- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
na akkor, itt a Mediapad 5 (10,8) pro az ölemben ... hol az az LDAC ? mert ez itt csak max. sima AptX-et tud úgy látom, egyenlőre nem hajlandó ... khhhmm , jó lenne ha felhomályosítanál erről,..( köszi) Te mivel használod LDAC-ban ?
Én a V30 on LDAC ban kiválóan működő ,,Radsone EarStudio ES-100- al próbálom, de csak a 16 bitet engedi ..
-
kaciokos
őstag
Az ujjlenyomat-olvasó egyben Home gomb is, szóval szerintem nem lehet.
A Chrome-ot nem, én ezért (is) használok Operát. Sok értelme a mobil nézetnek 10"-os nagyfelbontású tableten szerintem sincs...
(#283) atikó - Ezen nem veszünk össze, én konkrétan tojok arra, hogy ez melyik szabvány, csak jó gyorsan pumpálja be a naftát, amit meg is tesz.
-
lcee79
addikt
Ezt amit idéztem a tesztben írta Bone123.
De nem biztos hogy most az elnevezésen van a hangsúly
Hanem a töltés sebességén, és az gyorsEmagon gyári töltő itt is quick charge-nak nevezi.
-
kaciokos
őstag
Valóban, a Quick Charge az Snapdragon szabvány, de ettől még a 9V 2A (18W) az elég gyors töltés, ha összehasonlítod egy jobb minőségű (de nem gyorstöltős) töltőfej által leadott 5V 1-1,5A (max. 6-7W) teljesítményével. Hogy mi a Huawei szabvány neve, azt nem tudom, a lényeg, hogy a tablet kommunikál a töltőfejjel, és a hőterhelés függvényében dinamikusan választja meg a töltőfeszültséget és a töltőáramot.
Sajnos a gyorstöltéssel is az a baj, mint a legtöbb számítástechnikai kváziszabvánnyal, hogy "az a jó, hogy olyan sok van belőlük".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile (ARPG)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest