- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balcsix
senior tag
Nekem is feldobta az update-t, viszont én már az előző verzióknál is tudtam aktiválni a VoLTE-t, vagy az attól függetlenül még nem működött? (Telekomnál vásárolt, és Telekomos kártyával használt készülék).
Tiszta telepítést hogy lehet csinálni? Még előző telefonomon ezt ROM cserével oldottam meg, de már ezt a telefont nem akarom rootolni, illetve nem akarok a ROM-okkal mókolni. Gondolom OTA-n ez nem megoldható... -
Elek419
csendes tag
Az általad linkelt cikk alapján kínai kézben az amerikai adósság 5.6 százaléka van. Hű-ha van mitől félni......
Amerikai kézben pedig az adósság durván hetven százaléka. Ezek szerint nem igazán van mitől " besz@rnia" Tump nak....
Ellenben kínát jóformán az amerikai multik bérgyártatása tartja el: Apple, Microsoft, Nike gondolom hallottál már ezekről a cégekről... Ja és azt hallottad, hogy kína belső adóssága a GDP-arányos adósságráta 300 százalékára emelkedett. Munkahelyek tömegei tűnnek el folyamatosan, például a Samsung legtöbb termékén is már "Made in Vietnam" felirat virít.
Nincs bajom Kínával, nekem is Mate 20 lite-om van de hagyjuk már ezt a marhaságot hogy Kína bedönti az USA gazdaságát mert már nevetséges......
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még az új csúcsmodellek előtt befutott a Lite verzió, friss Kirin 710-zel, négy kamerával és persze egy méretes, notchos kijelzővel. Megszorongatja a flagship killereket?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bittorrent topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest