Hirdetés
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Szépség fél áron
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
-
mkRoland
senior tag
válasz bakter24 #3383 üzenetére
Érdekes arányokat találtam a hivatalos letöltési oldalon a frissített verziók ügyében:
s7-201u T-Mobile: 24 letöltés
s7-201u Invitel: 5 letöltés
s7-201w (Invitel): 4 letöltésEzek szerint mindenki elégedett a gyári szoftverrel, vagy mindenkinek megvan már bakter24-nek (és "A Forrás"-nak) köszönhetően?
[ Szerkesztve ]
-
-
bucsupeti
senior tag
válasz mkRoland #3455 üzenetére
Nekem semmi bajom az eredeti fw-vel. A jelzett problémákat én nem tapasztaltam, bár azt mondják hogy a hang pattanása nálam is megvan, de ha valaki ezen a jelenségen fennakad, hát nem tudom....
A forgatással sincs gondom. Elfordul rendesen amikor kell.
Szóval nincs okom a cserére, ezért nem is töltöttem még le."Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
vegyszer
addikt
válasz HuaweiU8500 #3459 üzenetére
ez az a frissítés ami a nyilvános wifi problémakörébe tartozott?
(nekem az a z igazi bajom, hogy többször láttam a boot képet, mint optimális...
többször újraindult. pl töröltem egy appot, és reboot, le akart merülni, előveszem, és írja az ideos-t, meg hasonlók...)"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
generic
senior tag
az ùj fw is 2.2? mi benn az ùjdonsàg?
-
orion23
csendes tag
A Go Launcher Ex alkalmazás frissített ver.-ba (2.6) főképernyőn ki lehet már az állapotsort kapcsolni, igy eltünt a Go L. felírat is. Valamint hivatalos lett a magyar nyelv támogatás is. Régóta használom, de minden frissítés csak jót jelent, tudása gyarapszik és mindez nem megy a sebesség rovására.
-
StGabriel
csendes tag
válasz orion23 #3462 üzenetére
Eddig is ki lehetett kapcsolni az állapotsort, csak talán nem tudtál róla, sőt azt is be lehet állítani, hogy ha a képernyőn egy "le" simítást csinálsz, akkor megjelenik és az ismételt "le" simításra eltűnik.
Én is a Go Launcher Ex-et használom és javaslom mindenkinek, mert nagyon jók a tapasztalataim.
Nekem pl. gyorsabb és megbízhatóbb lett a kütyüm vele![ Szerkesztve ]
Vagyok, tehát gondolkodom!
-
dionaea
őstag
na megérkezett a masina csak az a baj hogy elnézték a kiszállitási cimet és most a gép otthon van én meg itt a meló helyen. A fene most tülkön ülök estig. már cask 8 óra és kezembe veszem
-
Khelben
nagyúr
válasz csoki46 #3465 üzenetére
Akkor én is behozom a harmadikat: ADW launcher, nekem ennek az ikonelrendezése tetszett legjobban, rendes nagy ikonok és annyi sorban meg oszlopban, amennyiben csak akarom.
dionaea: engem is otthonról hívott a futár, hogy ott van a ház előtt, miután kétszer is felhívtam nyomatékosan a T-sek figyelmét, hogy ne oda küldjék, hanem a munkahelyemre. Szerencsére nem dolgozok messze és meg lehetett beszélni a futárral, hogy hozza át oda.
[ Szerkesztve ]
-
fityere
senior tag
Már én is várom remélem a héten kezembe veszem
Próbálta valaki n64 emu és psx emut?
Hogy futnak érdemes megválnom a psp-től akkor?(psx miatt)Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
csoki46
senior tag
Lehet, hogy nekem volt szerencsém, de augusztus végén rendeltem a t-home-tól, és hiszitek vagy sem, 3 nappal a rendelés után már kezembe tarthattam a tabit Bár lehet, hogy csak azért mert ismertem az ügyintézőt...
-
dionaea
őstag
közben megláttam hogy elég jól alakul a program gyűjtés
[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
válasz bucsupeti #3464 üzenetére
-tetszik ez a gó lancser xD
Remélem nemsokára hozzák végre... szombaton rendeltem. T-home tól.
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
duncan66
csendes tag
Üdv
Nekem van egy ilyen kütyüm. Teljesen hibátlan, de úgy tűnik, most lesz másodszor kártyacsere.
Inviteles net@go kártya ami a telenor hálózatán megy.
Most már másodszor minden indok nélkül tizedére lassul a sebesség.
Először kicserélték a kártyát az Invitelnél nagy duzzogva, kb. három hétig ment, most már az új kártya is lassú.
Kezdődik a végeláthatatlan küzdelem.
Hallottatok már ilyen problémáról? Mert az Invitel/Telenor még nem. Ez azért furcsa, mert velem másodszor fordul elő.
VAn egy másik net&go kártyám, azzal tudom tesztelni az eszközöket, tehát tévedés kizárva. -
duncan66
csendes tag
válasz dionaea #3476 üzenetére
A közelében sem vagyok még az adatkorlátnak. Ennek már ők is utánanéztek.
Az előző is hosszú meccs volt, mert senki sem tudta mi a hiba oka. Sim kártyát cseréltek, ezt aztán elfelejtették aktiválni, hat napig tartott és három telefon kellett hozzá.
Ma megint felhívtam őket, kiderült, a telenor "konfigurált" valamit a hálózatán. Nem kell mondanom, hogy a probléma nem oldódott meg.
Az inviteles hibafelvevő megint tájékoztatja a telenort.
Ebből állunk, hogy tájékoztatják egymást, közben engem senki nem kérdez meg, hogy jó-e már, arra várnak, hogy majd szólok, ha nem jó.
Amikor nem jó, akkor a hibafelvevő az elejéről kezdi "Tudom-e, hogy a mobilnet nem mindenütt egyformán működik?"
Az ideg megöl. -
Ailton
tag
Bocs hogy így közbe szúrok egy kérdést. Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyire jó ez a tablet? most szeretnék venni egyet. kijelzõ mérete elég nagy, sebesség jó? magyarul, mi a benyomásotok róla?
-
duncan66
csendes tag
Gondolom a paramétereit megnézted már valahol, ezzel nem untatnálak.
A kijelző mérete jónak mondható, jól olvasható, a fényerő-kontraszt hibátlan.
Beeső napfényben már nem annyira jó, de olvasható.
A sebességgel sincs baj, a programok indítása gyorsan történik, a böngészők is jók, én a beépítettet használom, azt hiszem Chrome alapú, valamint időnként az Opera minit. Abban viszont nincs flash. Folyamatos nyúzás mellett wifin 4-5 órát bír töltés nélkül, 3G-n talán valamivel kevesebbet.USB-ről nem igazán lehet tölteni, kocsival univerzális töltővel próbáltam, mondjuk úgy, hogy jelez töltést de használat közben azt látom, hogy később merül le, mint anélkül.
Negyedik hónapja használom, ezalatt kétszer indult újra valami zavar miatt, úgyhógy ez se jellemző.
Összességében egy jó gép. -
AcélAgyar
tag
Üdv mindenkinek! Leszeretnék tölteni egy 28 megás játékot, de azt írja, hogy hiba, nincs elég hely a gépen! Ez természetesen hülyeség, hiszen van rajta több giga, az alkalmazások egy részét pedig áttettem belső SD-re, de hiába. Valaki tudja, hogy ezt hogyan kell megoldani?
-
AcélAgyar
tag
-
-
csabi10
senior tag
válasz AcélAgyar #3489 üzenetére
Tárhelyen nézd meg pc-n total commander-rel, vagy valami más fájl kezelővel, hogy van-e .cache mappa. Az elején a pont nagyon fontos, ha nincs ilyen mappa akkor csinálj.
Neked is T-s akkor szerencséd volt vagy nem tudom, mert én múlt hét szerdán rendeltem.
[ Szerkesztve ]
-
mkRoland
senior tag
Leellenőriztem SHA1 és MD5-tel és megerősíteni tudom, hogy a bakter24 oldalán fellelhető inviteles frissítések és a hivatalos oldalon lévők megegyeznek. Bár ezt eddig is gondoltuk, bakter24 bizonygatta is, de most már 100%.
Felkerült az invitel honlapjára is a frissítés![ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Smiro
senior tag
Szasztok. Utolért engem is a fagyi, pedig nem sok bajom volt eddig a géppel. Pár napig nem kellett, kikapcsoltam és az érintő gombok világítva maradtak. Ekkor jött az aksi kiszedés-visszarakás miatt a hátlap gyötrése, alig lehet leszedni. Órás csavarhúzóval megy, de csak nyomot hagy sajnos Szóval frissítést nyomtam és törölt is mindent rendesen, de érdekes módon a könyveim, és az iGO nem törlődött. Eltosztam valamit , vagy ezt a biztonsági mentés okozhatja? Mert minden más program, adat elszállt. Már a friss és jó szoftverszám szerepel a adatok között.
-
-
bakter24
őstag
válasz AcélAgyar #3496 üzenetére
A minap én is belefutottam ebbe, a "nincs elég hely" dologba, és idegből csak simán újraindítottam a tabot, és UGYANAZT leszedte elsőre. Ki érti ezt? /a régi markettal nem volt sosem ilyen... lehet az a gond?!/
mkRoland: Amikor azt írtam, hogy ugyanaz, azt úgy értettem, hogy ugyanaz. Annál ugyanazabb már nem is lehetne Ami az oldalamon van, azzal nem fog semmi történni, mivel már felszenvedtem 25k-s feltöltéssel, fenthagyom, amíg nincs újabb. Hiába van fent már HuaweiDevicen is. Akinek kell leszedi, akinek nem, az meg nem szedi. Elfér, enni nem kér ott nekem...
[ Szerkesztve ]
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
mkRoland
senior tag
válasz bakter24 #3499 üzenetére
Nem azért írtam, mert nem bízok Benned (Neked köszönhetően sikerült egyszer már működésre bírni a tabletet, és rengeteg hasznos infóval szolgáltál), hanem mert SENKIBEN nem bízok, és sajnos ebben a mai digitális társadalomban ez a helyes viselkedés.
Az SHA1 és MD5 adatok birtokában viszont már bárki ellenőrizheti magának (persze az MD5 és SHA1 ellenőrző értékek tőlem származnak, de ha többen megerősítik, hogy az általuk leszedetteknek egyeznek ezen értékeik, akkor már nem csak kettőnk "szavára" kell hallgatnia a fórum olvasóinak)![ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest