- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
DanielVon #451 üzenetére
Kijelző kb ugyanaz, kb ugyanakkora fényerővel. Sajnos lehetne jobb is.
Akkumulátor View20-nál mindenképp jobb, elvileg 10%-al sem nagyobb az 5T-hez képest, de érzésre tovább bírja.
Kamera szerintem nem jobb az 5T-nél. Auto és AI vagy elkapja és szép képet csinál, vagy mindenféle módon huzigálja a fényerőt, vonalélességet, és a zajszűrést. Az Ultra Tiszta mód 48 megapixelen viszont mindenképp jó képeket csinál mindkét telefonon.Nálam is felmerült hogy a View20-at el lehetne cserélni a Nova 5T-re, engem a tepsisége zavar nagyon
, és első pár fogásra kisebbnek tűnt a Nova. De gyakorlatban egyáltalán nem kisebb, egymásra rakva a kettőt is alig van különbség, másban meg nem jobb semmivel.
Nem is tudom mit gondoltam hogy a Galaxy A70 lett volna az alternatíva(pedig fogtam a boltban), azt biztosan elcseréltem volna bármire pár hét után. Még rá egy gumibugyi, és teljesen használhatatlanul óriási lett volna számomra.
Na erre fel a View30 is pont akkora lapát lett mint az A70.
Galaxy S10e, na, AZ kisebb
, és a kijelző is láthatóan jobb. Csak annak meg az akku ideje hozza a View20 jó felét a csoda Exynossal...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valakinek már csak küllemre is nagyon ismerős a Nova 5T, az egészen biztosan nem az uniformizálódó mobildizájn trendek miatt van. Hanem mert ez a Honor 20.
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk dokkolókat
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest