- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
..elvileg,..és én is olvastam (az XDA-n is panaszkodtak) de az ES-100 is ,,csak,, Aptx-et mutat , a fejlesztői módban is, az LG V30 viszont valósan tudja és ki is írja (LDAC 990).. emellett az Aptx oldalán nem is szerepel az M5 még a sima AptX kompatibilis eszközök között sem.. mindegy is ( még jó ,hogy tudja legalább azt ), azt Aptx sem szól rosszul ..alapvetően a TIDAL-hoz kellene
-
Csak azért töröltem le, mert Chronus-t akartam használni, de aztán rájöttem, hogy elég jó a gyári widget is. Na igen, aztán jött a fekete leves, mert az meg így nem mutatja az időjárást.
A képekből letöltöttem néhány éppen akkorát, mint a kijelző felbontása, mégis ergya a végeredmény...
Más. Használ valaki Nova Prime-ot ezen a készüléken? Van egy olyan érdekessége, hogy ha elfordítom vízszintsebe a kijelzőt, a dokk nem kerül át az alsó oldalra, hanem marad a jobb oldalon, mint portrait üzemmódban, a különbség csupán annyi, hogy az ikonok elfordulnak. Azért érdekes, mert ugyanezzel a konfiggal használom a Samsung A 10.1 készüléken, és ott rendesen lekerül elfordítás esetén a helyére. A beállításokat áttúrtam, de semmit nem látok, amivel befolyásolni lehetne ezt a részt.
stemplar07: a BT beállításokat valóban lehet állítgatni a fejlesztői beállításokban, de az AptX HD nálam a legmagasabb érték. Ami érdekes, hogy látszólag meg sem jegyzi a választást a készülék, mindig marad alapértelmezett módban. Ez azért gáz, mert így nem kompatibilis a Fitbit, és még egy csomó más eszközzel sem, de ezt már megszoktam, Huawei "sajátosság".
-
atikó
őstag
-
atikó
őstag
Kilehet kaocsolni az ujjlenyomat olvasó azon részét hogy amikor véletlenül hozzaerek akkor ne lepjen ki a fő képernyőre,? mert álló állapotban nqgyon rossz helyen van az olvasó.
Szerk: a chrome belehet allitani higy mindig asztali webhelykent kezelje az oldalakat, mert azt nem akarja, csak ha mindig megmutatom neki, eleg rossz ezt minden weblapnal megcsinalni.? -
-=RelakS=-
veterán
Milen fényerőn használod? Én sacc per kb 60-70% közöttre rakom, ott jól látni. 100%-on nem jelentkezik.
Legjobban úgy érhető tetten, hogy megnyitod pl a Chrome-ot, majd rákoppintasz az alkalmazásváltó gombra. Ahogy lekicsinyítve megjelenik a Chrome képe, ki is világosodik.
-
-=RelakS=-
veterán
43%-on van most a tablet, így próbálom tölteni.
A saját töltőjével az Ampere hajlandó akár 3070mA töltőáramot is mérni, 3000mA körül stabil.
Anker PD kompatibilis töltőre dugva 2930mA körül tölt, stabilan.
Sony töltőjével nem áll szóba, arról csak 1500mA körül tölt, azt is csak kínkeservvel éri el, és nem stabil.Mondjuk ahhoz a 7500mAh-hoz kell is töltőáram
-
Sajna nagyon gyér a droid tabletkínálat, ezért nem lep meg, ha valaki droid teló mellett ipad-et vesz... Én is erősen gondolkodom rajta, mi legyen - az M5-ről lemondtam már, leginkább az akksiideje és a kültérben necces kijelző miatt (bár amit a GPS-ről írnak a teszterek, attól sem estem hanyatt).
Akinek már megvan az M5, esetleg ránézne, hogy mennyi idő alatt talál jelet a GPS "telefonos" segítség nélkül, repülőmódban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone-t használók OFF topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Tesla topik
- Milyen videókártyát?
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged