- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
Egyszerűen nem hajlandó szerintem komunikálni a két program egymással ...
-
stnorcy
aktív tag
válasz
Roland861010 #15046 üzenetére
Fejlesztői módban bekapcsoltad az usb hiba keresést?
nekem csak úgy sikerült. -
axlfsi
veterán
válasz
stnorcy #15042 üzenetére
CCleaner reg.tisztitojat ra engedtem en is, de akkor lehet beprobalkozom azzal, amit javasoltal...
Egyszeruen, az tortenik, hogy minden engedelyezve, ahogy azt kell, fel is ugrik a telefonon meg az ablak, hogy engedelyezzem az eszoz hozzafereset, majd utemesen elkezd ossze-, szetkapcsolni, mintha a kabelt 2mp-kent ki- es bedugnam a telefonba -
stnorcy
aktív tag
válasz
axlfsi #15041 üzenetére
Szia.
Cáfolom amit tapasztaltál.
Nekem a legfrissebb HiSuit volt fent és uninstall után raktam fel az HiSuite_5.0.2.300_OVE -ot.
Persze nem elég az uninstall, a regiszterbe irt dolgait is el kell távolítani.
Én ezt használom uninstall-ra Revo Uninstaller Pro.
Ez eltávolít minden megmaradt szemetet egy program után. -
axlfsi
veterán
FF firssitessel kapcsolatban fontos info:
..
Akinek mar korabban fent volt egy ujabb verzio (mint pl. nekem), a 8.0.1, az mar hiaba tavolitja el azt es teszi fel egy regebbit (pl. hiSuite_5.0.1.300_OVE) a telefon nem fog csatlakozni(!)
3 kulonbozo laptopon teszteltem a mai nap folyaman...
Legalabbis, reszemrol ez a tapasztalat. -
Aryon87
félisten
válasz
Aryon87 #15034 üzenetére
Automata ------------------------------- Éjjeli mód
Lenne egy apró észrevételem ezzel kapcsolatban:
Ha sötét a környezet, akkor marad továbbra is a 15+ másodperces záridő éjjeli módban, ha erősebb a fény akkor 4-5 másodperccel dolgozik. Még azt akarom majd kitapasztalni, hogy a telefon érzékeli azt, hogy állványon van, vagy kézben. Mindenesetre örülök, hogy továbbra is képes a 20sec körülire, és nem csak 4-5sec záridőt használ.
-
casper1
tag
Sziasztok. Nekem már mejött Ota-n a frissités. Németországba vásárolt telefon.
-
magicbox
senior tag
válasz
Aryon87 #15031 üzenetére
Mondjuk ebben is van igazság...
Én felteszem pld. először, utána ti elkezditek hekkelni FF-el, ami szép lesz, mert konkrétan leírták, hogy 8.1-et nem tudnak, és gyakorlatilag egy hónapig meg van a topic téma, amíg 2 hónap után talán kijön OTA-n, persze nem egyszerre, hogy a többi fórumozó is tudjon min anyázni, és sim kártyát cserélgetni. Azért ez vicc valahol
(#15035) stnorcy
Hát lehet, hogy rossz a szemem, de az éjjeli látványosan jobb..
-
stnorcy
aktív tag
Lőttem pár képet autó és éjjeli módban ugyan onnan kézből hát mit modjak nagyobb volt a hangja az új éjjeli funkciónak. Vagy én vagyok béna.
Esetleg van aki fel rakta a B145 - öt és próbálta a fotókat?
Vicces hogy éjjeli módban csak 12 megapixel van 4:3 arányban. Kézből csináltam de inkább hadjuk. Marad az álvány.Auto
Éjjeli
-
Aryon87
félisten
-
stnorcy
aktív tag
Lőttem pár képet autó és éjjeli módban ugyan onnan kézből hát mit modjak nagyobb volt a hangja az új éjjeli funkciónak. Vagy én vagyok béna.
Esetleg van aki fel rakta a B145 - öt és próbálta a fotókat?
Vicces hogy éjjeli módban csak 12 megapixel van 4:3 arányban. Kézből csináltam de inkább hadjuk. Marad az álvány. -
magicbox
senior tag
Nem is értem, miért is FunkyHuawei-el csináltam. Inkább fizetek egy frissítésért cirka 2.500 Ft-ot, mint, hogy sz....am magam ezekkel a vackokkal. Így még 4 nagy frissítést megtudok csinálni, utána meg úgy is telefon csere lesz. Mate20 Pro, azért spannol rendesen
De biztos én vagyok a hülye, vagy az időm kevés, hogy ilyen dolgokra pazaroljam. Meg legalább Full OTA-t kaptam. Mondjuk, az se 100-as nálam, hogy gyűlölök várni
De nem vagyunk egyformák.
-
válasz
Roland861010 #15027 üzenetére
-
hard74
senior tag
válasz
Roland861010 #15027 üzenetére
Próbálj a "- Copy DNS to clipboard!" - ra többször rákattintani, nekem ezzel megoldódott amikor nem talált frissítést.
-
Aryon87
félisten
válasz
Roland861010 #15022 üzenetére
Nekem is Digis net van, nem az lesz a gond. Helltaknak is sikerült feltenni. Nálad valami más gebax lesz..
-
stnorcy
aktív tag
válasz
Roland861010 #15022 üzenetére
Szia. Jaja nekem digis. A telefonon nyomogasd a build számot, akkor bekapcsolja a fejlesztői módot, abba menj be és kapcsold be az usb hibakeresést. Nekem is csak így sikerült. Viszont az ff - el ne a full ota-ra nyomj hanem a kissebb méretüre 500 valahány mega csak az megy fel.
-
stnorcy
aktív tag
válasz
Aryon87 #14984 üzenetére
Igen. Köszönöm.
Aktiválnom kellett a fejlesztői módot mert nem volt eddig eléehető és abban be kellett kapcsolnom az usb hibakeresést. Így ment simán. De nekem se ment fel a full ota. Semmi extra eddig minden megy stabilan. Este ki próbálom az éjszakai módot mit csinál. Wz lenne a fontoa mert szombaton megyünk olaszba és nem akarok állvánnyal vacakolni. -
Roland861010
veterán
Van olyan akinek DIGIS nettel sikerül fríssiteni a telefont pc-s FF-el ?
Már mindent újra telepitettem ! És nem látja a Hisuite a frissitést -
W1 van olcsóbban is, de amúgy nem tudom, nem használtam még ilyeneket, valahogy nem vitt rá a lélek, hogy annyit kiadjak értük - pedig néha butaságokra is viszonylag sokat költök -, de biztos jók és mutatósak is.
Nekem csak egy Huawei Band 2 Pro van, amire használom, arra megfelel - sokszor ezt sem használom ki teljesen -, de megnézem majd alaposabban, mikkel tud - a külső mellett - többet a W1 és W2. -
-
Vikooo
addikt
válasz
jose999 #15010 üzenetére
P20 -nal visszaszamol mintha hosszú zaridot hasznalnal manual módban. Van amikor 4 máskor 5-6 mp -ig exponal. Ami nem igaz, az egész szoftveresen megy végbe.
Csinálj egy képet AIS -al, nézd meg milyen zaridovel és ISO -val dolgozott majd ugyan ezzel a beállítással pro módban is csinálj egy képet, tök más lesz. Pro a jobb természetesen. Amúgy nagy találmány!
-
-
Musaka
senior tag
válasz
gusthy #15004 üzenetére
Azért írtam hogy "kamu" mert nincs és nem is volt ráláttásom hogy mennyire pontos egy ilyen mérés. Anno valamelyik telefonommal müködött de hogy valós volt e az érték azt nem tudom. Ha közelítő értéket ad tapasztalatod szerint annak mindenki csak örül 😊
Igen ennek a telefonak messzi van a LED vakuja hogy átvillágitsa az ujjat a kamera előtt egy ilyen "méréshez"
-
Gabesz25
tag
pont ez a problémám, hogy eddig ha viber-en telefonáltam, szépen ki volt kapcsolva a kijelző. most meg előjön ez vagy egy fehér sáv alul. viber nem frissült a napokban. kijelző üveg meg a kezdetektől rajta van. ma jelentkezett ez a probléma először. és zavar ha telefonálok és a fehér sáv világít alul.
-
hard74
senior tag
Srácok!
Próbálom feltenni a 145-ös frissítést,de a letöltésnél azt irja L9 holott a teló kétkártyás L29.a hisuite L29-ként ismeri fel,mégis l09-es irja a letöltendö frissítést. -
TomPack
őstag
Folyamatosan bezáródik a Messenger, hiába törlöm az adatokat, vagy telepítem újra! Nálatok rendesen működik?
-
Musaka
senior tag
Van egyébként sok "kamu" alternatíva a pulzus mérésre ami a telefon LED vakuját és a lencsét használja mérésre.
Nem tudom ezek technikailag mennyiben mások mint a Samu eljárása. Hisz Samunál is az ujjat egy spec LED elé és a kamera elé kell tenni egyszerre mérés közben. -
wwhy
veterán
Köszönöm. Akkor ez passz
-
válasz
Gabesz25 #14999 üzenetére
Lezárt képernyőnél működik - telefonálás közben elég csak kikapcsolnia, nem kell lezárni -, ha letakarod az érzékelőt, vagy bekoszolódik előtte az üveg, esetleg ha tettél fel saját fóliát és az nem megfelelően szűr bizonyos fényeket.
Közben egy részét le is írta Vikooo.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Gombászkönyvek egyben
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest