- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
válasz
7Heads Drago #128 üzenetére
Ha megis igy jar a delikvens, arra azert gondolom felelosseget nem vallalsz, a vedobeszeded melle..
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
7Heads Drago #113 üzenetére
Olvastam itt is valahol a fórumon, valamelyik topikba, de nem találom, meg máshol is. De ahogy a többiek írták, nem tiltják, hanem gyalulják a francba mindenestűl. Én írtam rosszul. Nah most akinek fent van az egész vagy legalább a fél élete, munkája, pótolhatatlan adatokkal satöbbi.... és beleszalad egy ilyenbe, hogy gyalu és reggel éhgyomorra a fokhagymaszagú ásítás után a kávé előtt szembesül a problémával, hát az több mint kellemetlen és bosszantó...
-
dutrás
őstag
válasz
7Heads Drago #113 üzenetére
-
LittleLombax
csendes tag
válasz
7Heads Drago #94 üzenetére
Amennyire tudom (utoljára kb 2 éve használtam egy nexus tabletet, 2017-es ipad prot próbálgattam barátoknál) amióta az apple nagyobb figyelmet fordít a tab kategóriára megjelent néhány komolyabb szoftver is ipados-re, legfőképpen itt ad adobe szoftvereire gondolok. Elvileg a ps és a premier rush is elérhető már az ipadekre nem? Ezeknél pedig bizonyára megmutatkozik egy proci gyengesége/erőssége.
Nyílván itt is megvan az a réteg aki csak azért vesz csúcs tabot hogy filmeket nézzen rajta utazás közben, aki viszont valóban valamilyen fajta munkára szeretné használni vagy csak ki szeretne vele váltani egy laptopot egy irodai kötnyezetben annak gondolom fontos hogy mire is képes az eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Gyúrósok ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest