Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fegyonc
csendes tag
Meghirdettem a sajátom a Vaterán: Kattints ide!
-
Fegyonc
csendes tag
Jövő héten meghirdetem a gépem a vaterán:
1 Ft-ról indul a licit és NMÁ!
Aki 50.000,- forint fölötti összegért elviszi a gépet, kap ajándékba egy Nokia BH-214 Stereo Bluetooth headset-et is
Katt, hogy megtekintsd a headsetet! -
Fegyonc
csendes tag
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Aki T-home-on keresztül vette a táblát:
A Domino Quick Sim-hez tartozó telefonszám és 1 GB adatforgalom aktiválásának lehetőségei (2 éven belül bármikor megteheted):1.) Felhívod a 30-as telefonszámot és bediktálod az adataidat, ami hibára fut (de legalább az adataidat hozzárendelik a hívószámhoz). Ezt követően bekocogsz a legközelebbi T-pontba vagy T-partnerhez és az ott dolgozó ügyintéző körülbelül 5 másodperc alatt aktívvá teszi a kártyát. (Tapasztalatból beszélek! Eltelefonálgattam erre kb. 2e Ft-ot, plusz benzinköltség. Iszonyt boldog voltam.)
2.) Bemész a T-pontba vagy T-partnerhez a sim-mel, a táblagéppel és a személyes irataiddal és intézed személyesen a kártya aktíváltatását. (Azért jó, ha nálad van a táblagép is, mert le is tudod ellenőrizni, hogy az aktiválás sikeresen megtörtént).
Mindegy melyiket választod, akkor is el kell menned a T-be, sajnos.
Ez annak köszönhető, hogy egyik Domino Quick Sim sincs úgymond előfizetőhöz rendelve, és nincs rögzítve, aktiválva a telefonszám a T-mobile adatbázisában sem.Ui.: Nem tudom ki találta ki, hogy fel kell hívni a 1777-et, de ez baromság!! Ezzel a módszerrel annyit értek el, hogy elkezd ketyegni a 7 nap, de netezni nem fogsz tudni. Tehát úszik az 1 GB forgalmazhatóság!
-
Fegyonc
csendes tag
Azt tudtátok, hogy kártyafüggetlen a cucc? Úgy elfogadja a Vodás kártyámat is, mint orvos a hálapénzt!!
-
Fegyonc
csendes tag
Nekem ez az élő háttérkép az SE X8-on és a Slimen is rendszeresen galibát okoz (újraindul tőle vagy megfagy a 2 gép):
Thunderstorm live wallpaper -
Fegyonc
csendes tag
-
Fegyonc
csendes tag
válasz
Démonlord #532 üzenetére
Szomszédom múlt kedden adta le a rendelést, és még neki sem jött meg a gép!
A 2 héten belüli szállításra vonatkozó infóm pedig annyira friss, hogy 1 órával ezelőtt mondta a tés ügyintéző.
Viszont azt is mondta, hogy elképzelhető, hogy már jövő héten kiszállításra kerül a tablet.[ Szerkesztve ]
-
Fegyonc
csendes tag
Hali!
Én kíváncsiságból beléptem a My T-home-ba és a szolgáltatásaimnál DSL Családi szerepelt 2011.08.25-ös hűségidővel.
Gondoltam felhívom őket, hogy érdeklődjek, és kicsit feltolták a vérnyomásom!!!
Ha bármelyikőtöknek az internet szoldáltatás -> "Beállítások megtekintése és módosítása" pontra kattintva "Hűségidő vége:" 2013. júliusa és a "Kiegészítő szolgáltatásoknál" szerepel, hogy: TAB_Hwei_............, akkor csak várni kell, más esetben sürgősen hívjátok a 1412-es telszámot, mert nekem 1 hét után kiderült, hogy hibára futott a megrendelésem...csak elfelejtettek szólni (és, mint utóbb kiderült 1 haverom is ugyanígy járt. Ő most telefonálgat).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest