- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
hangyász2
aktív tag
Figyelj, erre is válaszoltam már, légy szíves, értsd már meg, komolyan.
Nekem akkor épp töltőn volt. Egyszerűen nem gondolhattam, hogy van jelentősége, hogy előbb kapcsolom ki és utána veszem le, vagy fordítva. Ha hivatalos tesztelő volnék, és nem egy kérdésre válaszoltam volna, akkor biztos lenne még pár száz variácios lehetőség különböző változókkal.
-
hangyász2
aktív tag
Leteszteltem, és a "teszt" eredményét írtam le.
Próbáljátok ki. Leírom harmadszor is, hátha. Ha kábelen (töltő, PC) van a telefon, és úgy kapcsolod ki, majd utána kihúzod a kábelt (értelemszerűen kikapcsolt készüléknél), és utána töltőre teszed, nem fog bekapcsolni. Egyszer. Ezt csináltam, ezt írtam le. Valóban ez a kivétel, de azért erre nem lehet rájönni. A 200-as frissítésre gondoltam, hogy javították.
A másik topikban meg egy hibás SIM miatt a probléma felkutatása helyett Szemesi69 belehajszolta a kollégát egy felesleges FR-be. Egyébként elég sanszos volt előre is, mert azt a telefont tök újként frissítették. Csak egy estét kellett volna várni. Ahogy másodikra végül hallgatott rám a tulaj, és kivette éjjelre a sim-et. És ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valakinek már csak küllemre is nagyon ismerős a Nova 5T, az egészen biztosan nem az uniformizálódó mobildizájn trendek miatt van. Hanem mert ez a Honor 20.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Politika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest