- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia. Ezt használom, ugyanígy fehérbe vettem.
Tapintás érzékenysége, és színhelyessége kiváló. Persze mérések nélkül, pusztán ránézésre mondom. Nem halványít, vagy veszi el a színek élénkségét a plusz üveglap.
Cserébe jó nagy, és nehéz. Autós tartók nagy része nem pici neki, de azért találtam. Mágneses tartók felejtősek. Ellenben van a hátoldalán egy gumi lap, arra akarok tépőzárat, és azzal fogom megoldani valahogy a kocsiban a rögzítést.
Fejhallgatót ha használsz, ne legyen nagy a feje a jack résznél. A sima, keskeny hosszúkás belemegy, de az L alakú már nem biztos.
Ez a rész, külön lezárható, egy kis fém zárószerkezettel.
Ütés ellen kiváló a gumicsík körben, nekem ez mentette meg a TV-t az összetöréstől. Véletlen nekivertem, de jó erősen ám.
Se a TV-nek, se a telónak nem lett baja.Ami az egyedüli kis negatívum, hogy esőben, a két üveglap közé kerül nedvesség. Egyébként szerintem páralecsapódás, mert szerintem bele nem folyik. Ez úgy látszik, mint egy kis amőba, ilyen szabálytalan alakú nedvesség, de aztán kiszárad, majd eltűnik nyom nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a modellben van igazán előrelépés, a P10 nagyobb testvére nem csak méretben múlja felül a kisebb verziót, hanem gyakorlatilag mindenben. Nyilván az árat is beleértve.
- Kerékpársportok
- Milyen routert?
- DOOM - The Dark Ages
- Bluetooth hangszórók
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch4
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest