- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
Van belőle 10-es és 8-as is
-
lmano
tag
Ha már ennyire előkerült ez a 4K, tesztelgettem. Yt alkalmazás valóban nem tud 4K-t. Crome Yt oldalon be tudom állítani, de szaggat, a 2K folyamatos. Viszont kiirattam a Yt infókat, és az az érdekes, hogy a hálózat akadása miatt nem játszotta le. Ha letöltöttem egy 4K videót, azt gond nélkül vitte.
Hozzáteszem, a full HD és a 4K között ezen a 10 colon nincs érdemi különbség. Eddig sem érdekelt, most sem, csak játszottam -
Istenem, de röhögnék, ha kiderülne, hogy ez valami youtube korlátozás, és az S4 sem játssza le FHD-nél nagyobb felbontásban. Mellesleg olyanról se hallottam még, aki ennyire ragaszkodna youtube 2K lejátszáshoz. Egy tableten. Anyám szavai jutnak eszembe: "Jó dolgukban azt se tudják már, mit kezdjenek magukkal..."
-
Kkromer
aktív tag
S4 topikból vélemény. Eldőlt...
SeatZola
(őstag)
Volt nálam pár napra egy Huawei M5 10.8 LTE. Kijelző szerintem irtó gyenge az S4-hez képest. nem tetszett a kezelői felület sem. Semmiben nem volt jobb, mint az S4, sőt.... A barátomé és ő is inkább elcserélte az M5-öt a fiával egy Tab S3-ra. -
Krisz1000
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged