Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- HarmonyOS Next rendszerrel érkezett a Huawei Mate X6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béló
aktív tag
válasz gomsadi# #4021 üzenetére
Hello
Mi skype hívásokra használjuk mióta megvan kb. 300 percet beszéltünk róla, vezetékes headseten keresztül (lényegében ez volt a megvétel elsődleges célja).
Nem nehéz (tokban sem).Skypeon tökéletes a hang, videóhívás is megy.
A telefonhívás minősége meg mindig jobb szokott lenni a skypenál tehát ezzel nem hiszem hogy gondod lenne.
-
dionaea
őstag
válasz gomsadi# #4021 üzenetére
sztem telefonálásra mint a samsung tab reklámban, asztalon dokkolóval pl videó telefonálás jöhet szóba. Hordozni meg tök jó ideális a méret sztem. ha nincs más akár farzsebbe is befér kicsit kilóg. Összeségében nem rosz választás. Aki meg inviteles vagy t home os verzióba veszi annak meg a legjobb nincs egyenlőre e téren versenytársa.
-
őstag
válasz gomsadi# #4031 üzenetére
Jónak tűnik az érzékelője, bár páromnak nem tetszik, de hát aki körömmel nyomkodja...
Anno volt szerencsém egy igazi kínai dzsukához (illetve át volt nevezve valami barátibbra), ahhoz képest ez mestermunka. Összeszerelési minősége szerintem teljesen jó, a kijelző nyilván nem egy super amoled csoda, de használható. Az akksit szerintem mondjuk zabálja, de valamit valamiért.
Kisebb flash cuccokkal elboldogul, de azért ez csak egy 1 magos nem túl friss CPU.
Én általában a logikai, ügyességi játékokat kedvelem (x-construct, space psyhics, néha angry birds), ezek remekül mennek, és ezen a méreten élményt adnak, mióta megvan a Milestone-omon egyszer nem játszottam
Mondjuk nekem egy ilyen tablet csak a játék kategória, használni játékon és pár hír elolvasásán kívül nem igazán tudom, de én fizikai qwerty nélküli eszközt tuti nem is vennék, akármekkora kijelzője van. Páromnak pl. ha veszek hozzá mobilnetet munkájához is jól jöhet, szóval elfogadom, hogy van értelme.A gyári 2.2-es android mondjuk nem a szívem csücske rajta, olyan jó-jó, de párszor rebootol (heti 1-2 alkalom), néha belassul, szódával elmegy, de mivel mióta van CM7 Milestone-ra és azt használom, ez nekem kevés. Copy paste bénasága pl. elég idegesítő, a gyári virtuál billentyűzetek hulladékok (persze van alternatíva, csak az ingyenesek nem mind túl igényesek). Az erőforrás kezelése érzésre a 2.3-nak javult ehhez képest (elvileg a dalvikban is voltak fejlesztések). A gyári home screen lapozáskor nem túl folyamatos (pótolható másikkal, de azért ha már egyedit csináltak...). Picit fapados, na.
De lehet én vagyok válogatós, mindenki más, szóval nem szentírás jelleggel böfögtem eztMi 0 Ft-ért kaptuk, ehhez képest meglepett, mert egy utolsó ótvar vacakra számítottam. Ha lesz rá pár igényes custom ROM (2.3 vagy 4.0 - álmodozni szabad), vagy esetleg folytatódik a gyári támogatás (nem tennék nagy összeget rá), akkor viszont 100%-osan fog tetszeni a masina. Így egy jó játékszer nekem jelenleg, de nem kelt birtoklási vágyat pl, mint anno a telefonom tette
[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Nara19
aktív tag
válasz gomsadi# #4031 üzenetére
Ha jó áron adják, akkor nagyon jó választás lehet...
Lehet, mert ha IPad-hez hasonlítod, akkor csalódás lehet.
Az Android külön világ,de szinte minden kiegészítő ingyen vagy kis összegért letölthető az Android Market-ről.
Én elsősorban olvasok rajta, a 800x480 ellenére meglepően éles a képe. (Cool Reader, Moon+ Reader, Doc Concverter)
Naponta 1-2 órát megy a Net wifi-vel, teljesen vállalható.
Az új FirmWare (meg root és egy program) megoldotta az usb háttértárak kezelését is.
Több filmet is néztem rajta, ezek jellemzően avi-k voltak. A Rockplayer és a VLC player mellett még legalább 3 ingyenes alkalmazásból lehet választani.
Én érzelmileg is kötődöm hozzá, családtag.
-
őstag
válasz gomsadi# #4036 üzenetére
2.2.2 van rá, pár hibát javítottak a legutolsó buildben.
Custom ROM 1 db van, az is 2.2, de az alap AOSP 2.2, tehát pl. magyar nyelv sincs benne (2.3-tól alap csak). Ha külföldön jobban elterjedne, akkor lenne esélye több ROM-nak, de ahogy néztem ott a sima S7ből van még egyelőre több.Amúgy a gyári home kidolgozottsága szerintem jól eltalált, nem egy agyoncsicsázott, csak szegény kicsit optimalizálatlan lett (mint ahogy az alap android launcher sem egy folyamatos valami).
Valaki írta itt régebben, hogy elvileg ez a tábla kapta meg elsőnek a synaptics akuális legújabb multitouch érzékelőjét (hír itt). Érzésre egy fokkal jobb, mint Milestone, folyamatosabb a letapogatás, pl. rajzolni szebben lehet vele, ha ez szempont
A segítőkész közösség miatt meg tényleg nagy pluszpont az S7-nek, látni itt a fórumban más jellegű témákat is sajna
[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Maximum1
őstag
válasz gomsadi# #4036 üzenetére
Ki rootolod, uninstalálsz róla egy pár progit/ maps,launcher,stb/ és mindjárt 300 szabad mb vár indításkor!
launchernek VTL Launcher
videó lejátszónak: MX Player
Sajnos ez is olyan neved ad a behelyezett sd kártyának/sdcard2/ amit nem talál meg minden program ezért keresgélni kell erre alkalmas programot, pl a gyári képnézegető sem látja, sőt amit fényképezel azt sem lehet neki megmondani hova mentse.
Biztos van rá valami program, de sajnos ezen a forumon csak annyit lehet olvasni:most rendeltem, nem jön, nincs garancia, megjött stb -
bakter24
őstag
válasz gomsadi# #4046 üzenetére
Ok, de miért gond ez? A belső memória 8GB, ebből 4,5GB van /sdcard-ra mountolva, az mire nem elég? Eddig 3 fájlkezelőt használtam, mindhárom látta a /mnt/sdcard2 mappát, bármit elindítottam. Pár gameloftos játéknál gon, de azt meg tedd a belső memre!
Maximum1: Ugye csak valami furcsa poénnak szántad az utolsó mondatod? Az elejétől itt vagyok (július), nem sok kérdést nem oldott meg eddig ez a közösség (plusz az Új FW egy hónappal kiadás előtt pl...), plusz van azért egy elég jó FAQ is, Öngyarapodó kedvenc programok, stb... Ezeket a hsz-eket kihagytad?
[ Szerkesztve ]
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
Maximum1
őstag
válasz gomsadi# #4046 üzenetére
Ne hidd, az összes kínai tab így kezeli, Samsungom még nem volt /nincs rá lém/, viszont annak 16gb a tára, azzal már el van az ember, de szerintem az is így kezeli.
Csak úgy lehet kiküszöbölni, ha lesz egy rom rá ami kezeli, de az biztos figyelmen kívül hagyja a saját 8 gb memóriáját, vagyis csöbörből vödörbe.
Fuck android!
Összességében ez egy jó gép, csak szarabbat tudsz venni ennyiért.
Én 25 ezerért vettem 1 hónaposan az aproneten! -
bakter24
őstag
válasz gomsadi# #4049 üzenetére
Belső mem 3,5gb, belső SD 4.5gb, vagy lehet egybeformázni, de akkor csak 160mb marad belsőre, de akkor egyben van 7,5gb-od. Ez is egy opció, igaz nem túl jó, de lehet így is használni.
amol: én is azzal kaptam, nekem is kattogott, mint sokaknak itt, új FW felteszed, és nyertél!
[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
válasz gomsadi# #4156 üzenetére
Ja, értem. Nem vagy egyedül, amúgy pont ma reggel vettem észre, hogy felül nyikorog egy kicsit, mert pont úgy fogtam meg. De ez nem zavar különösebben.
Az már inkább, hogy mostanában bekapcsolt állapotban töltőről levételkor néha nem kapcsol vissza be, kis idő után újraindul. Ez már zavar kissé. Ilyesmi valakinek?
-
pikopeti
csendes tag
válasz gomsadi# #4174 üzenetére
Én igen, és én is így voltam. Kb. úgy működött, hogy egyidőben 2-en nem nagyon tudtunk beszélni, meg kellett várni míg a másik végez és utána elkezdeni, akkor vitte át. Új builddel még nem próbáltam, tied a lehetőség. Ha ez működne normálisan lehet hogy még meg is tartanám a cuccot.
-
bakter24
őstag
válasz gomsadi# #4300 üzenetére
Nekem is van alatta egy kis kosz, de ötletem sincs, hogyan lehetne kiszedni. Azt sem tudom, hogy ment oda be! Nekem középtájon van ráadásul. De szerintem ezzel hiába adod be a T-mobilba, ez nem hiba, nem fognak veled foglalkozni, sőt még rád is kiabálják, hogy kitudja hol és hogy használtad...
-
bakter24
őstag
válasz gomsadi# #4304 üzenetére
Nem vitázni akarok, de
1.: A készülék tökéletesen használható, ez esztétikai probléma
2.: A pixelhiba pl sokkal zavaróbb, és ott sem cserélnek 1 subpixelnél
3.: Hogy bizonyítod be, hogy nem extrém körülmények között (pl. porvihar) került be az oda?Nem azt mondtam, hogy nem zavaró, hanem, hogy ennél komolyabb hibákkal is elhajtják az embert.
-
BalanceR
addikt
válasz gomsadi# #5080 üzenetére
Az oké, de nekem a tablet csak másodlagos eszköz, van mellette másik teló, szóval, feleslegesen meríri az akksit a GSM standby, ami azért eléggé sokat fogyaszt, megtehetném, hogy kiveszem a SIM-et, de van olyan, hogy szükségem van a 3Gre, szóval a GSM OFF kapcsoló mindenképpen kellene...
Nézek Marketon, hátha van rá Thirtd party app...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest