-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
manoka
csendes tag
Az en hulyesegem. De a regi jelszora nem is emlekszem
Most mindenhol mindenbol kijelentkeztettem a fiokokat. Jelszot valtoztattam, ahol csak tudtam. Aztan gondolkoztam. Alibabarol rendeltem valamit 4napja.. talan az kavarhatott be? De akkor sem jart a huawei telefonom se amerikaba, se kinaba... :/ Total osszevagyok zavarodva. Foleg mert ahogy valtoztattam a jelszavaim, a gmailbe ratalaltam egy par honappal ezelotti emailre amikor a gmail erdeklodott, en probalkoztam-e egyiptombol bejelentkezni...
Tokre nem ertem ezeket.
Van nagyobb biztonsag a ketlepcsos bejelentkezesnel? Azon kivul, hogy torlom magam mindenhonnan es zardaba vonulok? :/
Amugy koszonom a sok segitseged!!! Es ha lehet szokj meg es ne utalj, de total analfabeta vgyok ezekhez es meg sokmindennel fogok itt normalatlankodni -
manoka
csendes tag
Milyen regivel?
egy huawei id-m van azt hiszema google utolso hasznalt helyeknel ezt irja:
Böngésző
Chrome 63.0
Egyesült Királyság
-
31 perce
Utolsó használat helyei
Egyesült Királyság
-
3 perce
Kína
-
38 perce
Egyesült Államok
-
január 10., 10:04nem voltam az egyesult allamokban ket napja
totalisan osszevagyok zavarodva :/
-
mouzrr
őstag
Köszi, majd jelzek még ha ezután sem jó.
Egyébként nagyon tetszik a telefon, ez az első ujjlenyomat-olvasóval ellátott készülékem, rettentő gyors a feloldása. Esetleg vannak tippek hogy miket érdemes beállítani? A Hicareba beléptem és eddig nekem is kijelzi a 3 hónap extra garanciát.
-
spawn21
veterán
Az amúgy nagyon érdekes , hogy gyári launcherrel jól megy. Viszont ha felteszem bármit , próbáltam pixel vagy nova, nekem sokszor befagyott az app. Nem reagált semmit 4-5 mp-ig. Irtam is nekik, hogy ez most micsoda. Olyan lesz mint az Apple , hogy szépen lassan majd ok eldöntik mi a jó nekünk
-
zoleeno1
veterán
"szerintem ez főként akkor igaz, ha az egyik fél nem VoLTE képes." - jaja, ahogy írtam is, nálam is akkor jön elő (akkor sem mindig), ha pár tízezer forintos, belépő szintű telefon van a másik oldalon.
(#4799) álarc: Persze, ezért mondom, hogy nem a készülékekkel van itt a baj, hanem a "kedves" magyar szolgáltatók, amúgy arany áron mért, siralmas hálózataival...
-
Nuada herceg
őstag
Igen, a térkép az már nekem is...
Ideje volt már, hogy összeszedjék magukat.Másol téma. Olvastam itt hasonló gondokról, de mégsem ugyanilyenről.
Néha elmegy a mobilnetem. Korlátlan van, minidig be van kapcsolva.
Eleinte megoldás volt az, hogy kikapcsoltam és visszakapcsoltam.
De ahogy olvastam, valójában a telefon olyankor nem is kapcsolja már le.
Utána jött a repülőüzemmód. Az többnyire segít. De nem mindig, néha csak az újraindítás.Valakinek valami tipp, mi lehet? Esetleg megoldás? Simkártya csere?
-
DrJaka
aktív tag
Értem, de ezt hogy bizonyítom? Illetve hol találok olyan értelmes ügyintézőt a telekomnál aki meg is érti?
Ha egyszer "elkapja" a telefonom a 4g-t semmi gond, nem dobja el, pedig ugye híváskor is megszakad elvileg.
Viszont ha újraindítom a telefonom akkor mintha valamit elvágtak volna... nincs 4g. Ez után 10-15 perc újraindítgatás, kikapcsolás, repülő üzemmód stb stb, mire számomra érthetetlen módon (nem tudom milyen művelethez kötni) egyszer csak hopp, újra van 4g... -
bigrock
addikt
Érdekes kérdés, a P10 topic háromnegyede azon riceg, hogy nem jönnek a frissítések a dual-sim modellre...
Engem nem zavar, bár elég sokat használom a netbankot, eddig még nem hallottam, hogy valakit meghekkeltek volna az update-k hiánya miatt...
Nem tudom, az Oreo mennyivel ad többet, mert szerintem az Emui szépen elfedi a stock Androidot, ráadásul nekem nagyon bejön (a Samu-féle TW-t nem bírom adoptálni). Sok böngészés, email, PDF, zenehallgatás, fotózás, ebook, nuku játék.. ezeket tolom. Egyre inkább szeretném a laptopot kiváltani és a napi rutint ezzel nyomni. Ehhez igen fontos tényező, hogy az üzemidőt tekintve viszont lenyomja a P10-et.
Ha nem rosszabb a kamerája és az audio képességei, mint a P10-nek, akkor az már félsiker. Sajnos a jövő úgyis a BT audio átvitel és a jack aljzat kukázása felé tolódik, ezt nem fogjuk elkerülni. Jó lenne összehasonlítani egy V30-al, mert annak a zenei potenciálját azt az egekbe emelik... Telóról zenét főleg futás közben, meg edzőteremben hallgatok, ott meg nem elvárás a hifi hang, elég, hogyha elfedi a tuc-tucot. -
malor
aktív tag
Ez egy fórum, úgy érdemes írni, hogy azért mindenki értse kb. Ha nincs analóg kimenet egy telefonon, akkor a külső forrásokon múlik minden. Ez plusz költség és megint ahány döntés/választás, annyiféle hang lesz a végeredmény. A telefon nem sok vizet zavar. Ez a lényeg igazából.
-
malor
aktív tag
Ha nincs a telefonon jack, akkor abban igazán zeneileg értelmezhető dac sincs. Nagyon konyhanyelven szólva, a telefonnak nincs zenei hangja, csak átmegy rajta a digitális jel. Ilyenkor ha jackdugós fej- vagy fülhallgatóval akarod használni, akkor kell, hogy legyen dac a jack adapterben, az alakítja át a digitális jelet analóggá, amit hallunk. Vannak usb stick-szerű külső dac-kok egyik végükön jack kimenettel Szóval a külső dac minőségét hallja az ember nem a telefonét. Vezeték nélküli bt fej- és fülhallgatókban meg van dac. Akkor sincs sok köze a telefonnak a zenéhez, ha vezeték nélkül hallgatja. A telefonnak csak akkor van "hangja", ha azon van jack.
-
malor
aktív tag
Ez ok, csak a színhelyes kifejezés nem biztos, hogy azt jelenti a valóságban, hogy "nekünk sok vagy kevés" a szín. Erre akartam felhívni a figylemet, mert a kijelzők felbontásával és egyéb képmegjelenítési tulajdonságok fejlődésével együtt a színvisszaadás is változik. A színhelyesség standardokat jelent, vagyis attól, hogy nekünk egyik vagy másik standard a szimpatikusabb, még az összes "színhelyes". Itt inkább az az érdekesebb, hogy a megjelenítendő tartalomhoz képest a kijelző tud-e alkalmazkodni. A linkben ott van, hogy a Note8-nál az adaptív mód már ezen dolgozik, vagyis a tartalomhoz igazítja a színeket és nem fordítva. Ez is egy irány a kijelzők vilagában és nem csak az, hogy "normál vagy vivid".
-
-
-
mjani1172
addikt
"Volt olyan, aki feltett FF vagy FH nem végleges firmware verziót, aztán azon ragadt, nem kapott több OTA frissítést, amíg manuálisan nem tett fel megfelelő verziót, viszont utána megint kapta OTA."
Szia!
Már olvastam ezt tőled ha jól emlékszem, és kiegészíteném.
Csak a pontosítás végett,ez nem igaz, nem volt ilyen senki. Aki magyar készülékre rakott a ff-el az mind frissült.Nem is lehet más verziót felrakni, egyszerűen nem megy fel,csak ha a Huawei jóvá hagyja. Ha nem frissült az nem a ff hibája volt hanem a Huawei é.A ff csak segített a Huawei bénaságán.
Az enyém az elsők közül való, független Telekomos.
Kb 5 hónapig nem frissült ahogy sokaknak sem. Volt akié igen az már a 2.3.ota frissítésen is túl volt míg az enyém meg sem mozdult.
Ha nem rakom fel ff-el akkor lehet soha nem frissül, és többen voltunk így. -
Musaka
senior tag
Mate 9 cel nem voltam test közelben.
De P10 plus sal igen. És sajna csücsül jó pár P10 P10 Plus nyári FW én, míg aki feljebb vitte FF a telot az mindíg megkapta a frissítés pár nappal az FF láthatóság után. Ha nem hiszed kukkants be a telefon topikjába.4G probléma. Szerinted a Samsunggal nem vették fel a kapcsolatot? Jah és nem nagyon van c432 belül külön FW. Azt hogy a telekom küldött egy apk pakot amiben benne volt a szarsága nem külön FW.
-
manoka
csendes tag
Upsz...oke ez kimaradt. Angliaban elek. Itt vettem a telefont
oszinten azt se tudom ket kartyas vagy egy. Kozoltem a boltba h ezt akarom biztositassal es semmi nem erdekel. Ja meg adjanak izmosabb netcsomagot, mert a 4gigat az lgvel elhasznaltam
tehat akkor nekem a 124 a legfrissebb
koszonom szepen a segitseget mindenkinek
-
zebede
őstag
Azt én is tudom hogy sok találatot dob, de egyik sem elég részletes.
Itt is inkább ez a színhülyesség
téma megy, csak azt nem értem akinek tényleg ennyire látványos az eltérés, miért nem viszi vissza gariba?
Vigye be, ha nem akarják elismerni a hibát, fényképezze le az ügyintézőt, mondja meg neki hogy magyarázza meg mé ilyen piros a szája a képen.Én biztos hogy egy napig se tudnék együtt élni vele, ha tized ennyire zavarna is valami, amiről meg lennék győződve hogy hiba, nem egy negyedmillás, hanem jóval olcsóbb készüléket is vissza vinnék, ha így lenne.
-
Aryon87
félisten
Ezt viszont nem tartanam hulyesegnek, hogy 2db M10P-t osszeereszteni, ugy jobban kiderulne a "turpissag"
Sompetike: a problemat konnyu a szonyeg ala seperni, de attol meg nem oldodik meg.
Talan ha osszefognatok, es lepnetek valamit, kiderulne, mi merre hol. En nem azt mondom hogy kaki a kamera, csak furcsalom az ekkora elterest egy olyan keszulek eseteben, ahol nincs elteres osszetevoben. (Gondolok itt hasonlatkepp a Samsung Isocell es Sony kameraira) -
ForRedGlory
félisten
Attól még, hogy szerinted nincs gond, van gond. Kicsit túltolod már a kamera védését.
Tessék...
Automata vs PRO
A PRO sem tökéletes (és akkor marha finoman fogalmaztam), mivel a fal színe világosabb, de mérföldekkel színhelyesebb, mint az automata "gányolása".
Fogadd el, hogy valakinek ez nem tetszik és ne akard már görcsösen magyarázni az ellenkezőjét, mert úgysem fogsz senkit meggyőzni (engem sem) arról, hogy a kamera okés.
-
-
zoleeno1
veterán
"feature"
Ez olyan almás, ők szokták rásütni, ha valami nem úgy működik ahogy kéne, az nem bug, az fícsör
Nálam amúgy nincs ilyen szerencsére. Mondjuk whatsup-ot nem használok, de messengeren meg viberen nem jön üzi, illetve net sincs sem böngészőben, sem simple pro face appban -
Viper26
nagyúr
Eddig 4G-n ment (nincs semmilyen korlátozás) a telenoros, nagy sebességű LTE kivéve,és így sem.
Ha a 2. SIM-re váltom a netet, akkor ott a H+ ikon, de így sem tölt be semmi.
Az elsőn kéne menjen ahogy eddig, ha már dual SIM-es a telefon, igazán használnám is, csak úgy látszik nem lehet.
-
M_Toni
csendes tag
Nekem is meg van ez a problémám a telenornál. Bejövö vagy kimenő hívás után elérhetetlen leszek. Sőt még a bejővő sms sem érkezik meg Mindaddig, még nem teszem repülőgépes üzemmódba a telefont, majd vissza aktívba. Futottam már egy kört a telenornál is, Másik telefonról hívogatva magam, hogí a hívások idejét is pontossan meg tudjam nekik adni, de nem tudnak segíteni. A huaweinek is van tudomása a problémáról csak ők a kínai mobilszolgáltatóval hozakodtak elő. Remélem egy szoftverfrissítés alkalmával kijavítják ezt a hibát is.
-
thebeegee
tag
Úgy próbálod beállítani, hogy rá akarja másokra erőszakolni a véleményét, nekem ezzel van bajom. Dehogy akarja. Mivel ő laggolást lát, én is látok, előbb itt írta más is, hogy látja, tehát akkor csak van, nem? Sokan nem látják ezt, a OnePlus 5 nyúlós kijelzője sem volt feltűnő sokaknak. Persze lehet azt mondani, hogy nem a telefon laggol, hanem a rátelepített külsős alkalmazások (miatt), dehát manapság az ember azért vesz okostelefont, hogy telepítsen rá ezt-azt, és ezek a dolgok pedig pont a telefonon futnak, tehát a telefon laggol. Ezt hívják rendeltetésszerű használatnak. Az, hogy a FB, meg Messenger, meg mittomén milyen alkalmazás helyett telepítsen inkább az ember ezt meg azt, na az szerintem pont nem rendeltetésszerű használat. Aki pl. iPhoneról jön, lehet ez zavarni fogja. Leírtam már, hogy ez miért van, cirka egy jó 3-6 hónap kell még, hogy ezek a hibák orvosolva legyenek, hogy oreósítva legyenek az alkalmazások.
-
thebeegee
tag
Ebben a topikban már tényleg nem lehet a telefonról rosszakat írni? Kapsz pénzt a Huaweitől vagy mivan??? Ő laggolást tapasztal, ami van is, minden telefonon tapasztalható, előbb írtam is, hogy miért. De azért azzal lerendezni, hogy rá akarja másokra erőszakolni a véleményét? Khmm. Szerintem meg te, mint topikgazda próbálod ráerőszakolni, hogy nem azt lát amit valóban lát...
-
-
BLC
tag
Neked is igazad van.
A legépelt gondolataimat inkább figyelemfelkeltésnek tettem. Én iphone-t vettem 2 éve, kiemelt-ügyfélként nem kellett foglalót adnom, de a részleteket fizetnem kellett. A két év alatt sok minden megváltozott. Például a telefonhasználati szokásaim. Korábban több verbális kommunikációt folytattam és kevesebb adatfelhasználást.
Ez meg változott, most nagyobb a net igényem és a social médiákon keresztül végzem az információ cserét.
Akivel korábban beszélgettem, magasabb fokra léptettem kapcsolatunk: kifejlesztettük a metakommunikáció egy formáját. -
BLC
tag
Kissé szkeptikus vagyok a 0 Ft-os (pl.: autóra 0% THM ) csábítással.
Amennyiben a korlátlan beszélgetést és korlátlan net-t választod lényegesen többre jön ki.
Nem, hiszem, hogy Tré nonprofit cég lenne. Mondom ezt, úgy hogy magenta 1 ügyfél vagyok, ha és amennyiben az előzőekben ismertetett opciót választanám sok-sok előfizetés kedvezménnyel (több mobil, iptv, internet, stb.), akkor is több 100e.- Ft-ot hagynék náluk 24 hónap alatt. Realitás talaján maradva, - amit nyersz a vámon veszíted a réven...-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest