- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pjotr
senior tag
Megjelent egy halvány folt, fehér háttérnél kissé világosabb, mint a kijelző többi része. Nem örülök! Volt másnak ilyen?
-
Pjotr
senior tag
válasz
Jhonny Cage #1815 üzenetére
Én próbáltam, nem sikerült.
-
Pjotr
senior tag
Időnként zizzen kettőt a telefon, de nem jön semmi értesítés. Valaki tapasztalt hasonlót?
-
Pjotr
senior tag
Ezt én se értem. Nem mindegy mennyit merül este? Mire felöltözik az illető, fel tudja azt az 5-10 %-ot simán tölteni és 100%-kal indulhat. Bár én alvás előtt töltőre teszem, így mindig full reggel. Viszont a kamera üvege másnak is karcolódik? Gyári tokban van. 3 hónapos.
-
Pjotr
senior tag
válasz
joker1220 #1679 üzenetére
Bocs, de most mire gondoltál? Ha a kirin 970 jól sikerül, akkor 980 lesz belőle, ha rosszul, akkor 710? Vagy ha az LCD jól sikerül, akkor Fhd ha nem jól, akkor sima hd?
Ez egy konkrét típus, amibe gyártanak alkatrészeket megadott paraméterekkel, az akku sem bírhat többet, mert nincs olyan, hogy jól sikerül és akkor 4000 mah, de a hétfői meg rosszul és csak 3700. Vagy egy jobban sikerült Android 8.1 kevesebbet fogyaszt, mint egy rosszabbul sikerült 8.1? A prociknal más a szitu, ha ráteszed a vizet, akkor lehet húzni egekig, de akkor se biztos, hogy nem fog hibázni.
-
Pjotr
senior tag
válasz
joker1220 #1676 üzenetére
Ennyi. Laborban kellene nézni ezeket, hogy kiderüljön, de a környezeti hatásokat a többiek mintha figyelmen kívül hagynák. Kb ez annyira parttalan, mintha arról lenne szó, hogy ugyanaz az autó miért fogyaszt többet, miközben arról szó sem esik, hogy az egyik az alföldön jár vele, másik meg a hegyen lakik, illetve város vagy országút, stb.
-
Pjotr
senior tag
BUÉK! Szuper P30-at az új évben a szokásos egészség+boldogság+gazdaság mellett!
-
Pjotr
senior tag
válasz
mugencivic #1653 üzenetére
Mikori a biztonsági verzió? November?
Én is visszaalltam a navi gombra, gyorsabb és a gesztus alapú mintha akadozna is. Azt viszont nagyon szokni kell, hogy az alkalmazásokat váltáskor megcseréli. Nem az van előtted, amiből váltasz, hanem az előtte lévő. Végülis praktikus, csak szokatlan.
-
Pjotr
senior tag
válasz
Williamgrant #1580 üzenetére
Nyilván, csak ez is egy változás, azért jeleztem.
-
Pjotr
senior tag
Ez fent van. Köszi a leírást.
-
Pjotr
senior tag
Aki türelmetlen, annak egy tipp
https://www.getdroidtips.com/huawei-p20-android-9-0-pie/
-
-
Pjotr
senior tag
Úgy tűnik beindult. Mondjuk valószínű a 128-asok lesznek meg előbb, a 64-eseket előbb adták ki.
-
Pjotr
senior tag
https://napidroid.hu/elindult-huawei-p20-p20-pro-es-mate-10-pro-android-pie-frissitese/
-
Pjotr
senior tag
válasz
Aldhissla565 #1336 üzenetére
Ha valami kritikus dolog kiderül, akkor tud jönni egyből. Szóval szerintem ne aggódj.
-
Pjotr
senior tag
válasz
joefasalasso #1291 üzenetére
Írj privátot
-
Pjotr
senior tag
válasz
madhat911 #1052 üzenetére
Szia. Én vagyok az embered. Szerettem a H9-et, de felejtsd el a Honort. Nekem volt 7-8-9, viszont a Huawei más liga (tudom, egy cég), nézegettem már a P9-től őket és bizony amit sejtettem, az bejött. Minőségben magasabban van, most meg az ára szinte a 64GB-ost nézve hasonló. Kamera brutál, látni kell amit tud, két pötty meg abszolút nem hiányzik. Én nem rakom tele még a 32 gb-ot se, ahhoz nem tudok hozzászólni, hogy 128 kell-e. Viszont a telefon költöztetés nálam nem ment, az értesítések nem jöttek utána. Vedd bátran, nem fogod megbánni. Frissítés is sokkal sűrűbben jön...
-
-
Pjotr
senior tag
Na, most vitatkoznom kell. Ezeken a fix fókuszos kamerákon van egy menet, a lencse foglalatat lehet tekerni és a fókuszt manuálisan beállítani. Persze ezt a gyartaskor beállítják végtelenre, mint a régi smena fényképezőn, mikor távolra fotózol
Magyarul a készülék hibás, szervizbe kell vinni. Rendesen úgy kellene működnie, hogy közel nem éles egy távolságon belül, a végtelenig onnantól pedig igen. Az már egy másik dolog, hogy szoftveresen megoldják a hattermosast, egyebeket.
-
Pjotr
senior tag
Na, kinek jön először a 9?
-
Pjotr
senior tag
Érdekes ez, már hárman vagytok, akiknél gond van. Ha kell, leírom ide, hogy nálam milyen beállítások vannak. Anno a Huawei P8 Lite akadt össze Bluetooth és wifi, nem lenne túl jó, ha ebből a szokasbol ismét rendszert csinálnának. Esetleg Bt kikapcsolva is ilyen gond van nálatok?
-
Pjotr
senior tag
Bocs, ez hülye kérdés. Nyilván valamiért ezt vettük, mindennek meg van az oka. Nekem nem kell oled egyelőre (újra), dragallok telefont 150000 felett venni, ezért lett P20 64 GB. Tökéletesen elégedett vagyok vele. Kicsit az infra hiányzik, de kibírom. A kamera eszméletlen jó, üzemidő, töltés szintén. Kijelző prémium. Honor telefonok voltak eddig, Huawei más szint azért. Nem vennék ezután már. Ha neked a csúcs kell mindenbol, akkor Mate 20. Ha nem, akkor P20 Pro. Ha arra nem futja, akkor Mate 10 Pro. Ha úgy vagy vele, mint én, hogy legolcsóbban jót Huaweibol, akkor P20. Honor 10-et szerintem hagyd. Mai világban már részletre meg lehet venni pár ezer Ft havi különbséggel, szóval bárki kis túlzással meg tud venni akármilyen drága telefont. Kérdés, hogy akarja-e...
-
Pjotr
senior tag
Éjszakai fotók kézből... P20 Lite közelébe nem ér.
-
Pjotr
senior tag
válasz
GileraRC50 #846 üzenetére
Írhatsz bármit. A Honor 8-at mikor bevittem leírta a hölgy, hogy nem kezeli a két SIM kártyát egyszerre. Mentem érte, teszt ok. Berakom, egyik SIM nem elérhető. Mondom 200 km autóval ezért feleslegesen? Ja, úgy nem próbálták, hogy egyszerre két SIM bent.
-
Pjotr
senior tag
Hu, hát a fizika ellen semmit nem tudsz tenni. Minél közelebb fekvo képsíkra állítjuk be az élességet, a mélységélesség annál kisebb lesz. (Ha a gyújtótávolság és a rekesznyílás nem változik.) Ezért olyan kicsi a mélységélesség a nagyon közeli (makro) felvételeknél. Ha a háttér nem közvetlenül a tárgy mögött van, akkor nem lesz éles magyarul.
-
Pjotr
senior tag
válasz
Hieronymus #824 üzenetére
Szerintem számold mennyit lépsz és kiderül
-
Pjotr
senior tag
Jó ne sértődj be, igazából ez egy olyan dolog, mint mikor a fogyasztasrol megy a vita autókkal kapcsolatban. Azt sem lehet összehasonlítani, 3,5-6,5 liter között én is bármit ki tudok hozni abból, amivel járok épp. Van klíma, nincs klíma, van pálya, nincs pálya, hegy van, nincs hegy, város, országút, hányan ülnek benne, mennyire sietek. Ez az merülés pont ilyen, csak nem kell többet fizetni, mint a benzinkúton, ha többet kajal a mobil. El kell engedni és ne higgyétek el, hogy egy helyben toporognak a gyártók. A töltés iszonyat gyorsul, nemsoká 30 perc alatt 70% és nyilván nem fognak nagyobb telepet betenni, mert az plusz költség. Arról nem is beszélve, hogy micsoda hardver van a zsebetekben. Csoda, hogy elmegy ennyit is. Na jó, akinek nem inge, ne vegye gatyára. Bocs az off-ert.
-
Pjotr
senior tag
Az a baj, hogy nem off topic alatt írod ezeket a hozzászólásokat. Akkor legalább kimoderálná valaki és nem kellene felhúzni magát az embernek, hogy válogasson a napi sztorik között. Ez a baj. Elmagyarázom, hátha eljut a lényeg hozzád. Megvettem a telefont. Átmasoltam komplett a régirol mindent, erre nem mentek az értesítések. Nem sírtam tele a fórumot, hogy mi újság, melyik nap mit próbáltam, hol, mikor. Újratettem az egészet és jó. Önállóság. De már túl sokat is foglalkozunk ezzel, ami szintén nem ide való. Nem vagyunk ugyanolyanok, megértem, ha valaki magányos vagy szofosasa van. Annak is megvan a helye.
-
Pjotr
senior tag
válasz
Lacesz88 #693 üzenetére
Volt egy haverom, imádta a Nokia 5110-et, egy hétig elment nála. Mondjuk nem értettük, mi a különbség 5 vagy 7 nap között. Mégse a sivatagba járt vele, hogy ebből baj legyen. Komolyra fordítva, mégse tűnjek bunkonak. Ezek a telefonok olyan összetett programokat és hálózati cuccokat futtatnak, lehet észre se veszed és a szolgáltatód valamit állít, máris jobban merül. Vagy jon egy biztonsági frissítés, esetleg az egyik program frissül, amit használsz és elbasztak benne valamit. Akkor mehetsz a Huawei help-hez. Sokat nem tudnak hozzátenni, max azt mondják gyári visszaállítás és arra a merulesre adnak egy gyári időt. Nem szempont ma, hogy több napot birjon, este tedd töltöre, alvás közben úgyse használod. A P20 nagyon jól merül és nagyon gyorsan tölt. Semmi gond nincs vele, 20 év mobilhasználattal mondom.
-
Pjotr
senior tag
Lehetne, hogy letrehozzatok egy amperbaszo topikot ennek? Ott kielemezhetnetek melyik adotorony mellett mennyit fogyaszt. Meg hány centire van a wifitol és a farkatok mekkora, hogy a zsebetekben mennyire árnyékol le és attól mennyivel fogyaszt többet. Agybaj... Szerintem ez nem közérdekű, hogy kinek mennyire merül hol meg mikor meg hogy. Hard reset és nem merül. Ennyi a megoldás.
-
Pjotr
senior tag
Tök jó ez a phone clone. Csak szart se ér, mert semmi értesítés nem jön, míg le nem gyalulom az egészet. Kedves Huawei, ezzel kéne valamit kezdeni végre mostmár. Amúgy brutál a teló, Honor 9-hez képest is érezni a minőségi különbséget, pedig ha csak mondják el nem hiszem, tényleg flagship érzés, bár a pentile LCD azt hittem már kiment a divatból 6 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem annyira pró, mint a háromkamerás csúcsváltozat, nincs OLED kijelzője és sztereó hangszórója, viszont esztétikailag barátságosabb, nem mellesleg pedig jelentősen olcsóbb annál.
- Amatőr csillagászat
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Külpolitika
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrotik routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest