- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
válasz
Munkas #12827 üzenetére
Nekem ritkán állítja rosszul a fényerőt. Deha mégis sötét, akkor a csúszkán feljebb húzom, de hagyom bepipápva az automatát, és onnantól kezdve az lesz a minimum fényerő tapasztalataim szerint... Ha pedig már sötét helyre értem, ahol már zavaróan erős a fénye, akkor a pipát kiveszem és újrapipálom, így visszaáll a normál működés...
-
Szpisti
addikt
válasz
Munkas #12111 üzenetére
A bluetooth nálam is folyamatos használatban van, saját és a céges kocsiban is. Csak egyszer kellett párosítanom legelőször, eddig nem volt hasonló gondom se vele. Ezzel egyedi problémád van.
A hotspot-ot kikapcsolja 5 perc után valóban, kipróbáltam én is. Ennek kikapcsolására nem találtam lehetőséget a fejlesztői beállításokban sem. De megkérdezheted a Huawei supportot, hátha tudnak valami megoldást rá... -
Szpisti
addikt
válasz
Munkas #12106 üzenetére
Gondolom nincs bekapcsolva semmilyen energiatakarékos funkció, a kérdéseid normál módban működő telefonra vonatkoznak...
A hotspot-ról nem tudok nyilatkozni, mert nem használom, de a bluetooth-ot nekem nem kapcsolja ki sose az biztos. A kijelző ha sötétnek találod akkor a csúszkán húzd feljebb, úgy, hogy automatán van, onnantól kezdve az lesz a minimum fényerő. A Beállításokban az Akkumlátor menü Indítás opciójánál beállíthatod akár egyesével az alkalmazásokat, hogy hogyan működjenek, automata, vagy "kézi", ott szabályozhatod, hogy melyiket ne lőjje le sose.
Remélem tudtam segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple MacBook
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged