Új hozzászólás Aktív témák
-
batabe
senior tag
válasz
Maximum1 #4213 üzenetére
köszi, így képzeltem el, de a kék nem ilyen kék ugye?
-
duncan66
csendes tag
-
bakter24
őstag
-
-
bakter24
őstag
válasz
Maximum1 #4051 üzenetére
Félreértesz, nem magamra gondoltam, hogy megoldom a gondokat, hanem a kollektívára. Igen, van, aki egy hónapig sem kapta meg a cuccot, és mivel az is kapcsolatos a készülékkel, így azt is itt vitatják meg egymással. De emellett a felmerült problémák sem találnak süket fülekre. Sőt, olyan is nem egyszer volt, hogy pl "Nem tudok segíteni, nekem is volt már ilyen gondom, csak azért írok, hogy ne hidd, hogy senki sem veszi észre, hogy kérdeztél valamit" Na ilyen mentalitással nem sok fórumban találkozom sajnos, ezért konganak fájón szavaid...
-
gomsadi#
tag
válasz
Maximum1 #4039 üzenetére
Valoszinu a gyariak kozul idovel fogok torolni, ha lesz mas helyette, kerdes, hogy mennyire fuggenek ossze az egyes programok. Defy-n is esszel kellett torolni
Ezt a launchert nem ismerem, en megragadtam a launcher pronal illetve a go launchernel. De majd ujra felfedezem oket, ha lesz ilyen masinam.
Kepnezegetonek a quickpic-et hasznaltam, en attol jobbat meg nem talaltam. Viszont ez az sd kartya mizeria erdekes... Csak nem lesz kenyelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest