- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Honor 90 - modellalkat
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nylacika #10897 üzenetére
Nem hiszem, hogy az FF függ a SIM kártya milyenségétől vagy a szolgáltatótól adott tekintetben.
Aryon87: Egykártyásra nem megy fel a 137-es, de nylacika kétkártyásra próbálja, arra mennie kell, ha jól csinálja.
monguz: Frankó!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Aryon87
félisten
Szerintem ok az L29-re valot probaljak feltenni, amibe mi is belefutottunk 2 hete..
A B137 meg nem erheto el L09-re, nekem not approvedet ir meg mindig az FF[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
válasz
nylacika #10893 üzenetére
Ellenőrizted előtte IMEI alapján és azt írja, hogy okés arra a típusra?
ClioRS: És a hitelesítésre azt írja, hogy konkrétan az L09-re áll rendelkezésre?
Mert van olyan, hogy azt írja rendben van, de L29-re, viszont L09-ről van nézve.
L09-re a 137-es nem megy fel.[ Szerkesztve ]
-
nylacika
aktív tag
feladtam... nem tudom, mi lehet a baj, minden egyes alkalommal kilép a letöltés és az újraindítás után azzal, hogy sikertelen hitelesítés...
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
nylacika
aktív tag
ugyanúgy kilép, nincs hitelesítve...Sikertelen hitelesítést ír....
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
gilfoyle
őstag
Fent van a 137.
-
nylacika
aktív tag
nálam 6%-nál beragadt... csinálhatok én vele bármit... se újraindítás, se más nem segít....
szerk.: Kellett reklamálnom... tölt...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
gilfoyle #10880 üzenetére
Wifi és mobilnetes hozzáférési pontnál is állítható, mind a kettővel csináltam már és igen, amikor megtalálta a telefon a frissítés és elindítottam, utána szünet, eredeti hozzáférési pont visszaállít, majd úgy letöltés és telepítés, ez akkor számít igazán, ha a telefon rendszerfrissítésével történik a telepítés OTA módban, csak az FF által rámutatva.
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi84
aktív tag
Sziasztok! Ha vkit erdekel,kiserletezgetek melyik a legjobb bongeszo fogyasztasi szempontbol.Eddig a mozilla vezet, 9mAh/ perc kb.Osszehasonlitaskepp a chrome 11,5.Ha talalok jobbat,majd jelzem még 😁
-
válasz
axlfsi #10876 üzenetére
Valamit nem jól csinálsz szerintem.
Proxy beállítások jók és aktiválod is?nylacika: Érdemes az elején ellenőrizni a hitelesítést IMEI alapján és azt letölteni és telepíteni, ami adott tekintetben rendben van, ellenkező esetben a frissítés meghatározott pontján elbukik az ellenőrzésen és visszavonásra/törlésre kerül a telepítés.
[ Szerkesztve ]
-
nylacika
aktív tag
Olyankor mi a helyzet, amikor ff-fel letöltöm a 137-et, aztán telepítéskor kiírja, hogy nincs hitelesítve és törli???
-
válasz
axlfsi #10873 üzenetére
A kétkártyáson a 137-es javította a Telenoros 4G problémát.
Teljesen megbízható a FF, de én úgy csináltam, hogy proxyval átirányítottam a telefonra (FullOTA) és annak a rendszerfrissítésével kerestettem rá, majd legfrissebb teljes csomag letöltése és úgy telepítettem, úgymond OTA.
Amikor én frissítettem, akkor még csak egy 137-es volt, IMEI alapján jó volt a hitelesítést, ezt érdemes ellenőrizni az újabbnál is, ha azt akarod feltenni.[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz
nylacika #10870 üzenetére
Igen, sőt, még szerintem sokunknak nem dobta fel a 137-et...
Visszatérve: nekem benne egy Telenor es egy Telekom kártya is... van egy tippem, hogy a Telenoros 4G mizéria miatt nem jött még meg rá a frissítés(?).
Firmware Finder megbízható megoldás lenne? L29 esetében, a következőket ajánlja fel:
... és itt a 128110-et kiválasztva, az alábbi lehetősgeim vannak:Mintha úgy olvastam volna korábban, hogy azért javítottak ezt-azt, érdemes feltenni mindenképpen, igaz?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
gilfoyle
őstag
válasz
zoleeno1 #10861 üzenetére
Én ezt már nem értem... Most meg megy a direkt hívás.
Visszaállítottam a gyári témát - nem ment.
Visszaraktam a saját összeválogatott témámat - nem ment.
Átváltottam a hívások rendezését névek szerintiről időrendire - nem ment.
Ki-bekapcsoltam a sim kártyámat - nem ment.
Kilőttem a névjegyzéket - nem ment.Eltelt fél óra...
Most meg újra megnéztem és ment a direkt hívás.
Visszaállítottam a nevek szerintire a híváslistát, megy a direkt hívás.Nem értem.
(#10870) nylacika vagyunk páran így...
[ Szerkesztve ]
-
nylacika
aktív tag
Rajtam kívül van még valaki, akinek nem frissített a telefonja 137-es verzióra? Hiába keresek rá, folyamatosan azt írja, hogy nem érhető el frissítés...
-
válasz
axlfsi #10868 üzenetére
Változó, illetve felváltva kapnak frissítést a szolgáltatós (egykártyás) és nem szolgáltatós (kétkártyás) készülékek, de a frissítések számában csak ennyi eltérés van az induló 115-höz képest,
Telekom: 120, 125, 128 (Telenoros SIM kártyával felkínálja OTA a 131-est)
Telenor: 125, 131 (a 4G probléma miatt maradt ki frissítés)
Vodafone: 125, 128 (Telenoros SIM kártyával felkínálja OTA a 131-est)
Nem szolgáltatós (kétkártyás): 127, 129, 137Amik itt szerepelnek és nem kapta még meg valaki, azokat alternatív módokon is probléma nélkül felteheti, gond nem lesz belőle.
A Samsungnál sinc smár az mint régen, mostanság nem ritka, hogy a szolgáltatós készülékek hamarabb kapnak frissítést, mint a nem szolgáltatóknál vásároltak, amire itt is volt már példa az elején, később meg fordítva, aztán felváltva, így teljesen azonos sosem lesz, de ez valahol érthető is.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Az egyébként csak nekem furcsa, hogy még mindig nem jött frissítés, az amúgy szolgáltató független készülékemre? Nem vagyok türelmetlen, csak elcsodálkoztam, hogy már a (egyes?) szolgáltatói készülékekre érkezett, nekem pedig még mindig a 129-es buildet látja legfrissebbnek.
Emlékszem még azokra az időkre, amikor a szolgáltatói, régiózáras Samsungokra fél-egy éves késésekkel jöttek meg a frissítések...˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Aryon87
félisten
válasz
bigrock #10864 üzenetére
Automatikus modnal mukodik leginkabb. A piktogrammok megjelennek kulonbozo temaknal, pl kutya/macska, noveny, naplemente.
Idovel pedig a kepminosegnel is eszreveheto, nalam pl a HDR-hez hasonlo effektet alkalmaz, azaz a sotet es vilagos reszeket mar kepes kiegyensulyozni.
Valamint lehet placebo, de eddig nem csinalt ilyet, de a fenyerovel is mintha okosabban banna a telo, mert eddig az automatika nemntolta feljebb a fenyeros eros napsutesben, most mar megteszi.
Valamint mintha megtanulta volna hogy a zseblampa alkalmazast ne loje ki a hatterbol, igy az elerheto mar lezart kijelzorol is.
Ilyen aprosagokat vettem eszre az enyemnel. 2 honapja nincs ujrahuzva, azota is porog szepen.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
bigrock
addikt
A Skynet-et hogyan lehet öntudatra ébreszteni a M10Pro-ban?
Azaz: honnan tudom, hogy fotózáskor bekapcsol az AI?
-
axlfsi
veterán
Köszi az infókat és Neked is, (#10860) KZP
-
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Garanciáztatással kapcsolatos kérdésem lenne; hivatalos viszonteladótól van a készülékem, eredeti Huawei garanciajeggyel, kitöltve, rajta az eladó cég pecsétje, aláírása - ámbár, számlám nincs meg; ez így gondot okozhat, vagy elegendő a garancialevél? Divat még manapság blokkot / számlát kérni?
Nincs baja a a készüléknek semmi, csak érdeklődöm.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
válasz
gilfoyle #10856 üzenetére
Két SIM kártyánál akkor működik a direkt hívás, ha van beállítva alapértelmezett hívó SIM - ellenkező esetben várja a választást, hogy melyikről akarok telefonálni -, egy SIM esetén pedig inaktív az opció és működik a direkt hívás.
-
-
gilfoyle
őstag
Azt nem lehet beállítani, h a híváslistából ha rábökök a névre ne kelljen mégegyszer a tárcsázás ikonra nyomni, hanem direkt hívja?
-
-
törölt tag
-
Ha van tok a telefonon, akkor még azt megnézheted esetleg, hogy a főkapcsoló környékén mi a helyzet, hátha amiatt csak minimális kézi rásegítés kell és amiatt nem érzed, hogy erősen nyomod.
vivo2000: Ezek gimbalos videók, ami a stabilizálást hivatott javítani.
[ Szerkesztve ]
-
vivo2000
tag
Igen szerintem is fognak javítani de most se rossz, mondjuk nekem a 128-as verzió van t-mobilos vagyok majd jön a frissebb ki várom viszont most találtam a a YouTube - on 2 videot az egyik nappali a másik esti és szerintem bitang jók lettek nem tudom melyik verzió lehet a telon de felcsigázott rendesen kíváncsi vagyok a véleményetekre itt vanak a linkek[link]
[link] -
PIN kódot kér utána a SIM kártya és/vagy a készülék?
A futási időnél is nullázódik olyankor a számláló és onnan számol újra?
Több dolog is okozhatja, hibás vagy meghibásodott SIM kártya, adott tekintetben problémás külsős, utólag telepített alkalmazás, a telefon oprendszerének a szoftveres poblémája, vagy akár hardveres hiba is.
Másik SIM kártyával kipróbálhatod/tesztelheted, mehet rá a Wipe Cache, ha ezek nem segítenek, akkor érdemes gondolkodni, mióta is csinálhatja, azóta milyen alkalmazásokat telepítettél, azokat egyesével eltávolítva tesztelni, ha így sem szűrhető ki, akkor gyári visszaállítás - az az oprendszer esetleges szoftveres hibáját orvosolja -, aztán újnak beállítani a telefont, korábbi mentést nem visszahúzni, az áruházból sem engedni automatikusan telepíteni minden alkalmazást, hanem egyesével telepítgetni a korábban használtakat és mindegyik utána használni kicsit a készüléket, hátha kibukik, melyik után után jelentkezik a hiba.Ja, ha a főkapcsoló nyomva tartása miatt indul újra, akkor tárgytalan a fenti monológ.
[ Szerkesztve ]
-
Most már tobbszori megfigyelesnel jarok es eleg gyakran elofordul, bar ha direkt akarom reprodukalni akkor nem sikerul, hogy hasznalom par percig a telefont, majd lezarom fogom a kezemben es egyszercsak azt veszem eszre hogy ujraindult. Ez mi a faranctol lehet ? Szerintem nem nyomtam a power gombjat , mikozben fogom, de ha igen , akkor is lezart kepernyonel nem kene ujraindulnai, nem ?
u.i: Abban biztos vagyok, mikor a kezemben fogom akkor a kijelzojet is erintem.[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
válasz
vivo2000 #10833 üzenetére
Szia,
Annyira nem rossz, de tény és való, nem a Huawei telefonok a legjobbak a videózásban. (Abban a V30-at mondják csúcsnak, de ahhoz képest meg fotózásban nem annyira jó az a telefon.)
Videózni ugyan ritkán szoktam, ezért inkább fotózásnál tűnt fel, hogy több frissítésben is javítottak a kamerán - pláne a 137-es verzióban -, de mintha videózásban is jobb lenne, mint eleinte.[ Szerkesztve ]
-
vivo2000
tag
Üdv éppen olvasgattam egypár helyen, hogy nem jó a videózásban a Mate 10 pro és lehuzzák szerintetek is nagyon gáz a videó felvevője, még a p20 pro topikba is sziddták. Szerintem nem olyan vészes és biztosan fognak még javítani szerintem vagy nem...
-
-
Ott több korábbi firmware verzió sincs fent, amiket hivatalosan kiadtak pedig, viszont sok olyan, amit nem publikált a gyártó, szóval ilyen tekintetben nem mérvadók, anyagi érdekeltségük, hogy olyan verziókat tegyenek elérhetővé inkább vagy gyorsabban, amik (még) nem jelentek meg hivatalosan, de ha a gyártó által kiadásra kerül valamelyik, utána számukra már nincs túl nagy jelentősége.
Van már náluk 140-es (beta) is mind a két típusra, arra ugorhatnak fizetősen a felhasználók, nem a már hivatalosan kiadott és a gyártó által ingyenes elérhetőre.
Megnézve az eddigi egy- és kétkártyás hivatalos frissítéseket, nincs olyan verzió, amelyik mind a kettőre kiadásra került volna, mindig eltért a számozás, ez alapján pedig mivel a 137-es a kétkártyásra lett hivatalosan kiadva, az egykártyásra valamilyen más verziójú fog érkezni, legalábbis szerintem.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
KZP
őstag
Eltűnt a B137 (C432) a Funkyhuawei oldaláról. Most vagy hibás és visszavonták, vagy talán készül valami nekünk, single sim-eseknek is.
-
Buckey
őstag
Itt (Szekszárd) is van 3G, de az elég lassú.
Mindegy, majd megoldják.
Amúgy próbálom a környezetemet rászoktatni a netes telefonálásra, úgyhogy ezért annyira nem életbevágó. Ha már fizetik a korlátlan vezetékes netet, akkor használják is ki (nekem korlátlan a mobilnet). Meglepődtem, mert ez eddig csak anyámnak (majdnem 70) sikerült 100%-osan.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Buckey #10822 üzenetére
Rosszul tudja az ügyintéző hölgy, de ez nem újdonság sajnos, nem mindegyik van képben, a Telekom topikban is írta valaki, hogy a Twitteren elismerte a Telekom, hogy a VoLTE ideiglenesen nem működik, de párhuzamosan a Facebookon azt írta a másik illetékes, hogy nincs tudomásuk hibáról.
-
Buckey
őstag
Szia
Köszi!
Az előbb hívtam egy kedves Telekomos hölgyet, állítólag minden rendben. Telepítettem az általa küldött beállításokat, de nem javult meg.
Akkor ezek szerint várjak, majd csak megcsinálják.
A WIFI alapú keresés be volt kapcsolva, most kikapcsoltam (a Bluetooth-t is).
Majd tesztelem még.
Eddig nem vettem észre, hogy bekapcsolt volna. -
válasz
Buckey #10818 üzenetére
Szia,
Szolgáltató, tehát Telekom oldali probléma, a Telekom mobilos topikban napok óta szó van róla, senkinek sem működik a VoLTE semmilyen készüléken.
Hivatalosan nem erősítették meg ugyan, de ahhoz lehet talán köze, hogy májusig kell integrálni a hordozott telefonszámok 3G HD-ját...stb. és faragják a rendszert.
Optikai kábelt is vágtak nekik az elmúlt hét közepén egy építkezésen, de azt már javították elvileg minden tekintetben.
Bekapcsolva lehet olyan wifi opció, aminél a háttérben engedélyezett, például a helymeghatározásnál a wifi alapú keresés: Helymeghatározás -> Opciók (jobb felül a három pötty) -> Keresési beállítások -> Wi-Fi-alapú keresés[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Buckey #10818 üzenetére
Ez az utobbi szerintem a Wi-Fi + lehet.
Wi-Fi beállításokban nézd meg be van e kapcsolva. Ha igen kikapcsolhatod.
Nálam be van nyomva, mert majdnem korlátlan a mobilnetem, így ha hazaérek átvált WiFi-re, ha elmegyek vissza mobilnetre. Aztán ha melóhelyen WiFi közelben vagyok benyomja magától a WiFi-t és felcsatlakozik. -
Buckey
őstag
Sziasztok!
Ma vettem észre, hogy a VOLTE aktiválva van, és a 128-as Telekomos szoftverben még volt 4G telefonos híváskor, ma pedig nem. Már nem most frissítettem a Telenoros 131-re, így nem tudom, az okozta-e a hibát, a visszaváltást 3G-re, ritkán telefonálok GSM-mel.
Telefont újraindítottam, de nem javult. Más nem változott azóta.
És még egy furcsaság, hogy hiába volt kikapcsolva a wifi, magától csatlakozott, és akárhányszor kapcsoltam ki, mindig visszakapcsolt. Még akkor is, amikor megszüntettem a párosítást (Elfeljt gomb).
Remélem, a legfrisebb Telekomos frissítés gatyába rázza majd a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
bandigyerek #10814 üzenetére
Jajj, azt eszre se vettem. Nagyon szepen koszonom.
-
dinostaRR
tag
nem kapok hitelesítő kódot egyáltalán hicareben. valaki járt már így?
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]
-
törölt tag
válasz
bandigyerek #10810 üzenetére
Hogy jobban visszaadja a kep a szineket es elesebb legyen.
-
törölt tag
Valaki aki ért raw fotókhoz, ezekből párat ki tudna dolgozni? link.
-
Szia,
Ha a sima P20 a másik lehetőség, akkor egyértelmű, hogy a Mate 10 Pro mellett érdemes dönteni, leginkább a több RAM és a nagyobb kapacitású akkumulátor miatt, de mint említették, más előnyök is vannak, IP védelem és még néhány apróság.
[ Szerkesztve ]
-
wrrs
tag
Nem kiválóak a képek?
Ezt nem értem. Illetve de! Nekem is az egekben voltak az elvárásaim.
Lőttem az első képeket és nem voltam elhasalva. Persze auto módban, szobában, stb. Fel volt adva a lecke a telónak.Felmásoltam a képeket a gépre, ott még inkább előjött a fájdalmam, nagy monitor, sok zoom, stb.
Aztán megnéztem pár régebbi mobilos képemet.........
-
Aryon87
félisten
Dillemmaban lennek ha mas telorol valtanek.
Uzleti szempontbol elsonek a P20Pro lenne, ha nem valna be, meg mindig konnyebben tudnek valtani a M10Pro-ra. Legalabbis en igy gondolkodom (aztan lehet rosszul)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
nji
aktív tag
Sziasztok!
Ha most vásárolnátok, akkor a Mate 10 Pro-t vagy a "sima" p20-at vennétek? A p20 pro-ért nem adok annyit, de a kettő közül nem tudok dönteni, előrendelésben a 360 -as kamerával már hasonló áron vannak.
Olvastam sok hozzászólást dxomark oldalon is. Nem értem, hogy miért kapott ennyi pontot mindkét új modell, ha nem olyan kiválóak a képek?
Miben jobb a p20 , p20 pro mint a mate 10 pro?
Nekem is csak átlagos családi fotózásra kellene valami jobb fényképezős telefon, de nem a Pixel XL vagy iPhone 8 vagy X , mert azok drágák. Szempont még a dual sim és a jó akkuidő. -
Kavinton75
senior tag
válasz
#04441088 #10785 üzenetére
Másfél óra nekem elég.
De védve van a csatlakozója és nem kell mindig a töltésnél a kábellel szórakozni.
Az elmúlt 1.5 évben csak ilyeneket használok otthon (meg az egész család) és soha nem volt semmi baj.További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
D4ni
őstag
válasz
gusthy #10798 üzenetére
Az én helyzetemből kiindulva, 2 kisgyermekes apukaként a bölcsődei és óvodai ünnepségeket szeretném megörökíteni minél időtállóbb minőségben
Ilyen téren gondolkodtam egy iPhone 8 beszerzésén,de a mono hangfelvétel megintcsak nagy hátrány. Az s9 páros pedig csak 5 percig képes felvenni. Így marad a mate egyelőre[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest