- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerybut
tag
válasz
marco0007 #25791 üzenetére
Hali én 2 hete pont ezen morfondíroztam, vagyis inkább az A70 ami jön, de néztem pár tesztet ezekről, szerintem nem éri meg ezt a Mate 10-et lecserélni egy A szériás Samura.
Plusz ahogy látom jön a 9.1 , Pirospont, ha fasza lesz én be is fogom a szám.
Nameg nekem a kijelzőméret a vesszőparipám, hiába 6,7 colos pl az A70, olyan nyújtott a kijelző, hogy hihetetlen. Én rohadtul visszasírom a 16:9-es telókat. Pont vmelyik nap mértem össze az Ascend Matemet a Mate 10 proval, az is 6,1 colos kijelző, de sokkal-sokkal nagyobb! Oké a telefon is, de én imádtam azt a pinpongütőt. Ezért is akartam sima Mate 10-et, de nem volt annyi kp-m h egyba kifizessem.... -
válasz
marco0007 #17470 üzenetére
Szia,
A használt billentyűzettől is függhet - nekem a gyárival nincs probléma -, illetve bekavarhat, ha adott például reklámblokkoló vagy VPN.
golyós: Wipe Cache volt? Ha nem, akkor érdemes rányomni, mert ha valami, akkor az amúgy is jó akkumulátoros üzemidő biztos javult a 148-as frissítéssel.
-
golyós
addikt
válasz
marco0007 #17470 üzenetére
Nem tudom, de nekem is rendszeresen előjön.
Könnyű magyar billentyüzet-et használok, ezek szerint nem az csinálja. Most is csak harmadikra tudtam elkezdeni írni, csak akkor jelent meg a kurzor ha beléptem a billentyűzet beállításába és vissza.A 148 as frissítés nekem se jön be, nem érem el a 6 óra kijelzőidőt sem, pedig kevesebbet is nyomkodom a telot mostanában.
-
dorten
tag
válasz
marco0007 #11788 üzenetére
Szia,
Nekem van tapasztalatom a Nillkin markaval, nagyon jo dolgokat csinalnak. Amit Te keresel az a Frosted Shield nevre hallgat. Nekem a szemelyes kedvencem a Nature, ez egy sima TPU tok, vekony, de annyi az extra benne, hogy korbe a szelen van egy pici textura (erdesebb felulet) igy nagyon jo es stabil fogast eredmenyez.Hasznalja mar itt valaki a face unlockot?
-
válasz
marco0007 #7399 üzenetére
Szia,
A válasz minden kérdésedre; igen!
Drag77: Szia, A kétkártyás BLA-L29 típusra van 129-es firmware, az egykártyás BLA-L09-re szolgáltató függvényében 128-as vagy 125-ös (Vodafone-nál előbbi, Telekomnál és Telenornál utóbbi), az összefoglalóban követheted a változásokat.
-
thebeegee
tag
válasz
marco0007 #7309 üzenetére
Rajta van az NFC jel. Egyébként külön kell kérni, ugyanis ezeket nem osztogatják ingyen - nyilván drágább nekik is. Jó lenne ha valaki kicseréltetné és tesztelné, mert ha két irányból is lenne megerősítés, akkor az már több mint biztató lenne...
Ha lehet hinni ennek a képnek, akkor a chip hosszúkásabb rajta.
UPDATE! Megnéztem most az enyémet, a vodásom NFC-s és nem a hosszúkásabb chip a lényeg, hanem a mintázata. Az NFC-s SIM-em mintázata pont olyan mint itt a képen!
-
-
Z.É.T.
őstag
válasz
marco0007 #4293 üzenetére
Úgy értettem, hogy
- ha vannak esemény és egyéb értesítések, akkor ébreszti a telefont
- ha nincsenek, akkor meg nem ébresztiNekem ez így hibátlan működést jelent, mert semmiről nem szeretnék késleltetve értesülni, nem ér meg plusz 20 perc üzemidőt, hogy lemaradjak egy értesítésről.
(egyébként a fb alkalmazáson belül az értesítések beállításai alatt lehet a push-t megszüntetni)
Inkább azt oldanák meg végre, hogy a fb app ne egy akadozó, dadogós-döcögős sz@r legyen androidon...
-
Z.É.T.
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fűnyíró topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest