- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Essentials #95 üzenetére
Pedig a hsz számokban sincs ugrás. Biztos ide írtad?
doooo: Sztem meg lázas vagy már. Menj el dokihoz.
-
doooo
veterán
válasz
Essentials #95 üzenetére
Lehet, hogy túlságosan kritizáltad a Huaweit, vagy a Pártot? Nem láttam, mi volt a kommentben, azért találgatok csak...
-
Noukoum
veterán
válasz
Essentials #54 üzenetére
Akkor máshogy fogjuk a tabletet. Én nem a kijelzőt fogom meg hanem a két oldalát, amire te gondolsz az az egykezes használat hiszen
ott kell fogást találni. Sőt őszintén szólva fogalmam nincs hogy akarsz úgy kezelni egy táblagépet hogy az előlapot fogod meg. Szóval kíváncsi lennék rá. Tab s6-ot teszteltem, nálam egyáltalán nem volt probléma a káva, csak is előny.
Nem értem miért designbaki az ha valaki messze a legvékonyabb kávákkal gyárt tabletet. Az hogy ez nektek nem tetszik, az egy dolog. Maximum akkor lehetne annak nevezni ha vastagabb lenne a káva mint a konkurenseken és még így is van kameraluk. De ez nem áll fenn. Ja és őszintén hasonlítsd már össze azt a kis pontot a tablet kijelzőjével méretben.
És nem jóvanazúgy mikor egy sokszor ennyibekerülő táblagépet pipálsz le kávaméretben. Nagyon nem...
De minek is magyarázok mikor ez csak a szokásos utáljuk a huaweit mizéria. Csoda hogy ezt itt engedik, alma totyikban negyed ennyiért mehetsz a levesbe.... -
Noukoum
veterán
válasz
Essentials #40 üzenetére
Használtál már új ipad pro-t, vagy mondjuk tab s6-ot? Azt is meglehet fogni valahogy. És egyáltalán nem kényelmetlen. Ráadásul a telefonon sem zavaró a kameraluk, egy tabletben különösen nem fog.. Természetesen mindent fellehet fogni negatívumként, csak annak nem sok értelme van.
-
Fuxosbömis
tag
válasz
Essentials #40 üzenetére
“ Ez egy fail, amit kis gondolkodással elkerülhettek volna.”
Dehogy fail, ez egy világraszóló innováció!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Automata kávégépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged