- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aldhissla565
csendes tag
Nekem még nem, le akartam csekkolni Firmware Finderben, az a fura, hogy nem is mutatja C432re az új frissítést.
-
Aldhissla565
csendes tag
válasz
MittuDomain_ #1763 üzenetére
Igen, router majd akkor otthon át kell írni.
Utolsó lépés után a telefont kikapcsolod, feldugod töltőre, majd a volume up+bekapcsológombot egyszerre nyomvatartva elindítod. A listából a felsőt választod ki, csatlakozik wifire, megkeresi a firmwaret, majd telepíti és letölti.
Ha jól csinálod nem para, a sajátomon kívül a feleségemét is így frissítettem. -
Aldhissla565
csendes tag
válasz
MittuDomain_ #1759 üzenetére
Egyiket sem.
Firmware Finderrel erecovery módban tudod feltenni.
A 64 gb-os lila az dualsimes, szóval neked a 12.03-i 199322 végű kell (a 21 végű az l09-et telepít erecoveryben).
Kiválasztod az erecovery módot, aztán követed az utasításokat (nem árt tudni, hogy a wifi routeredbe, hogy tudsz belépni).
-
Aldhissla565
csendes tag
Egyébkébt kinek mi a véleménye a Pieről?
Szerintem egész jó. A küllem és az új funkciók nagyon jók. Gyorsabbnak tűnik (pedig amúgy is nagyon gyors volt) a rendszer, jobb az akkumulátor kezelés, a háttér automata tisztítás is jónak tűnik (külső tisztító programok sem találnak szemetet).
A wifis desktop mód meg annyira bejött, hogy a gyorsabb kapcsolat miatt ideje vennem usb type-c hubot meg Hdmi kábelt.
-
Aldhissla565
csendes tag
Azoktól szeretnék kérdezni, akik manuálisan tették fel a Piet. Működik nektek a Hicare? Nekem nem tud csatlakozni a szerverhez. Lehet majd a további frissítéseknél is be fog zavarni.
-
Aldhissla565
csendes tag
L29re felment Firmware Finderrel, erecoveryvel, a leírások alapján. Semmi adat nem veszik el így
-
Aldhissla565
csendes tag
Nem, arra gondoltam, hogy, ha elkezdődik a frissítés itthon és 15-30 napra rá nem kapom meg, na akkor.
Nekem alapból késnek a frissítések (b164), leveleztem emiatt a Huaweivel. Azt a választ kaptam, hogy, ha 15-30 napon belül semmilyen frissítést nem kapok (akár csak biztonságit), akkor a szervíz ráteszi.
-
Aldhissla565
csendes tag
Sziasztok!
Készülvén arra, ha az EMUI 9 is késni fog nálam:
Bootloadert nyitott már valaki?
Huru updater tapasztalatok?
Vagy majd intézzem szervízzel? Tudok lobogtatni arról papírt a Huweitől, hogy ha 30 napon belül nem jön meg, a szervíz tegye fel
-
Aldhissla565
csendes tag
válasz
7Heads Drago #1334 üzenetére
Hát mások a prioritások. Másnak pl. a kamera a fontos, na engem pl. nem érdekel, ha sz, r képeket csinálna a P20, engem nem érdekelne.
Nekem a teljesítmény (ami tökéletes), és a szoftver a fontos (aminek a naprakészségével bajom van).
Szó se róla, szeretem az EMUI-t, ezért maradtam a Huaweinél. Azt is tudom, hogy nincs bombabiztos rendszer, de elvárnám a rendszeres biztonsági frissítés a levelezés, Nfc, Smartbank stb.. miatt.
-
Aldhissla565
csendes tag
válasz
Williamgrant #1331 üzenetére
Bocsi, így már értem. Azért ez kicsit elkeserítő, mert ezt is figyelembe véve vásároltam a telefont a Telekom áll (nekem fontos a szoftveres támogatás). Már csak abban bízom, hogy a Firmware Finder egyszer működni fog EMIU 8.0 felett is.
-
Aldhissla565
csendes tag
válasz
Williamgrant #1329 üzenetére
A C900 az elcs:szett, az akkor van, ha manuálisan frissít az ember, de rosszul, és a regionális beállítások, alkalmazások nem kerülneka telóra (P9nél jártam így)
-
Aldhissla565
csendes tag
válasz
Williamgrant #1327 üzenetére
Leírtam ezt is. Független, és C432 a régiókód, ami a független EU-s régió szoftvere. A Telekom a Huaweinél C150-ként fut.
-
Aldhissla565
csendes tag
Sziasztok!
Megkaptam a választ a Huawitől. Már teljesen elvesztettem a fonalat. Független C432 firmware van a telómon. A Telekomnál vettem, de független a készülék.
Mégis a szolgáltató dönti el a frissítést? És tényleg köze van a sim kártyának a frissítéshez?
Alább a válaszuk:
"Köszönjük a beküldött adatokat, ez alapján a készülék Telekomos szoftverrel lett kiadva, esetleg sim kártya nélkül érdemes kipróbálni, de a frissítések automatizált rendszerben mennek ki és ennél jobban nem látunk rá.
Azt javasoljuk, hogy amennyiben 30 napon belül nem érkezne frissebb verzió, készíts biztonsági mentést és állítsd vissza a gyári adatokat készülékeden vagy juttasd el szervizünkbe a telefont, ahol amennyiben van elérhető frissítés rátelepítik!
Amennyiben további kérdésed merül fel, fordulj hozzánk bizalommal!" -
Aldhissla565
csendes tag
válasz
Aldhissla565 #1289 üzenetére
Közben írtam a Huawei ügyfélszolgálatnak. Elkérték az IMEI számomat. Majd jelentkezem, ha megkaptama válaszukat.
-
Aldhissla565
csendes tag
válasz
Hieronymus #1280 üzenetére
Az elvileg nem számít. Az elsődleges melyik szolgáltatóé? Nekem 2 Telekomos van.
Úgy tudom, hogy aki Telenorost használ elsődlegesként, megkapja időben.
-
Aldhissla565
csendes tag
válasz
Hieronymus #1278 üzenetére
Milyen szolgáltató kártyája?
-
-
Aldhissla565
csendes tag
Szóval, visszakanyarodva az eredeti kérdéshez, miért lehet az, hogy pár eszköz ennyire le van maradva a frissítésekkel, amikor ugyanaz a régiokód, és pl Firmware Finder alapján az adott verzió már hónapok óta elérhető a készülékemre (IMEI szám alapján is)?
Másik kérdésem, az, hogy mivel az FF nem tudja már a jóváhagyott firmwaret dns/proxy változtatással erővel telepíteni, van-e valami más, bootloader nyitás nélküli, egyszerűbb metódus?
Előre is köszönöm!
-
Aldhissla565
csendes tag
válasz
Andrew10 #1191 üzenetére
Abban tévedsz, hogy nekem pl. igenis döntő szempont volt a választásnál, hogy pl. szemben a régi Telekomos, C150-es régiószámú P9-emmel, a P20 már független, és független C432 régiókódú szoftver fut rajta.
P9-nél sem értettem, hogy a Telekom p;cs;lése miatt miért csak hónapokkal később kapom meg a frissítéseket, de ott legalább volt rá valami (ha nem is elfogadható) indok.
A független, C432 esetében pedig végképp nem értem.
Ugyanaz a régiókód, nem befolyásolják a szolgáltatói frissítések, sem a sim kártya, Firmware Finder szerint hetek óta IMEI alapján engedélyezett a számomra is a frissítés, mégse jön.. (gyári visszaállításon túl vagyok, nem ragadt be semmi nálam)
Holott ugyanazért a telefonért és ugyanazért a szolgáltatásért fizettem, mint aki megkapja.
Persze ezen túl semmi bajom a P20-al, sőt, csak ez azért idegesítő (nem Armageddon, csak idegesítő).
-
Aldhissla565
csendes tag
válasz
Andrew10 #1189 üzenetére
Hát az olyan nem érti a problémát, akinek nincsenek érzékeny levelek a telefonján.
Ha pl. egy munkahelyi (akár magán, akár állami szektor) levelezés is a telefonodon fut, akkor pár embernél azért elsődleges fontosságú, hogy a legújabb biztonsági frissítések legyenek a telefonján, mivel olyan adatok is tárolódnak a telefonodon, amik nem nyilvánosak (akár üzleti titoknak minősülnek stb.)...
Ha vesz az ember egy csúcskategóriás telefont, akkor elvárható, hogy a frissítéseket időben megkapja.. főleg, ha közben már 3 havi biztonsági frissítés kijött, amit más Huwei P20 tulaj már megkapott.
-
Aldhissla565
csendes tag
válasz
lalja11 #1141 üzenetére
Vicces, hogy én még mindig B164-en vagyok... Csináltam tegnap egy gyári adatok visszaállítását, a Telekomos frissítés törlődik, de ha nincs fenn, akkor se jön a frissítés. Holott a Firmware Finder szerint nekem is elérhető a B166, B168, és az új B172 is...
Írtam a Huaweinek, hogy mi a csuda van...
-
Aldhissla565
csendes tag
Sziasztok!
Mióta utoljára kérdezte bárki is, Telekomos kártyával használt Dual simes P20-ra jött valakinek frissítés?
Még minidg B164..
-
Aldhissla565
csendes tag
Sziasztok!
Egy hónapos P20-am van, Telekomnál vettem, 64 gb, C432. Látom másnak is el vannak csúszva a frissítések, még mindig B164-en vagyok.
Van valami mókolás nélküli módszer az updatera, úgy, hogy EMUI 8.1-en az FF nem működik? Le tudok tölteni update filekat vele, 3gombossal megpróbálkozhatnék, de ugye 3 zip file van, amit nem tudom, hogy milyen sorrendben kell telepíteni, illetve a HW_EU.zip fileból két darab is van frissítésenként.
A szolgáltatói konfigurációs frissítés (DT.HUN 8.1.08(CT) nem zavar be?
Ha csinálok egy gyári visszaállítást, akkor a szolgáltatói frissítés törlődik, vagy az is be van integrálódva a rendszerbe?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem annyira pró, mint a háromkamerás csúcsváltozat, nincs OLED kijelzője és sztereó hangszórója, viszont esztétikailag barátságosabb, nem mellesleg pedig jelentősen olcsóbb annál.
- PlayStation 5
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest