- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez1984
aktív tag
válasz
defloektor88 #17372 üzenetére
Mindig messiásként várjuk az új SW-t, és nem történik semmi
-
válasz
Egyik sem szerepelt a leírásban mint hibajavítás, nem értem a "felháborodást"...
(#17375) lcee79: Nekem 145-ről ugrott 150-re így a 148 maradt ki.
-
válasz
A 150-es csak egy biztonsági frissítés.
-
defloektor88
csendes tag
válasz
defloektor88 #17356 üzenetére
Baromi jó ez a 150-es frissítés, érdemes volt rá ennyit várni!
Akksi időben szerintem vagy 20%-al jobb, a video képe végre mint egy dslr-é.
Ja nem...semmit nem vettem észre... -
bandigyerek
senior tag
válasz
defloektor88 #17280 üzenetére
Ti majd már a 152-est kapjátok, csak hogy a többieket egye a penész!
-
törölt tag
válasz
defloektor88 #14490 üzenetére
Hónap végére ígértek valamit...
-
D4ni
őstag
válasz
defloektor88 #12912 üzenetére
Elsődlegesen a portré módot, a "nagy rekesznyílás" módot szinte nem is használom. Az utólagos szerkesztéskor jól jöhet, hogy lehet szabályozni a homályt/elmosódást.
-
gusthy
veterán
válasz
defloektor88 #7941 üzenetére
Ami a testre szabást illeti, valóban rengeteg lehetőséged van, de azért az alapbeállítások is úgy vannak összerakva, hogy az átlag felhasználó igényeit kielégítsék. Igazából nem tudom, hogy mennyi az, amit "kell", viszont ahhoz túl régen használtam iOS-t, hogy erről személyes élmények alapján véleményt tudjak formálni, mindenesetre érdekes tapasztalat. Az Apple valóban az "it just works" elvet alkalmazza, ami nagyon jó akkor, ha tényleg megfelelő neked úgy, ahogy van.
-
válasz
defloektor88 #7941 üzenetére
Szia,
Sokkal részletesebben konfigurálható iOS-hez képest a rendszer, ez valóban szokatlan lehet elsőre, de később hasznát veheted, ha jobban belemélyülsz.
Akksiban lesz az szerintem még jobb is, mint 15%, ha beáll a rendszer.
A kamera tekintetében használhatsz PRO módot, állítgatni sem nagyon muszáj, mehet ott is auto módban, de bepöccintheted a RAW mentést és azon a képen semmi módosítás vagy szűrés nem lesz.
Ha maradsz a teljesen auto módnál, akkor annyit érdemes néha csinálni, hogy a kijelzőn tartod az ujjadat, majd a megjelenő fókuszbóll kihúzod a fénymérést tetszés szerint világosabb vagy sötétebb helyre.
Éjszakai képeknél erősen javasolt bármilyen telefonnál vagy kameránál az állvány, kézből nehéz olyankor jól kitartani.
Nem vagyok egy profi fotós, de vettem az aprón fillérekért egy Huawei tripodot, ami állvány és szelfibot is egyben, nem bántam meg, sokkal értékelhetőbb éjszakai képeket sikerül azóta állványról lőnöm. -
válasz
defloektor88 #7301 üzenetére
Nem volt olyan, pedig ha valaki, akkor én azok közé sorolom magam, aki szerette és örömmel használta az aktuális iPhone-okat is.
Akkor neked sem lesz gondod a mentésekkel sem. -
Mono25
csendes tag
válasz
defloektor88 #7248 üzenetére
Szia, én még mindig nem bántam meg a váltást 6s-ről. Nekem főszempont volt az akkumulátor üzemideje. Másik ami nekem a pozitívum a kamera.
-
spanyoll
addikt
válasz
defloektor88 #7248 üzenetére
Anno droidos voltam, aztán három évig almás (5s), most lettem megint droidos. Átálltam semmi perc alatt. Amit szoknom kellett, hogy 1-1 megszokott gesture nem ugyanaz (pl instánál a visszára most már van gombom, nem kell az ujjammal lapozni, stb), de amúgy egyáltalán nem zavaró. Emberfüggő nagyon , de nekem személy szerint nem volt nehéz a váltás, sőt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest