- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
válasz eladogeppc #24524 üzenetére
Xiaomi fan vagyok, de szerintem Mate a kamera miatt.
Ha kell a szabadság (root, szabad modósítások) akkor Xiaomi.[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
edward2
addikt
válasz eladogeppc #24530 üzenetére
Pocophonenál nagyon jobbat nem tudsz venni. Mi mixet simán megeszi reggelire.
[ Szerkesztve ]
-
edward2
addikt
válasz eladogeppc #24532 üzenetére
Ezért írom. Mi mix elég gyatra akkuban. Poco jobb sokkal meg kamera is jobb de nézd meg specifikációt. Ha jól emlékszem mi mix 1.2um míg a poco 1.4um pixelmérettel rendelkezik.
-
Klaya1986
aktív tag
Mate 10 pro egy felső kategóriás készülék, prémium anyaghasználattal,amoled kijelzővel. Szerintem a procin kívül mindenben jobb a mate 10 pro. Nem mintha a kirin 970 gyenge lenne.. A snapi szerintem gyakorlatban semmivel nem gyorsabb. Persze árban is van különbség.
-
edward2
addikt
válasz eladogeppc #24534 üzenetére
nagyobb pixelméret jobb képminőség. Természetesen ez nem mindig egyértelmű de nehéz rosszabb eredményt kihozni
-
gusthy
veterán
Egy darabig mi mix 2s-t használtam, ami nagyban hasonlatos a poco-hoz.
Nyers erőben jobb a xiaomi. De a Mate sokkal összeszedettebb valami. Nehéz ezt konkrétan elmagyarázni. -
veterán
válasz eladogeppc #24958 üzenetére
Kamera romlott egyértelműen de a poco-nál még így is jobb azért
[ Szerkesztve ]
-
Klaya1986
aktív tag
válasz eladogeppc #24958 üzenetére
Valóban romlott a kamera minősége, de van lehetőség visszatérni 8.0ra. Üzemidőben jelentősebb változást nem tapasztaltam. 1 nap alatt nagyon nehéz agyonvágni a telefont. Nekem folyamatosan 7 óra feletti sot a jellemző.
-
Dimond G
senior tag
válasz eladogeppc #24962 üzenetére
PocoF1-re cseréld le, ha úgy gondolod!
Kamera tesztek vannak fent You Tube-on!
Szerintem a képeim nem lettek rosszabbak 9-es droid alatt, de mindenki maga dönti el! -
Klaya1986
aktív tag
válasz eladogeppc #24962 üzenetére
Nem használtam még a pocot,de látatlanban is merem ajánlani. Prémium anyagok és összeszerelés. Brutál jó aksi , akadásmentes , pörgős rendszer. A kamera szerintem még 9.0 alatt is kifejezetten jó. Nappal király, éjszakai mód is jó, ha ilyen kevésbé megvilágított beltérben fotózol , akkor ott a 8.0 jobb volt.
-
Klaya1986
aktív tag
válasz eladogeppc #24967 üzenetére
Hááát. Szerintem ott minden telefon elvérzik. Nem azt mondom, hogy a mate nem állná meg a helyét, de ha nagyon kevés a fény.. Próbálj ki egyet ha van rá lehetőséged az a tuti.
-
félisten
válasz eladogeppc #25046 üzenetére
Ha pl. video szamit, akkor vegyel inkabb Samsungot. (Nekem M10Pro van, 3.5-4 ora screen time kb. kijon atlagban, volt S8-am is, ott 3 volt. Most tokmindegy, h ez masnak mennyi -- en ugyanugy hasznaltam a telefonokat, szoval kb. 30% kulonbseg van.)
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
ClioRS
őstag
válasz eladogeppc #25048 üzenetére
Nekem is ennyi jön csak össze, de a többi telómnál is az volt, hogy nálam átlag alatti időket hoztak.
-
legenda
Semmi nem történt, mert ez felhasználói szokások, beállítások, környezeti tényezők...stb. függvénye, így mindenkinél más és más érték születik.
Valakinél most is van 9 - 10 óra SOT, másnál meg csak 4 óra, megint másnál meg a kettő között valahol.
Csak a SOT nem árul el mindent, nem mindegy, hogy milyen fényerőn ment, mellette mennyi a készenléti idő, milyen alkalmazások használták a kijelzőt - nagyon nem azonosan fogyaszt például az e-mail és a kamera -, egy vagy két SIM kártyával futott a készülék és még lehetne sorolni...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
félisten
Mindenki mashogy hasznalja. Nekem 4 orat sikerul belole kicsavarnom (zero jatek, csak email/ceges chat/bongeszo), de mas telefonokbol meg meg kevesebbet.
while (!sleep) sheep++;
-
legenda
válasz eladogeppc #25059 üzenetére
Nem érted...
Akitől itt olvasod, hogy 3 óra alatt megáll a SOT, annak add oda a Pocophone F1-et, az sem fog többet tudni az ő használati szokásaival.[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
Attól függ.
Pl nem tudjuk, hogy hány olyan app van fenn, ami folyamatosan szinkronizál, pl Gmail fiókok, messenger insta, stb. Meg hogy mekkora fényerőn használod. És csomó más dolog. -
Blero2
tag
Használati szokások. Én is minden este felteszem töltőre, pedig csak nagyon intenzív igénybevétel mellett tudom nap végére 20%-ra meríteni (cirka 6 óra youtube bluetoothon).
Tegnapelőtt este pl elfelejtettem feltenni 38%-kal, mégis lehozta a következő napot, este reklamált 19%-on, h most már etessem meg. Pedig gps, wifi, mobilnet, sőt gyakran a bluetooth is megy egész nap és minden appom szinkronizál folyamatosan. -
legenda
válasz eladogeppc #25094 üzenetére
Szia,
A P20-ban kevesebb RAM van, gyengébb az IP védelme, nincs infra, gyengébb az akkumulátoros üzemideje, nem tud sztereó előlapi hangot, gyengébb a 4G+ modulja és nem tud HDR10-et.
-
legenda
válasz eladogeppc #25107 üzenetére
A specifikáció szerint a P20 nem tudja, de ha kihozod valahogy abból a kijelzőből (is), akkor jó.
Mind a két készülék benne van az Android Enterprise programban, így ha a gyártó letenne esetleg róluk a közeljövőben, biztonsági frissítéseket akkor is kapnak majd még jó ideig.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz eladogeppc #25111 üzenetére
A HDR nem is volt kérdéses, azt tudja a P20 is, de én nem azt írtam.
Bizonyos esetekben nem az a kérdés, hogy képes lejátszani egy videót a megosztón vagy sem, hanem annak a mikéntje.
Tegyél egymás mellé egy P20-at és egy Mate 10 Pro-t, próbálj meg azonos HDR10 videót lejátszani azokon, a látottakból talán megérted, mi a különbség.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz eladogeppc #25163 üzenetére
Szia,
Amennyiben hazánkban lett hivatalosan forgalomba hozva (C432), úgy egykártyás szolgáltatós készülék, de nincs rajta hálózati zár, tehát független.
A frissítést a szolgáltató alapján (is) kapja, de ez nem különösebben probléma, meg van alternatív frissítési lehetőség is.
Annyi a hibalehetőség, hogy ha valaki 2 éves hűségre vette, akkor még benne van abban az intervallumban, amikor tiltható a szolgáltató által.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz eladogeppc #25166 üzenetére
Akkor felejtős szerintem, vagy csak nagyon nyomott áron, beleszámolva a hibalehetőséget, mert hivatalosan nem fogod tudni itthon gariztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs