- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
spanyoll #7697 üzenetére
Ertem... Az nem tetszett, hogy fogalmad sincs a security patch lenyegerol, ha gyakorlati peldat szerettel volna, hogy mitol lesz nekem jobb az ujabb patch utan, milyen valtozast veszek eszre.
Tehat en vagyok a hulye, hogy az OTA-ra varok es nem akarok kerulouton feltenni egy olyan frissitest, ami HIVATALOSAN ki sem jott meg. Aztan, ha gondja lesz a telefonnak es a szerviznek nem fog tetszeni a dolog, akkor leshetek... Bocs, de kosz, nem. Arra varok, amit mas mar hetekkel ezelott megkapott, nem nagy kivansag...
Egyebkent tudom, hogy mi az az FF, kosz a tanacsot, hasznos volt.
kali: a szolgaltato nem ul hetekig egy frissitesen, szoval ez a legkevesbe a szolgaltatotol fugg... Legalabbis a Telekomtol biztos nem. Az S8+ frissitese (ami utan usz opciok jelentek meg a pinkesedes ellen) konkretan 4-5 munkanap alatt atment... Csak mosolyogni tudok azon, ha valaki aut sugallja, hogy a szolgaltato ul a frissiteseken... Mert aztan tenyleg erdeke visszatartani.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
spanyoll #7687 üzenetére
Annyira sejtettem, hogy egyből lesz valaki, aki nekiáll okoskodni.
Valószínűleg más majd megérti, hogy miért jó, ha a lehető legkisebb biztonsági frissítés van a telefonon és nem egy hónapokkal korábbi. Fogadjunk, hogy (bár nem jó példa, de talán megvilágosít) a vírusirtód adatbázisa sem novemberi.
Ha bővebb válasz érdekel, akkor olvasgass utána, hogy mire kell: [link]
(#7688) mumuss: Bocs, 1 SIM-es, Telekomos telefonról van szó, csak nem fogalmaztam pontosan.
-
válasz
spanyoll #7599 üzenetére
Akkor a külsős launcher nem, esetleg még a saját képek körül valami, amiket beállítottál rotációs háttérnek.
Az összefoglalóban megtalálod a leírást, de:
Egyszerre kell megnyomni és benyomva tartani a hangerő fel és a főkapcsoló gombokat, a Huawei logó megjelenése után elengedhetők a gombok, amikor is megjelenik a Recovery menü, abban a hangerő gombokkal lehet navigálni, kiválasztandó a Wipe Cache partition opció, a végrehajtást pedig a főkapcsolóval lehet jóváhagyni. -
Ti^Em
aktív tag
válasz
spanyoll #7568 üzenetére
Nekem ki van kapcsolva az efekt, pont azért mert a füleden meg itt ott néha elkúrja és látszik ha felnagyítod a képet. Legtágabb rekeszen mind2 kamera produkálja az elmosást.
az alacsonyabb rekesz értékű készült értelemszerűen az automatika nélkül, a magasabb rekesz értékű portré módban de kikapcsolt művészi elmosódásos baromsággal. Nyilván a beállításoktól eltekintve a mély élességre fókuszálva érdemi változás nem igen látható.
De elképzelhetőnek tartom, hogy kikapcsolt állapotban is szoftveresen segít rá, ennek nem olvastam utána, de a tapasztalom, mintha a tele objektívvel zoomolnál, és mosódik a háttér... hogy ezt szoftveresen kreálja meg, azt nem tudom. Viszont ha kikapcsolom az efektet akkor a portré képeken nincsenek meg a hibák amiket hajnál fülnél néha megejt az efektelésnél. -
hacki87
senior tag
válasz
spanyoll #7543 üzenetére
Wacom-os az s-pen érzékeli a kijelző amikor fölé emeled, elvileg azt is érzékeli mennyire nyomod rá így változik pl a vonal vastagság. És persze olyan kijelző is kell hozzá. Amúgy lehet kapni olyan tollat aminek vagy az elején vagy a végén van ilyen gumi vég amit érzékel a mate 10 Pro kijelzője is de az kb azt tudja mint te az ujjaddal.
-
zoleeno1
veterán
válasz
spanyoll #7489 üzenetére
Akkor azt kepzeld el, hogy a par100 ft-os kinai uvegek meg kisebbek, mint a nillkin :D Ami teljes kijelzot takar, az a Mofi, itt is sokszor volt linkelve. Vagy allirol linkelt itt valaki olyan uveget, amihez mellekelnek ilyen kis olajat, az is kier a szeleig allitolag, video is van hozza, hogyan kell felrakni. Telorol vagyok, en most nem keresgelek, de mind a 2-t megtalaljatok itt is.
-
hacki87
senior tag
-
zoltanbalazs
csendes tag
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
spanyoll #7235 üzenetére
Videó: [link]
Az enyém mokka barna, én innen rendeltem de szerintem sok oldalon megtalálod magát a terméket, itthon nem kapni egyelőre
Termék:[link]A mágneses rögzítés meglepően jónak tűnik, bár nem tudom én nem szoktam így autóban használni, nekem csak a tok miatt kellett ez a kit, az viszont tényleg nagyon frankó.
-
válasz
spanyoll #7160 üzenetére
Igen, attól még van 4G+, ha olyan helyen csatlakozik fel a telefonra a hálózat, de a Telekomnál nem jelzi már ki - egy ideig jelezte a Mate 9, aztán később már az sem, de attól továbbra is kezelte persze az is -, tettem is fel mérési eredményeket, hogy sima 150 Mbps 4G hálón nem tudnék 300 Mbps feletti sebességeket is mérni, szóval az már nem is 2CA, hanem 3CA 4G+ háló.
Ahol lakom, ott 225 Mbps (150 + 75 Mbps 2CA) 4G+ hálózat van, 150 Mbps felett is gyakran mérek - a parkban 180 Mbps környékén -, ott is csak 4G jelez ki a telefon, de 4G+ az valójában, ellenkező esetben nem mérhetnék 150 Mbps feletti sebességet.
Nem lennék meglepve, ha a két T közösködése lenne az oka, hogy a hálózat nem küld megfelelő infót a 4G+ kijelzéshez ezen telefonra (és néhány más típusra, amikben fejlettebb modul van), mert ahogy Vodafone-os SIM kártyát teszek a telefonba, azonnal ott a 4G+ jelzés - még ha az a sebesség meg sem közelíti a gyakorlatban a Telekomost.
Érdekes dolog ez, például korábban a Nokia 8-am csak akkor jelezte ki a 4G+-t a Telekomnál is, ha bármilyen másik SIM kártyát is tettem a telefonba (kétkártyás volt), egy SIM esetén nem.
Az iPhone-jaim semmilyen körülmények mellett nem jelezték ki külön a 4G+ hálót, sőt, azok még az eltérő 3G módozatokat sem, 3G volt, H és H+ soha, pedig azokat is kezelik. -
szabcsab
csendes tag
válasz
spanyoll #6925 üzenetére
Nem kell a simple alkalmazást megnyitni!
A fizetés indítása előtt a telefont fel kell oldani, és ettől a pillanattól két perc áll rendelkezésedre, hogy a fizetést az érintéssel lebonyolítsd, természetesen bekapcsolt NFC-vel!
Ha ujjlenyomat olvasóval nyitod a telefont, akkor fizetési limit sincs! -
zozzzzzzzzzz
tag
válasz
spanyoll #6275 üzenetére
Sziasztok
Már mástól is olvastam, hogy a Facebook küldi az értesítéseket ha kell ha nem, nálam is minden le van kapcsolva, kivéve az ikonon a számláló, viszont mégis feldobál mindig valamit.
Na most találtam egy olyat hogy a telefonon a Telefonkezelő - CélterületItt nekem a Facebooknál be volt kapcsolva a felugró ablak, kikapcsoltam azóta nem zaklat.
(Lehet ezt már tudja mindenki, nekem új volt - nem is gondoltam volna hogy itt is találok az értesítésekre vonatkozó beállításokat) -
telapobacsi
csendes tag
válasz
spanyoll #6197 üzenetére
Tudom a raw es a jpg kozti kulonbseget. Viszont akkor sem ertek ezzel egyet, ne legyen rajta olyan elesites, hogy a fuszalak ugy nezzenek ki, mintha emboss lenne ranyomva, meg a bordo ne legyen mar elenk piros. Multkor fiamat fenykepezve narancssarga bore lett. Persze hasznalom attol meg a rawot, de nem esik jol, hogy egy ilyen jo telefonnal ha lovok 10 kepet, utana 6nal utomunkazni kelljen.
Eddig g4em volt, azon is volt elesites erosen, de nem ekkora extrem mertekben.
Azert en varom, hogy lesz esetleg egy olyan frissites, ahol az elesseg meg a szinesseg merteket jpg exportnal allitani lehet. -
nylacika
aktív tag
-
-
Buckey
őstag
válasz
spanyoll #6007 üzenetére
Annyival, hogy már megszoktam és így a gomb sem kopik. Meg ha már simogatós a telefon, akkor ne kelljen gombot nyomogatni.
Azért ez nem almás telefon, hogy kapcsolóval némítunk. Ennyi erővel a hangerő növelését forgó potméterrel is meglehetne oldani.(#6008)zoleeno1 , nem volt LG-m, de más készüléken működött a Nova megoldása.
Itt hiába próbálom kirakni Nova alatt (is) a képernyőzár ikonját, azt írja, nincs telepítve. A Huawei kezdőlapján természetesen működik, de ott meg nem lehet elrejteni bizonyos programokat. -
zoleeno1
veterán
válasz
spanyoll #5741 üzenetére
En mar irtam korabban, hogy nalam itt videken nem az igazi (Gyula, Bekes Megye). Ha olyannal beszelek, akinek ilyen par tizezres, alacsony kategorias teloja van (legalabbis ugy vettem eszre, hogy csak akkor fordul elo), akkor sok esetben szakadozik, de nem is kicsit. Kikapcsolva VoLTE-t megszunik a problema. Szal en egyenlore skippeltem...
-
-
-
zebede
őstag
válasz
spanyoll #5702 üzenetére
Ezen soha nem fog túllépni, mindenkinek van valami heppje, neki ez...
Amikor leírja hogy szar képeket lő a telefon akkor mindenkinek el kell fogadni hogy szar és kész.
Amikor leírják neki hogy másnál jók a képek akkor "huawei kommandó"Nem voltam rest végig szaladtam az ötvenegynéhány hozzászólásán a topikban, cirka negyvenben szarakameraszarképeketcsinál a téma.
Ja, meg vagy háromszor-négyszer leírta már hogy elengedte a témát... aztán mégse.Voltak nekem is olyan telefonjaim amikben ilyen
betegesszinten zavart valami, ezek átlag három napig voltak enyémek... -
mjani1172
addikt
válasz
spanyoll #5529 üzenetére
Nem foglalnék állást hogy ez milyen, mert nekem nincs, nekem mate9 van. De úgy látom nagyon sok a hasonlóság.Van egy zenekar aki évente ad 2-3 koncertet, és én mindig videozok.(ugyanonnan). Itt mindent ki lehet próbálni.
A samsunghoz és az lg hez képest is nagy a visszalépés. Azoknál elindítom a videot és minden ok.A mate9 nél ha mozditom a telefont,akkor homályos lesz, előre hátra fokuszál. Ha kikapcsolom a stabit, akkor viszont olyan mintha direkt rángatnám az egészet.
Mivel ennél sokkal gyengébb hw-el is értem el jobb eredményt, így szvsz szoftveres gond, de nem foglalkoznak vele, nekik ez megfelel. -
thebeegee
tag
válasz
spanyoll #5529 üzenetére
Van stabilizálás 4k-n is ugyanis a kamerában van optikai képstabilizátor. Szoftveresen lehet a készülék menüben kapcsolni stabilizálását, ami 4k-n inaktív, ez igaz, de ez szoftveres. Egyrészt lecsíp nem keveset a képből, másrészt pedig ront is a képminőségen, szóval az első dolgod az legyen, hogy kikapcsolod. Amúgy szerintem a Full hd 60fps-re érdemes állítani a videós részt.
-
gusthy
veterán
válasz
spanyoll #5475 üzenetére
Ne lohadjon le a lelkesedésed, ez egy baromi jó telefon
Ami a MIUI vs EMUI kérdést illeti, tény, hogy a MIUI-ban vannak további funkciók, cserébe ez lényegesen áttekinthetőbb. És itt van docker mód, nem csak a főképernyőkre lehet rakni az ikonokat. De ez abszolút ízlés dolga.Egyébként volt már pár xiaomi telefonom, nagyon jók, a legnagyobb különbség szerintem az anyaghasználatban van, egy Huawei után a Xiaomi-ról azt érzed, hogy papírból van. Persze tok, fólia, de akkor is, na.
-
válasz
spanyoll #5475 üzenetére
Pedig van pozitívum bőven, jómagam 20+ év mobilozás és elég sok okostelefon használata után is akár hetente leírhatnám, hogy nem volt még ilyen jó akkumulátoros üzemidejű, ilyen jó mobilnetes és wifi "térerejű"...stb. telefonom, de inkább csak használom megelégedéssel.
Érdekesség: Link
-
Buckey
őstag
válasz
spanyoll #5475 üzenetére
Akkor már ketten leszünk, lesz itt hiszti, csak bírják a régi topiklakók idegekkel.
Én is kedden kapom kézbe (elvileg, ezt igérte a magentás).Össze tudom majd hasonlítani a mostani telefonommal (Xiaomi Redmi Note4), amivel nagyon meg vagyok elégedve. Bízom benne, hogy a nagy Máté is beváltja a hozzá fűzött reményeket.
-
válasz
spanyoll #5428 üzenetére
A fóliát nem kérdeztem sehol, mert korrekt van gyárilag a telefon kijelzőjén, viszont felülről becsúsztatós bőrtokot több T-Pontban is kerestem (KÖKI, WestEnd, Mammut, Duna Plaza), de nem volt sehol, illetve szinte mindenhol az volt a válasz már a telefon típusának az említésekor, hogy nem nagyon kaptak még hozzá semmit - igaz, ez korábban volt, idén még nem néztem a szolgáltatónál, csak máshol.
Ja, egy szilikon tok is van a telefonhoz csomagolva gyárilag. -
mouzrr
őstag
válasz
spanyoll #5374 üzenetére
Akksiban mindenképpen, kijelzőben állítólag jobb, kamerában nem hiszem hogy rosszabb, viszont méretben kisebb, ami most fontos mivel a m10pro-t kicsit nagynak érzem, félnék hogy nyáron könnyebben kiejteném a kezemből ha csak 1 kézzel használom. Más alternatívát meg nem igazán tudok ebben az ársávban sajnos.
-
-
válasz
spanyoll #5341 üzenetére
Szia,
A Telekomnál egykártyás függetlent kapsz, nekem is tőlük van, a megjelenés óta használom - ahogy itt többen is -, nem hiszem, hogy érdemes és indokolt lenne lebeszélni róla, pláne az 5s-hez képest (ami nekem is volt anno.)
Annyi, hogy ezen a telefonon már Oreo fut, ami arányában még kevés telefonra van, ezért néhány külsős, utólag letölthető és telepíthető alkalmazás nincs még rendesen optimalizálva az új Androidra, de szerencsére ezek száma is csökken folyamatosan. -
zoleeno1
veterán
válasz
spanyoll #5341 üzenetére
Üdv,
Telenor-nál nem működik a 4g, illetve hanghívás után eldobja a hálózatot és nem áll vissza. Erről a problémáról tud a telenor/huawei is, dolgoznak rajta állítólag... Addig nekik marad a 3g. De téged ez ugye nem érint, ahogy írod, telekomnál veszed. Más komolyra eddig nem derült fény, reméljük így is marad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- LEGO klub
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest