- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Csapo83 #4068 üzenetére
Szia,
Sokan használjuk itt a megjelenés utáni első napoktól, mire vagy konkrétan kíváncsi?
Volt nekem is több iPhone, akár annak függvényében is, bár ha minden igaz, a két rendszer adta eltérésekre van rálátásod.
A Mate 10 Pro gyors, gördülékeny, jó akkumulátoros üzemidejű, erősnek mondható hardverű, már Oreóval rendelkező telefon, utóbbinak annyi hátulütője van még jelenleg, hogy bizonyos alkalmazások nincsenek rendesen optimalizálva az új rendszerre, bár erről a Huawei nem tehet direktben, de csak ráfaragnak lassan mindent - a megjelenés óta többet javítottak is már - és akkor rendben lesznek a harmadik féltől származó alkalmazások is. -
törölt tag
válasz
Csapo83 #4068 üzenetére
Hali!
November közepe óta használom, mire vagy kíváncsi?
Imádom, hogy 2-3 naponta kell csak töltenem a saját használati szokásaim mellett(Mobilnet - WiFi 50-50 % arányban van használva kb. Napi 2-3 óra messenger, néha Spotify, 10-15 hívás...)
A kamerával nekem nincs bajom. Ha az ember fényképezni akar ne telefont vegyen, nem is értettem mi ez a nagy felháborodás a kamera körül, szoftveresen majd még úgyis javítanak rajta.
A hangminősége / ereje nekem megfelel.
Gyors, eddig mikor ~30 app meg volt nyitva, akkor is szempillantások alatt megvolt a váltás köztük.
Szerintem főleg ha találsz jó áron 10/10-es ez a telefon.
Én csak attól félek, hogy egyszer leejtem és törik, azért is vettem Spigen tokot rá, csak még nem jött meg. -
válasz
Csapo83 #4068 üzenetére
Én már 1,5 hónapja használom.
Jó telefon de azért vannak hibái rendesen. A kamerájától én nem vagyok annyira elájulva.S8-al lőtt képek szebbek szerintem.A mate 10 pro képeibe belenagyítva erős zajosodást,elmosódást látni. Viszont néztem mobilarénás note 8 teszteken kepeket és ott van ami sokkal zajosabb,elmosódottabb mint amilyent az enyém csinál.Olvastam facebookos csoportban olyant hogy valaki meg s8-ra panaszkodott és az altala belinkelt képekhez képest tényleg jobbak voltak az enyémek.Franc se tudja.Nagy vita megy most mobilos fórumokon a kamerájáról és nagyon vegyesek a vélemények. Mindenesetre összehasonlítás nélkül is én azért jobbra vágyok kicsivel.Az elöllapi kamerája fixfókuszos csak miközben már a kőzépkategória legalsó részében is autofókuszos szelfikamerákat raknak a telefonokba.Az intelligens npu csip jelenlétét abszolúte nem érezni a kameránál sem még egy nyamvadt auto hdr mód sem került bele azt is a laikusnak kell eldönteni mikor alkalmazza.Lehet a profi módban a legjobb képeket lehet vele lőni de az egyszeri felhasználó nem ért ehhez és mindent automatán használ illetve hasznalna ha lenne normális automata mód a mate 10 proban de nincsen sajnos.Az "automata"(értsd ahogy kiveszed a dobozból) beállítás közel sem a legjobb minőséget hozza a fényviszonyokhoz igazodva holott ez lenne a dolga.Sehol máshol sem fedezhető fel az intelligens npu jelenléte amit annyira reklamoznak az új kirin processzorban.Lehet még az oreo optimalizálatlansága miatt de bizony sokszor erősen laggol a telefon főleg bizonyos alkalmazások használatakor.Pozitívum a valóban egyedülálló üzemidő,aksiteljesítmény.10 órás kijelzőidőket hoz mobilnetes netezés mellett is.Tényleg lenyűgöző.A kijelzője gyönyőrű és a mikro laggolásokat leszámítva nagyon gyors telefon de ez alap ebben a kategóriában. A frissítés óta bugmentes a szoftver is rajta semmi gond vele.Nekem ezek a tapasztalataim közel 1,5 hónap után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest