- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zototh64
őstag
válasz
Cunaja #13485 üzenetére
Jó lett, bár így simán nekem is jó, de ahogy hallom az eredeti is ugyan olyan lassan fókuszál zoomolásnál, mint ez.
Engem meglepett, mert eddig csak így használtam a videó felvételt mint Te.
Ezután sem fogom másként, tehát nekem tökéletes.
Ez is! :-)ROM már lejött a lassú mobil neten, hiába a 4G.
Most csinálom a mentéseket. -
Zototh64
őstag
válasz
Cunaja #13480 üzenetére
Kis tapasztalat a rom-ról.
Egy napos, tehát így nézzétek.
Reggel melóba fix útvonalon 1-2 perc különbséggel érek be Waze megy.
Reggel veszem le töltőről mindig.
Munkába érve eddig 90-92% volt, ma 96%-al értem be.
Szokásos használat egész nap, cirka 50-120 telefonálás Bluetooth fulessel 2,5-3 óra időtartamban. Kijelző használat 4-4,5 óra, Net, szinkron egész nap megy, gmail nézegetés, Chrome, céges gépjármű követő app sokszor használata, haza felé kitérővel jöttem (+35.km) most igo-t használtam. Pár fotó készítés, folyamatos szinkron a gugli fotó-val.
Excel használat. Stb.
Mire haza érek 30-38%-on szokott lenni az akksi, most 52%-on vagyok.
Minden megy indul gyorsan, semmi nem akad.
IGO eddig 25-35 másodperc alatt állt be fullra, ez most 6-10 másodperc.
Érzésre gyorsabb mint az eddigi gyári vagy Kang romok. Erről számszaki adatokat ne kérdezzetek, sose mértem.
Pitty-putty megy minden.
Egyenlőre nagyjából ennyi,
Illetve hatalmas köszönet Cunaja-nak!
Ha meg lesz a teljes rom, természetesen cserélem ezzel a "demo" - val.
Arról is írok majd egy rövid szösszenetet.Szerk.
Hopp itt is az új -
Zototh64
őstag
válasz
Cunaja #13470 üzenetére
Ugyan úgy újra indul.
Tegnap is ugyan ez volt, a boot.img flashelés után.
Csak akkor jött a rollback, tehát nem látom sok közét a dologhoz.
A rom meg minden kínai, a boot.img eu-s. Hm. nem lehet ezzel valami?Végül is működik minden rendesen, csak nincs twrp, és bootloader
-
Zototh64
őstag
válasz
Cunaja #13464 üzenetére
Igen!
Azt leszámítva tökéletesnek tűnik eddig.
Kameránál, a videó nagyon lassan fókuszál, majd elfelejtettem.
Ja, amúgy a képek minősége tökéletes!!!Akkor nem lakom be teljesen, csak ami szükséges a melóhoz, ha holnap újra kezdjük.
Viszont csak este, illetve 5 után tudok majd bármit is csinálni, ha haza érek melóból. -
Zototh64
őstag
-
Zototh64
őstag
válasz
Cunaja #13461 üzenetére
Elmentek az utolsók is.
Ez van, ha szerte szana él a rokonság, és vannak más anyanyelvű "új" tagok is.
Ilyenkor az angol a társalgási nyelv, mert azt érti mindenki.
Csak kicsit fárasztó, hogy keveset használom.
Na mindegy, akkor dolgozzunk :-)Twrp mentés már meg van természetesen.
Akkor csinálom, jelzek az eredményről. -
Zototh64
őstag
válasz
Cunaja #13456 üzenetére
Összegezném akkor, nehogy másképp értsek dolgokat, mint tegnap
1./ twrp csatolás, törlés, vissza csatolás
2./ data/hw_ini törlése a képek szerint
3./ feltolom a romot (no wipe a végén)
4./ rendszer indít, produkt-system-vendor file-ok cseréje
5./ telefon gépre dug, adb-ben boot.img kicserélem.
6./ telefon ujraindít, ésátnézeget, jelez Cunaja-nak.
-
Carline
őstag
válasz
Cunaja #13456 üzenetére
Nálam így működik a fejlesztői menü és a biztonság fül is. Ujjlenyomatot nem töröltem a romolás előtt és azt meg is tartotta, fel is ismeri.
A fényképező zoomoláskor megbízhatatlanná válik. Van mikor bezár, most meg épp fekete lett a képernyő és nem csinál semmit. Sem FC sem válasz. Lezárás és feloldás után is csak fekete képernyő. Csak újraindítás után állt helyre.
Egyébként a vendoron belüli build.prop ugyanaz mint amire ki akartad cseréltetni.Az meg hogy egy napon belül nem ugrottak 20-an a romodra tesztelni kb annyi hogy ez nem az xda ahol tudják hogy mit hogyan kell vagy épp szabin vannak, nyaralnak és használják a telefont.
Én most nem használtam, volt rá fél órám hogy megcsináljam. 07.19-én jelentkeztem tesztelőnek de azt írtad rá te vagy a tesztelő Csocso telefonján.
A videó helyett nekem annyi is elég lett volna, hogy a fájlokat a megfelelő helyen cseréljem ki, másoknak meg a videót nézve is kihívás. -
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
Cunaja #13435 üzenetére
Tegnap délelőtt írtam, hogy a fényképező időnként elszáll. Ugyan azt csinálja nálam, főleg indításkor, mint amit néha a zoomnál, hogy kilép, majd visszalép. Nálam: Indítás, kereső képernyő bevillan, majd Home screen látszik pillanatokig, majd újra kereső és innentől használható a kamera.
Kb. tízből egyszer.
Ha lehetne egy kérésem. Megoldható-e, hogy a fényképező, a legutóbb használt módba térjen vissza ki-be kapcsolás után? Most hiába fotózok Pro Fotó módban, kilépés után a Fénykép módba lép vissza, vagyis visszaáll alap állapotba. Így nem tudok gyorsan fényképet készíteni az általam használt módon. mert mindig előröl kell kezdenem az állítgatást. -
Zototh64
őstag
válasz
Cunaja #13413 üzenetére
Úgy indul, mint amikor twrp-be indítod, de nem abba indul.
Ennyiben jelzi csak, hogy nyitva van.
USB hiba keresés eddig mindig kikapcsolt ha csak lehúztam a gépről, vagy újra indítottam a telót.
Most az is bekapcsolva marad.Valahogy az éjjel meg kell oldanom, mert holnap reggel vendégek jönnek, estig lesznek, hétfőn meg már meló van megint sajna. Csak két nap szabin voltam itthon.
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
Cunaja #13392 üzenetére
A TC-ben nem tudtam kijelölni a fájlt. Most jöttem rá, hogy a név melletti ikonra kell tapiskolni. Az ES File Explorernél, amit használok, erre meg akarja nyitni. Ott a kijelölést a név hosszan nyomva tartásával lehet elérni. Az ES-nél viszont nem lehet beírni számmal a jogosultságokat, csak ki lehet pipálni őket és halvány sejtelmem nem volt róla, hogy mi a 644. Emiatt szharakodtam annyit vele.
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
Cunaja #13387 üzenetére
Bocs, hogy ilyen sokáig tartott, de nem tudtam a TC-t használni. Nem tudtam vele másolni, ezért az ES File explorerrel töröltem és másoltam, majd azt az átkozott 644-et a TC-vel írtam be.
Ja, a videó nekem túl gyors volt, ezért az eredeti leírás alapján kellett csinálnom.
A lényeg, hogy van ujjlenyomat.
-
-
Zototh64
őstag
válasz
Cunaja #13378 üzenetére
Nem a legjobban most kint sem a fények.
Szerintem újra teszem gyorsan a romodat tisztán, és újra kicserélgetem a file-kat.
Az előbb, csináltam gyorsan egy visszaállítást twrp-ben.
Lehet, hogy beragadt valami, vagy nem tom.
Talán biztosabb lenne az eredmény, ha tiszta romon cserélgetem ki a dolgokat.Fotó minőség jó lesz.
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
Cunaja #13341 üzenetére
Mi lenne, ha szétszednél egy Kangot és megnéznéd, hogy ott hogyan oldották meg, hogy eu-s készülékeken is fusson? Úgy tudom, hogy egyszerűen másik boot.img-t kell felrakniuk, de azt nem tudom, hogy az eredetit vagy valami módosítottat, mert nekem kínai a telefonom.
Az eu romos kollégák közül biztos valaki meg tudja mondani, hogy mit kell csinálnia, ha kínai Kang romot akar használni eu-s készüléken. -
Zototh64
őstag
válasz
Cunaja #13341 üzenetére
Egyébként a Ram kezelés k..va jó.
Akár Kang, akár gyári volt fent, ha rányomtam a kockára 1,4-1,6 között szokott lenn a szabad ram, kukára nyomva ez felszaladt 1,8-1,9 közé.
Most általában 1,9valamennyivel indul, és 2,1-2,3 között zárul.
Pedig a Kangból s ki szoktam törölgetni sok mindent.
Gps soha nem volt ilyen gyors, igo eddig nem lépett ki önhatalmúlag egyszer sem.
Képernyő soha nem volt ilyen szép, betűtípus nekem tetszik (letisztult, kontúros, stb)
Képernyőmegosztás a tv-vel tiszta, akadás mentes.
Hotspot stabil gyors.
Mt mondjak még?Egyszóval így félkészen is én ragaszkodom ehhez a Cunaja romhoz.
-
Zototh64
őstag
válasz
Cunaja #13333 üzenetére
Gondoltam, ad valami plusz infót Neked, ezért kezdtem el nyomkodni ma reggel mélyrehatóbban kicsit.
Új tapasztalat:
K settings-ben, ha a "Block-ad" be van kapcsolva, akkor több gugli alkalmazást s megfog.
Pl a gugli térkép, csak off line módban megy, nincs tartózkodási helyről infója, hiába bekapcsolva hozzá és engedélyezve van minden. -
vinczetibor
aktív tag
válasz
Cunaja #13309 üzenetére
A kínaiban nem lesz google play sem?
Különben, a jelenlegi verzióval már simán együtt tudnék élni. Nagyon jól működik minden. A rom nagyon gyors, de a görgetések, mintha darabosabbak lennének, mint a gyáriban vagy a kangban. Úgy meg-megakad. A gyári olyan, mintha folyna, de lehet, hogy csak azért érzem így, mert itt nem olyan hosszú az animáció. Hirtelenebbül áll meg a görgetés.
Köszönjük a nagyszerű munkát!!! -
Carline
őstag
válasz
Cunaja #13305 üzenetére
Kétlem...
Books\
Newsstand\
PlayGames\
PlusOne\
AsphaltNitro\
BubbleBashMania\
DragonMania\
Facebook\
HwHealthPlatform_OVE\
PGA_50_Free_Games\
PuzzlePets\
SpiderManUltimatePower\
SwiftKey\
SwiftKeyFactorySettings\
Todoist\
Twitter\
Vmall\
WPS\Csak ez a jópár érdektelen program ~400MB.
Ezekből semmit nem használsz fel..Meg a swype szemete 200MB.
-
Carline
őstag
válasz
Cunaja #13299 üzenetére
Szóval b581 -re feltettem a Kang 589-et. Vendorból a két értéket system/build.prop -ba beírva nem ment a pin kód és ujjlenyomat.
A te romodból a build.prop-t bemásoltam akkor sem volt de miután feltettem a L29 boot.img -t utánna már megy a pin kód megadás és az ujjlenyomat megadást is engedte. -
Carline
őstag
válasz
Cunaja #13292 üzenetére
A romodból ha töröltem alkalmazást azonnal újraindult.
Rootexplorer nem indult. Lefagyott majd csak a bezárás nem válaszolás miatt lehetőség volt.Gyári 581 TWRP mentés után nálam a Beállítások és a Kamera FC-zett.
Így csak gondolom a rollback van és utána 581 majd Kang.
Ezek meg is vannak gépen.
Töltök még a telón egy kicsit aztán megcsinálom. -
Zototh64
őstag
válasz
Cunaja #13278 üzenetére
Mikor másodszor újra tettem a Cunaja-t, akkor ezeket a wipe-kat megcsináltam.
Harmadszorra a yes-est is.
Viszont telepítésnél (nem az elsőnél) volt valami failed data meg valami, ami után kettőspont, és azt írta, hogy sikeres.
Na üssetek agyon de nem mondom meg már, hogy mi volt az, de a legelső sor volt.Csatolással kezdek mindent, ha belépek a twrp-be, viszont mndent ki szoktam ott pipálni.
-
Zototh64
őstag
válasz
Cunaja #13275 üzenetére
Kísérlet1 ugyan az,
Kísérlet2 ugyan az,
teló elindul mindhárommal, fejlesztői, biztonság, ujjlenyomatkezelés nincs.A gyári twrp mentésemet vissza állíthatom, míg alszol? Vissza lehet, ez lenne a kérdés végül is :-)
Normál használatnál nem veszem észre, hogy gyorsabb lenne mint a gyári, de mondjuk, az IGO az sacc 7-10 másodperc alatt elindul, teljesen, tehát műholdak, helyzet minden. Ez a gyárival kb 30-50 másodperc volt.
Tehát a két sebesség nincs pariban sem egymással. -
Zototh64
őstag
válasz
Cunaja #13268 üzenetére
Ok, töltöm.
Illetve annyival kiegészítem, hogy működik az ujjlenyomat olvasó, lapoz, fényképet készít, stb, csak felvenni nem lehet ujjlenyomatot, valszeg a biztonság miatt.Telepítés végén sem kell a bal alsó sarokban a törlés?
Gyorsítótár/dalwik törlése ?
Gondolom, az csak kell.Viszont az előző felrakása után, induláskor a képernyő felső fele vagy 2 másodpercre fehér, az alja fekete marad, talán mintha valami írás akarna lenni a kettő határán, középen.
-
-
Carline
őstag
válasz
Cunaja #13240 üzenetére
Felraktam a romot.
Nem tudom ki használja a póklábas iFly alkalmazást, de az az első a telepítés után ami megjelenik az értesítésin.
Képernyőzár és jelszavaknál PIN kódos lezárást akartam beállítani a feloldási módnak. Sajnos nem engedte a PIN-t beállítani. A másodszori ellenőrző bevitel után Beállítások FC.
Ezután újjlenyomatot nem engedte beállítani Beállítások FC.
Engedélyeztem a Fejlesztői beállításokat. Fejlesztő menübe lépés helyett Beállítások FC.
Most csinálok egy FR-t, majd a képernyőzár beállítást kihagyom és megnézem megy-e a fejlesztői menü. -
Cunaja
addikt
válasz
Cunaja #13239 üzenetére
[Csak teszt verzió, a hibákat kérem. ]
Mega account kell a letöltéshez, mert kvóta túllépés lesz.
Szegény Csocsó, nem tud most romolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest