- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Muerte68
addikt
Mindenki annyiért veszi amennyiért akarja vagy amenyi van neki.
A 400000-es szifont is megveszik, és ha valaki a legfrissebb telót akarja az többe kerül.
Egyébként ha az első körös vevők nem volnának, meg nem hoznák ki erre alapozva évente az új tipust akkor te sem kapnád meg akciósan mert megmarardna az ára úgyhogy köszönd meg azoknak akik mindig a legújabb cuccot akarják hogy te megkapod 60-ért. -
Muerte68
addikt
-
Muerte68
addikt
válasz
winhate #4556 üzenetére
Hát ha valaki úgy akar fotózni hogy ne kelljen semmit csinálni akkor ott a szifon
Tipikus amerikai mindent megcsinál helyetted igaz semmi köze a valósághoz de az nem baj.
Az biztos hogy az egyébként gyengébb kameràval első blikre jobb képet csinál de olyat amit ő akar.
Persze valakinek ez kell -
Muerte68
addikt
válasz
winhate #4554 üzenetére
Van egy Fuji XE1+18-55/2,8-4-combó,de van hogy csak teló van nálam akkor azzal szórakozom.
Nem veszem túl komolyan mert szerintem a képminőség soha nem lesz olyan mint egy normális fényképezőgéppel de néha elvagyok vele,meg próbálom mutatni az ismerőseimnek hogy mi volna az alap amit el kellene várni egy fényképtől.
eléggé irritál milyen pocsék képeket osztanak meg miközben 5 perc alatt lehetne jó kép is.
De hiába mondom általában múltkor is órákon át alakítottam és küldözgettem egy ismerősnek hogy mi lenne jó ,ugyanúgy rakta fel a vacak képeket úgyhogy feladtam.
Az a lényeg hogy a teló kamerája szerintem nem rosz csak kicsit oda kellene figyelni -
Muerte68
addikt
válasz
janeszgol #4541 üzenetére
Örülök hogy tetszik, ritkán fotózok telóval csak mintának szántam olyan képet próbáltam amin nem sok utómunka van. [kép]
Ezt is útközben lőttem csak a zársebességet állítottam meg azt próbáltam meg hogy hova menjen az expó a fénymérés miatt de kb 5 perc meg 3 kép volt meg egy kis igazítás de azt is az út szélén csináltam. -
Muerte68
addikt
-
Muerte68
addikt
válasz
petyametyo #4418 üzenetére
Gratulálok ez téged minősít,tanács szintjét nem üti meg de legalább van egy fölösleges hsz.
-
Muerte68
addikt
válasz
petyametyo #4414 üzenetére
Ez aztán építő hozzászólás
Ha neked nem jött be akkor minek nézegeted a topicot és főleg minek trollkodsz ha értelmesen nem tudsz hozzászólni?? -
Muerte68
addikt
válasz
Hieronymus #3957 üzenetére
Akkor inkább mondjuk úgy hogy aki nem tud fotózni annak mindegy,aki tud fotózni jobb fényképeket csinál fényképezőgéppel,aki nem az a P20-al sem fog meg fényképezővel sem
Egész jó képeket lehet csinálni a P20-al minimális igazítással vagy pro módban normális beállítással az alap beállítással lehet hogy jobb a szifon de az nem a kamerán múlik hanem a szoftveren ami kijavítja a noob fotóst.
Egy hibája van a kamerának a selfi camera gyenge minden másra jó teljesen. -
Muerte68
addikt
válasz
#20749568 #3834 üzenetére
Sima fólia,de nem biztos hogy sérült az üveg, nekem koppant a teló úgy nézett ki mintha kipattant volna az üvegből egy kis darab,de mikor levettem a fóliát kiderült hogy csak a fólia sérült.
Direkt csak a boltban vettem le hogy ha baj van ne befolyásolja a garanciát de hálistennek jobban véd mint ahogy kinéz a fólia -
Muerte68
addikt
Mitől van hogy a Facebook videókat nem hajlandó lejátszani?
Idáig működött a YouTube videókat lejátsza.
A legutóbbi frissítés óta van ez. -
Muerte68
addikt
válasz
_CICAFIU_ #1471 üzenetére
Én P10-ről váltottam,gyorsabb,jobb az akkuidő,jobb a kamera(zoom+jobb fókusz)
Én általában fényképzőgépet használok de ha hirtelen fotózni kelett kimondottan jól muzsikál.
Szerintem egy kompaktot simán lenyom a kamerája,kivéve az előlapi(selfi)kamerát mert az felejthető
Szerintem megéri váltani,a Mate azért durván drága ez még viszonylag jó árban van. -
Muerte68
addikt
válasz
Williamgrant #1324 üzenetére
Nem azt mondtam hogy nem létezik,hanem a t-kom-nál a 128gb-os csak két alapszínben volt választható.
A P9-is pld kékben csak független verzióban volt a szolgáltatóknál nem is lehetett kapni.
Gondolom ezzel a megoldással is a kisebb verzió felé próbálják terelni a népet,gondolom ott nagyobb a haszon. -
Muerte68
addikt
válasz
joefasalasso #1317 üzenetére
én az alkonyatot választottam,szerintem nagyon jól néz ki-viszont nagyon kényes az üveg és tokban már nem olyan dizájnos
Pld a 128gb-os verzió nincs is ilyen színben. -
Muerte68
addikt
Kellene egy kis segítség.
A zenelejátszó amikor zsebre vágom egy idő után kikapcsol után sokkal később be egy kicsit utána megint ki.
P9-en ugyanezt a zenelejátszót használtam ugyanezzel a Bt fülessel.
Olyan mintha a telefon zárna le a kezemben szól a végtelenségig. -
-
Muerte68
addikt
válasz
Hieronymus #1105 üzenetére
Köszönöm akkor nem hiába nem láttam
Annyira nem hiányzik,bár régebben használtam csak a leírás után kerestem mi van benne.Más-jól néztem hogy optikai zoom 2X-esig van benne és utánna digitális?
Meg a két kamera most hogy működik a P9-ben volt egy szines meg egy monokróm itt is ez van vagy más szisztéma van a kamerában? -
Muerte68
addikt
A leírásban(T-Kom) van fm rádió,de én ilyet nem találtam benne-ezek szerint nincs vagy én vagyok vaksi
-
Muerte68
addikt
Pont ma kaptam meg-P-9-után nagyon jó a clónozó progi átment minden,a mérete is elég hasonló,gyors eddig teljesen meg vagyok elégedve vele csak a jack hiányzik de legalább átalakítót is adtak hozzá ez korrekt.
Meg a szilikon tok is mondjuk a füles még mindig gáz egy ilyen kategóriás telóhoz
Az újlenyomat olvasó nekem jobban tetszett hátul de ez is gyors . -
Muerte68
addikt
én eddig mindig átraktam az sd-t és kész
Nem gond csak furcsállottam,megoldom az átmásolást,csak huawei-nél még nem találkoztam fix memóriával.
Nem akadok meg rajta,meg is rendeltem szerintem nekem jó lesz ami tud-a P10-nem volt meggyőző váltani ez már jobb
Néztem a pro-t,meg a 128 gb-os verziót is de nekem nem éri meg a felárat az a plusz,meg erre jócskán volt kedvezmény.
Meg nem is kell a túl nagy teló ez is határeset. -
Muerte68
addikt
P9-et váltanék erre a 4/64gb-os verzióra,jól látom hogy nincs sd kártya bővítési lehetőség?
Elég a 64gb-csak szeretem sd-átvinni a dolgokat,ez így elég almás megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem annyira pró, mint a háromkamerás csúcsváltozat, nincs OLED kijelzője és sztereó hangszórója, viszont esztétikailag barátságosabb, nem mellesleg pedig jelentősen olcsóbb annál.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest