- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colani
tag
Asphalt nitro gyárilag rajta van és szerintem szörnyű 😁😁😁 vagy én szoktam hozzá a jobb felbontashoz.... Nem tudom... Namalm ennyiben ki is merültek a játékok. Max pókerezni fogok az nem vészes.. A felbontasra gondoltam hogy szörnyen néz ki de igazából csak ezt az egy játékot próbáltam
-
Ja, nekem a "horror áras" Tab S3 se jön be igazán, uis azon 7es droid van tavaly Áprilisból. Ha újat veszek, pláne aranyárban, ne 1 év mínusszal induljon már az a 3éves support, pláne ha a szándékos belassítás is játszik.
-
Korrekt - mondjuk én egyéb dolgokat olvasok, oda is lehet jobb lenne a 4:3. Csakhát az ember a legnagyobb hasznos képernyőméretet inkább a filmezéshez igényli - legalábbis én így vagyok vele. Nehéz döntés...
Sztem inkább egyéb indokok fognak nálam dönteni:
0. (nálam legfontosabb) szuper minőségű kijelző
1. Szoftveres support és megbízhatóság (sajna ahogy záporoznak a biztonsági rések, és tudjuk, hogy Kína szeret kémkedni, ez nagyon fontos téma lett)
2. Akksis üzemidő terhelés alatt
3. Melegedés/throttling terhelés alatt
4. Wifi és LTE kapcsolat minősége - leginkább a hatótáv, gyenge hálón is kapcsolódás a fontos, nem az, hogy a router mellett csillió+1Gbps-el töltsem a Szarwars 11-et.
5. Teljesítmény bagatelnek számító appok alatt is, pl soksoktabos böngészés, fájlműveletek sebessége, stb. = nagyonminimum 3GB RAM, k.v életbe, ne 2 gigán kelljen már szenvedni, amikor 10 weboldal megesz annyit így 2018-ban, és telókat kapni 6-8giga RAM-mal... fontos még itt az OS optimalizációja is.
6. Legyen hozzá vízálló tok, vagy egyenesen vízálló legyenAz M5 egyelőre a 0. pontban billeg és az 1-es, 4-es, 6-os pontokat bebukta a tesztek szerint, akksiban nem rossz - bár ez nem a gép energiahatékonyságának, hanem a baromi nagy akksinak köszönhető (=adott powerbankot gyorsan leszív nomád felállásban). A kisebb akksival szerelt Tab S3 csodák csodájára majdnem dupla annyi ideig bírja pl max fényerőn - ráadásul lényegesen fényesebb is a samu kijelzője, azaz napfényben olvashatósághoz lehet a samunál a 70%-os fényerő is elég lesz, míg az M5-öt maxon kell tekerni (azaz még nagyobb lesz az akksiidő-különbség).
Nehéz ügy a döntés, ezek mellett ott az ár is, ami a samsung tabok ára kriminális, használtnál meg ugye egy leharcolt akksit kapsz, amibő köszi, inkább nem kérek.
-
kaciokos
őstag
Asszem a 4:3 vs 16:9 vitába nem érdemes belemenni, mert kinek ez a jobb, kinek az. Nekem pl. a 16:9, de azt is megértem, ha valaki másra használja a tabot, és neki a 4:3 jobb.
Amúgy Androidos fronton szerintem tényleg csak a Samsung Tab S3 az ellenfele, de nekem az M5 jobban bejön, mert
- 16:9, de ezt már mondtam
- nem AMOLED, a képe ugyan nem olyan szép, de nem fog beégni (sajnos ilyen téren van rossz tapasztalatom), és ez a hosszú távú használatnál nekem fontosabb
- jóval olcsóbb, 140e a 190e-hez képest (hivatalos árak, nem SufniGSM), és ez a nyitóár, valószínűleg 2-3 hónapon belül esni fogA jack dugó hiánya ugyan szerintem is gáz, de évek óta nem használtam a mostani tabletemen se, szóval nem fog zavarni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged