is... 60 € vel olcsóbb...,számomra az egy túlárazott izé..... hangsúlyoznám hogy számomra
-
törölt tag
erősebb? azt hittem abban snapi 625 van, az hol erősebb? egyszálon még a 630 is elmarad a kirin 659-től, vagy rosszul tudom? (elnézést ha rosszul tudom) úgytudom az max grafikusan jobb, a netre csatlakozó modulok is abban a gyengébbek... és abban gyorstöltés sincs...
vagy tévedek?ha igen akkor tényleg bocsi
-
törölt tag
Hali gondolkodom két db p20 lite vásárlásán jelenleg 252 euróért jónak tűnnek ezek,
-egyrészről hugomnak egy 2016-os p9 lite-ot váltana amiben egy kirin 650 +2gb ram van ,ahhoz képest mekkora előrelépés?
-illetve magamnak jelenleg egy iPhone SE-t használok, volna ez valamiben visszalépés ahhoz képest? vagy jobb mint az? látom van aki ilyen irányba váltott, mint én tervezem csak érdekelne volna e olyasmi amiről lemondanék ezzel a váltással
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest