Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsika89
tag
válasz
Aryon87 #4317 üzenetére
Szia!
Egy hete csináltam egy ugyan ilyen cserét. Nem bántam meg. A méret szerencsére hamar megszokható volt, ettől féltem a legjobban.
Eddig még csak pozitív élményem van a váltással kapcsolatban. Szerintem a fényképek is jobbak én a honornal azzal nem voltam elégedett. A rendszer ugyan úgy pörög mind a két készüléken, nem kell minden nap tölteni a telefont, nem csúszik annyira
Ha van lehetőséged akkor nyugodtan cseréld le a honort, nem fogsz csalódni. -
törölt tag
válasz
Aryon87 #4292 üzenetére
Szívesen megtenném, csak sajnos 1 hét alatt sikerült páromnak összetörni a hátlapot(spontán lecsúszott a telefon a mosógépről, ami full vízszintes volt), pont a kameránál van egy repedés. Sajnos ahogy néztem, megtörik benne a fény. Viszont ami a Mate felé billenti a kamerában a mércét, hogy a H8-ban nem használható külön a monokróm lencse.
-
törölt tag
válasz
Aryon87 #4284 üzenetére
Ha jól tudom, az itthoni telefonokat lehet regisztráli, tehát ha máshonnan hozták be, akkor gond lehet. Mindenképp érdeklődj az eladónál.
Képekről az a véleményem(összehasonlítva Note 7-es képekkel), hogy nem sokkal marad el azoktól. Ami néhány ember szerint sokkal jobbá teszi a Samsung kameráját, az, hogy színesebbek a képek. Mate NAGYON valósághű képeket készít, ezek kicsit fakóak sokszor, de tényleg olyan, mint amit látok a saját szememmel.
Megtaláltam a Snapseed nevű programot, amivel jól lehet tuningolni a képeket(Note képeit nem igazán). Szóval a Mate inkább "nyers" képeket készít(van benne lehetőség a képek "színezésére").
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest