- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4pid
tag
válasz
Barcsik #6526 üzenetére
Semmi gond, azért nem akartam hozzányúlni, mert nem tudom hogy van-e ragasztva valahol garis papír. Plusz néztem neten egy disassembly videót, és még vákuumos cucc is kell hogy szét lehessen szedni kijelzőt és hátlapot
Mennyire volt nagy munka? Garaniapapír nincs rajta amit nem kéne megsérteni?
Köszi!
-
orsacchiotto
tag
válasz
Barcsik #5319 üzenetére
Na, nem hagyott a kisördög!
Feltettem én is a B320 -at. Háromgombossal, telefongyökérből,
pár perc alatt, könnyedén frissített.Újraindítás után, csak a névjegyzék megjelenítést
kellett utána állítanom, semmi más beállítás nem ment el.Mindent kipróbáltam, simán, szépen visz mindent.
A memória használattal eddig sem volt gondom, de
most 37 - 39 % között van.Tetszik!
@magicbox
Ezt írom én is, tökéletesen, simán és azonnal megy minden,
reccenés nélkül! -
szkorhetz
őstag
válasz
Barcsik #5319 üzenetére
Az értesítési sávban csak nálam változott meg minden?
Pl eddig ha gmail üzenetet kaptam, akkor a gmail jel volt ott, most meg a küldő képe. Ugyanez FB messenger is. Rohadtul idegesítő...
Esküszöm Stock rendszerből csak a rendes értesítések meg azok kezelései hiányoznak, mert ebben a telefonban egy vicc az egész egy stock rendszerhez képest.
-
pusihusi
addikt
válasz
Barcsik #3442 üzenetére
Nekem is,ami nekünk fent van az gyári! A 180-as romot valahol valaki linkelte,olvassatok vissza! Én letöltöttem kicsomagogoltam, a dload - ban raktam és simán frissült a 170-röl! Biztos hogy gyári mert azt mondtátok ,nyitás nélkül a custom rom nem megy föl! Én nem is nyitom pedig kód van, mert az egyik ismerősöm nyitotta s azóta minden romnál szarakodik a telefon! Biztos van benne valami itt is volt 1-2!
-
-
-
-
Barcsik
aktív tag
válasz
Barcsik #3244 üzenetére
Videón látszik döcögés, akadás. Ahogy néztem ez szinkronban van az érintés helyét jelző pont mozgásával. Más anomáliát nem tapasztaltam. Ahogy irtad is, személyes, élőben kellene megtekinteni és akkor biztos, hogy másoknak és nekem is feltűnne, amit láttál. Igen, igy nálam is darabos és nem csak a videón. Kipróbálom érintőceruzával.
(#3249) yamaha162 Szia!
Gyári tokban használom. Elődje a Mate 7 sokáig tok nélkül volt használva és egy idő után meg fognak jelenni a hátlapon karcok esetleg kopások. Ha padlót sikálsz vele, hamar látszani fog.
Negativum lehet a mérete, ugye 6" nem kicsi, de ez relativ.
-
Zototh64
őstag
válasz
Barcsik #3145 üzenetére
Van egy home, az 100 giga, és egy korlátlan.
A telóba meg csak 500 mega, mert abba van a privát és a céges kártya is, így a tabletekben vannak a netes kártyák.
Felment szépen, műkszik egyenlőre minden, ahogy nyomkodom
Preferált hálózatban nekem maradt az a négy sor, ami eddig is volt 2G, 3G, stb. -
Zototh64
őstag
-
Barcsik
aktív tag
válasz
Barcsik #3104 üzenetére
Asztali tartó 1900 Ft volt futárral együtt. Kiváló lesz igy filmezni.
-
Pietro 22
aktív tag
válasz
Barcsik #2874 üzenetére
Elméletileg megoldódtak az értesítési problémák. Azért mondom, hogy elméletileg, mert nekem működtek.
A beállításoknál, az ujjlenyomatolvasónál van olyan lehetőség, hogy az ujjlenyomatolvasót végig simítva jobbra-balra tudsz lapozni a képek között. Le-fel simításra, pedig az értesítési sáv jön le-fel. Dupla koppra törli az értesítéseket.
Biztos van pár "motorháztető alatti" javítás is. -
Barcsik
aktív tag
válasz
Barcsik #2773 üzenetére
Elérhető a Huawei oldalán a teljes, magyar nyelvű felhasználói útmutató.
-
utomi
senior tag
válasz
Barcsik #2743 üzenetére
Gyerekek akinek még nincs fent gyorsan tegye fel. Rengeteg hibát javítottak.Egyenlőre kopp-kopp az értesítések nagyon szépen jönnek. Végre az Inbox bx Gmail értesítése is szépen elolvasható az értesítési tálcán. Aztán a zárolt képernyőn is nagyobbak lettek az ikonok és jobban elolvasható minden.
Nem tudom eddig volt-e de szerintem nem: Az ujjlenyomat-olvasóval lehúzni a tálcát, becsukni azt, vagy dupla kopra mindent elolvasottnak jelölni zseniális. Tényleg nagyon sokat fejlődött és azt mondom, hogy csak így tovább ez a telefon egyre jobb és jobb lesz. Szép húsvéti meglepi. -
Barcsik
aktív tag
válasz
Barcsik #2748 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből. Megyek a szabadba és készitek egy rakás képet. Makro, távoli, panoráma, stb teljesen automatikus módban. Eddig nem volt időm vele foglalkozni jobban de én is kiváncsi vagyok a kamera képességeire. Beteszem ide a linket, akit érdekel, megnézheti.
21 hektáron csak találok valami fényképezni való témát.
(#2750) Pietro 22 Azért van a fórum, hogy mindenre találjunk megoldást.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest