Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
válasz
Krisz1000 #494 üzenetére
"a feltöltés lehet illegális bizonyos esetekben, ha egyértelműen rád tudják bizonyítani"
Az, hogy valami legális-e, az nem függ attól, hogy rád tudják-e bizonyítani. Ha valójában illegális, de nem lehet bizonyítani, attól még nem lesz legális. A torrentezés feltöltéssel is jár.Én tökéletesen értem, hogy ha NetFlix-et nézel, akkor csak azt tudod megnézni, amit a NetFlix felrak, ez a többi szolgáltatónál is így lesz, és azt is értem, hogy ebből a szempontból a torrentezés előnyösebb, de még ez sem teszi legálissá. És az sem, hogy gyakorlatilag mindenki csinálja.
Továbbra is csak egyetlen dolgot akarok mondani: légyszi ne bassza már a csőröd, hogy más nem hajlandó lopni, és ezért elviseli az ezzel járó hátrányokat. Köszi.
A téma kezd nagyon OFF lenni, és feszegeti az oldal felhasználási feltételeit. Ugyan nincs a topiknak gazdája, de kérlek szépen, hagy abba, én a magam részéről lezártam. Köszi.
-
-
kaciokos
őstag
válasz
Krisz1000 #476 üzenetére
Ez a beszélgetés azzal indult, hogy felháborodtál, hogy kit érdekel, megy-e a Netflix, mikor minden filmet és sorozatot le lehet ingyen torrentezni. Aztán felháborodtál, hogy amit Hollywood-ban gyártanak, az mind mocsok.
Amit én mondani akarok, az borzasztó egyszerű: ha nem akarsz amerikai filmeket és sorozatokat nézni, ne nézd, nem kötelező. Ha akarsz, akkor vagy fizetsz érte, pl. DVD, BluRay, Netflix, stb., vagy letorrentezed, ez utóbbi illegális és pont. Abban igazad van, hogy ezt nem szokták wareznek hívni, én azért mostam egy kicsit össze, mert bizonyos szempontból tök mindegy, hogy filmet vagy játékot torrentezel le, mindkettő lopás.
Szóval még egyszer: légyszi ne szólj be annak, aki ezt legálisan akarja megoldani. Köszi.
-
-
tuki2200
senior tag
válasz
Krisz1000 #470 üzenetére
Bezzeg az igazi ősmagyar Honfoglalás meg a Szomszédok, Barátok közt ezeket kellene kotelezove tenni nem a fennseges keleti erkolcseinket megronto nyugati szemetet! Veled vagyok aranyvérű sziriuszi szittya testverem! Legkozelebb akkor megyunk moziba, ha a Bánk Bánt fogjak jatszani a Broadway-en!!
-
-
Promi
aktív tag
válasz
Krisz1000 #459 üzenetére
Erre is van megoldás, csak még nálunk nem igen kapható. New Type C to 3.5 mm and Charger 2 in1 Headphone Audio Jack USB C Cable Adapter
-
Iparmágnás
tag
válasz
Krisz1000 #434 üzenetére
Szia! A magasabb bitrátájú 4k filmeket (blue planet és társai) szaggatva viszi csak. Azonban az általános 4k filmeket zavartalanul lejátssza, netflix sorozatok 4k-s webripjeit például. Áltlánosságban nem lehet panasz a táblára, simán vált az alkalmazások között, netezni is korrekten lehet vele, youtube pörgetésénél megakad picit (max FHD a választható legnagyobb felbontás), illetve google play áruházat tekerve is. Én sokat olvasok rajta, nem zavaró hosszútávon sem. Akksija rendben van, most 6 óra sot van benne 40%-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged