- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
flanki
aktív tag
"- Nyissa meg telefonján a Beállítások - Alkalmazások - Alkalmazások menüpontot.
- Kattintson a fenti jobb sarokban található négy (P20 Lite-on három...) pöttyre.
- Válassza ki a Rendszerfolyamatok mutatása lehetőséget.
- A felsorolt alkalmazások között keresse meg a Google Play-szolgáltatások alkalmazást és kattintson rá.
- Lépjen a Tárhely menüpontba.
- Válassza ki a Terület kezelése opciót.
- Lépjen az Összes adat törlése lehetőségre és engedélyezze a törlést.
Ezen lépések elvégzése után pedig kapcsolja ki készülékét, és végezze el az alábbi lépéseket is:
- Miután kikapcsolta készülékét nyomja hosszan egyszerre a hangerő felfele gombot és a bekapcsoló gombot, amíg az EMUI menü megjelenik.
- Lépjen a Reboot system now opcióra, amivel automatikusan újraindul a készülék.Ezen lépések elvégzése nem jár a készülék adatvesztésével."
-
zeorsdfd
senior tag
Nálam az akksi csere után is nagyon gyorsan merült. Nagyobb tárhely kellett. Jobb kamera. Gyorsabb proci.
Igazából nem az oprendszert cserélné az ember, csak amikor a fenti szempontok miatt vált 5 év után, akkor ez elkerülhetetlen. Amúgy van többszáz apróság, ami változott.
Egy jelentős része ennek biztonsággal és privacy-vel kapcsolatos fejlesztés, ami viszont fontos. -
flanki
aktív tag
Abban igazad van hogy gyakorlatilag ez a telefon is tud mindent ami elég egy átlag felhasználónak. Nekem is még megvan a P20 Lite-om egy P40 Lite mellett.
Igazából a P20 Lite-ot jobban is szeretem, kompaktabb darab.
Az akksija talán ami gyenge pontja, mert már új korában se volt egy hosszú üzemidejű.
Az android témával kapcsolatban is osztom a nézeteid.
A hardverigénye nőtt a rendszernek az évek alatt, de olyan hatalmas változások azért nem történtek. -
domper2015
senior tag
Szerintem maga az operációs rendszer egy túlburjánzó szörny, itt a Samsungomra gondolok...
Megszünéshez közeliek a 3G hálózatok. Új LTE frekvenciák kerültek a repertoárba 700, 900, amit a régebbi telefonok nem támogatnak. VoWifi, VoLTE hívás, Samsungon dual Simes készülék esetében az egyik kártyán nincs térerő, akkor másik kártya adatkapcsoltán keresztül VoWifi hívás lehet lefolytatni: Digisként a legjobb dolog
Az 5G nem jelentős, számomra jelenleg közömbös.
Vagy öregszem, vagy nem izgatnak a telefonok, de a 2 éves A52 5G-t használva nem vágyom új telefonra... -
Zsolesz1885
tag
Nem akarom elkiabálni, de mutattak nekem egy kalibráló programot amit feltettem és a leírtak alapján kalibráltam, és most töléletesen kijelzi a százalékot meg a merülés is normális. Eddig rendben van, most szándékosan nyúzom lehet hogy nem vertek át és tényleg új az akku benne szépen tartja magát.
-
Zsolesz1885
tag
Nem én cseréltem, így vettem a telót egy használt mobilosnál, új kijelzővel és új akksival. Amit észrevettem még, hogy az Android frissítésnél mikor tettem rá a 9-et az újlenyomatolvasó környéke meg afelett tűzforró volt a teló. Most azt a tippet kaptam hogy kalibráljam az akksit ami egy kicsit időigényes de ezt még rászánom, ha nem segít akkor viszem vissza.
_pda_: Igen, nekem is ez a sejtésem hogy valószínűleg Alitól rendelt "jóvanazbele" akksit kapott. De nem kizárt hogy hardveresen is kezd belül pusztulni.
-
atala
addikt
Én fél évvel később vettem a telefonomat mint a feleségem, és nálunk is gyárilag más volt a kép kijelző színhőmérséklete. Többféle kijelzővel szerelték. Az enyém kicsit melegebb színű, de úgy néz ki én jártam jobban mert az övénél elő jött az a gyári hiba, aminél a kijelző egy részén besárgult a kijelző széle.
-
MR ME
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest