- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Honor 90 - modellalkat
- Rendereken a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Band karkötő
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhonin
senior tag
válasz
TODI1111 #6173 üzenetére
Ezt az "issue"-t még nem figyeltem meg amit írsz, pedig erre elvileg külön funkció is van a beállításokban ahol ezt be lehet kapcsolni.
Igaz nem is használtam sokáig az app-ot a fent írt problémám miatt.
Naptárat probáltam még vele megjeleníteni, de azt sem engedte.
Lehet, hogy vannak még problémák a 8.0-ás android miatt vagy még nem optimalizálták a telefonhoz. -
Aryon87
félisten
válasz
TODI1111 #4016 üzenetére
P9 marad, az nem az enyem
A Note8 eseteben meg a csereutalvany ugyis garantalt lesz (beeges, "termeszetes uton" ez a celom), na akkor majd jon a Mate (kb tavaszra saccolom)Porthoxx: most mar mindegy, nem tudom visszaforditani
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz
TODI1111 #4013 üzenetére
Nem. Az egesz csalad telekomos, en vagyok az egyetlen telenoros. Mikor kihoztam volna a telot, a telekomnal meg volt keszleten (dec.12), mig a telenornal mar nem volt, es fingjuk nem volt hogy mikor lesz, de ha jol sejtem, meg most sem kaphato.. ezert nincs Matem. Pedig be voltam ra indulva rendesen.
Teny, a telenor most jo nekem, plane hogy 6k a korlatlan netes Data Start csomag.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Trollok komolyan
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sweet.tv - internetes TV
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok