- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Switfkey Tablet X, szerintem a legjobb. Nekem ez van fent, telefonon meg a sima Switfkey, nagyszerűen működnek.
-
mkRoland
senior tag
Azt hiszem, hogy tudja ezeket a Multiling, de most nem mernék megesküdni rá, jelenleg nem tudom kipróbálni. Kurzor gombok helyett be lehet állítani, hogy gépelés közben a hangerő fel-le gombok mozgatják a kurzort jobbra-balra (de mintha kurzor billentyűzet része is lenne a multiling-nek)!
-
mkRoland
senior tag
Multiling Keyboard + Hungarian plugin? Marketből ingyen tölthető... Van tabletes elrendezése is!
-
Voice24
őstag
Ha már játékok, hadd kérdezzem meg a tudorokat: mi lehet a gond a FinalStrike3D játékkal? Letöltöttem és telepítettem az apk-t, indításkor a netre menne további letöltés miatt, de hiába engedném, sem wifi-vel, sem 3G-vel nem megy, Connection failed a hibaüzenet. Azt kéri, hogy ellenőrizzem az internet kapcsolatomat. Hát nem tudom, mit tudnék rajta ellenőrizni, hiába aktív mindkettő, nem hajlandó tölteni. Valaki próbálta már ezt a játékot?
-
-
Skynet258
veterán
Jah, az lemaradt, mi?
Media Converter (nem gondolkodták túl...).
-
bakter24
őstag
XP alatt, ha nem az van beállítva, akkor egyszerű fájlmegosztás bekapcsolása.([link]) Elvileg, ha nincs beállítva jelszó a helyi fiókodnak, és az egyszerű fájlmegosztás van érvényben, akkor nem kér jelszót távolról sem. Most nincs egyik gépemen sem XP, úgyhogy csak az emlékeimből tudok építkezni
-
mkRoland
senior tag
Én FileExpert-et használok, ez viszont fordított elven működik, ugyanis a gép fogja látni a mobilod dolgait (azonos hálózaton kell lenniük, internet kapcsolat megléte nem fontos):
FileExpert indít, Share gombra kattint, majd kiválasztani, hogy milyen módon szeretnéd megosztani a mobilod tartalmát a gép felé: FTP vagy WEB.
Ezt követően kiírja az IP-cím-port és jelszó-felhasználónév párosokat, amiket a számítógépen bepötyögve már használhatod is. -
Bucy
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hobby rádiós topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest