- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
válasz bakter24 #3093 üzenetére
Régebben szoktam tölteni a 2A-s töltőjével az androidos telefonjaimat (Vodafone 845 és Alcatel OT-990 = Telenor OneTouch) microUSB-n. Tapasztalataim szerint feltölt 100%-ra (legalábbis azt jelzi), majd lehúzva a töltőről órák alatt lemerül (a V845 2-4 napot megy el, a OneTouch 2-t alapból nálam). Szerintem szerencsétlen telefonok elektronikája nem tud mit csinálni ekkora Power-rel, úgyhogy azóta ha van rá lehetőségem, akkor nem ezen keresztül töltöm... Persze az is lehet (elvégre androidos telefonok), hogy csak éppen beragadt valami app és emiatt szívta le hamar az akksit.
Ha esetleg a forrásod jelezné, hogy megérkezett a frissítés hivatalosan az Invitelhez, akkor szólj légyszíves, szervízbe kellene küldenem...
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Solaris51
csendes tag
!Help!
Magyarországon esélytelen beszerezni egy töltő usb kábelt a ketyeréhez? Nem szeretnék e-bay ről rendelgetni, főleg nem egy ilyen apróság miatt... megvenném én kompletten az eredetit is, de azt sem lehet kapni? És akinek elveszik? áááá bocsi csak már belegajjjdulok
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz Dreimus #3062 üzenetére
A verzio gyari, tehat biztosan nem updatelhetett "magatol".
A factory resetre meg tobbszor is rakerdez, azt veletlenul nem tud csinalni. Ilyen hibarol meg nem jott info, mindenesetre, ha meg egyszer elofordul elkepzelheto, h valami app viccelodik. Az automatikus update tejesen kizart, mert ahhoz speci szkript kell, az meg nem keszult.Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
Dreimus
senior tag
válasz HuaweiU8500 #3111 üzenetére
Ezért is volt furcsa mert annyit láttam mint amikor az x8-n romot rakok fel tehát egy doboz belőle egy nyíl az android figurára alatta pedig egy töltő csik fehér szürke színben és csak szimpla restartolásnak indult. (2 hónap után csinálta tehát app-t is kizárom)
-
shift+ő
senior tag
válasz mkRoland #3102 üzenetére
Ez baromság. Válasszuk szét a feszültséget ami 5V és az áramerősséget, ami itt max 2A. Töltéskor a telefonod nem vesz fel még 1A - sem. Amit leírtál, akkor fordulhatna elő, ha a fogyasztónak 2A-ra lenne szüksége, de csak 0,5A tudna a töltő. Ez van a Slim esetében is, a PC USB-je csak 0,5 A tud, ami kevés mert legrosszabb esetben - lemerült akkuval, bekapcsolt kijelzővel és pörgő procival a gép fel tudna venni 2A-t is, de nem tud.
-
taube
csendes tag
Sziasztok! Valaki HELP! Olyan kérdésem volna mivel totál kezdő vagyok androidban, miként tudok filmet nézni ezen a tableten? sehogy nem jövök rá. tippeket előre is köszi.
-
Nara19
aktív tag
E-bay-ről rendeltem otg kábelt, de amíg megjön a meglévő csatlakozót alakíttatom át. Ez lesz majd a kánaán. Pendrive-ról filmet nézni
A pendrive a tollvezető? -
gretzky77
veterán
Nekem az N8-hoz van otg kábelem de az sajnos nem megy bele!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Tex
senior tag
A héten másodszor fagyott le az új tré-s szoft holnap valszeg TRZ vissza.
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
csabi10
senior tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt vagyok, és pár kütyü képben van nálam, pl.:wayteq xpad-70 és a concorde tab 7020. A kérdés ezektől ez a kütyü jobb? Nekem nagyon tetszik, és most jó áron van a t-nél is. Érdemes beruházni, várható rá újabb android? -
-
turbolali
csendes tag
válasz bakter24 #3101 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Használom, tetszik is, de egy subnotit, esetleg Wacom kijelzős tabletet szeretnék helyette. Adódott egy Dell d420 csereajánlat, így a Slim új gazdára talál. Android telefonom van, így a funkcióit szinte egy az egyben pótolni tudom, esetleg az üzemideje, ami nem reprodukálható vele (persze a nagyobb kijelző is ide sorolható).
-
Tex
senior tag
válasz bakter24 #3126 üzenetére
Akkor átfogalmazom addig (kedd este) 2 fagyás így napi 1-re jön ki ami azért számomra bosszantó, mert a TRZ-vel 1 sem volt.
Már dübörög is a TRZ a slimin!(#3128) csabi10: Személyes preferencia, de egy valamiben mindenképpen jobb a másik kettőnél az pedig a 3G. A Slimmel tudsz mobil internetet használni (természetesen a csak wifissel nem), de wifis csak Invinél van. Ellenben a másik kettőnél csak a wifi játszik.
[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
Tex
senior tag
válasz csabi10 #3132 üzenetére
Nem vészes ám csak bosszantó, de minden Androidos rendszerű kütyünél belefuthatsz fagyásba, legrosszabb esetben akksi kivétellel megoldódik. Egyébként Surminak az új szoft még nem fagyott egyszer sem. Persze fagyást okozhat valamilyen alkalmazás is.
Ez a gyári rommal volt.Amúgy készülékenként is eltérő hogy kinek melyik rom hogy működik szerintem....
[ Szerkesztve ]
-
DM43
őstag
válasz finecsa #3084 üzenetére
Visszatérve a Concorde féle billentyűzetes tokra, van egy kis előrehaladás.
Feltettem az AnySoftKeyboard.apk-t és a hozzá való magyarítást a készülékre. A Concorde klav-on 2xshift-tel át lehet kapcsolni nagybetűre, illetve shift-space-szel kis ékezetes betűkre (ez úgy működik, hogy többször kell lenyomni az adott betűt és így váltja a kijelzett ékezetes betűket). Sajnos a nagybetűknél ez nem működik.
További próbálkozások később. -
bakter24
őstag
Egyedi háttérkép: KPistike most írta az oldalamon:
"Ezen a linken - http://blog.sancho.hu/2010/11/android-hatterkepek.html - a következő információt találtam:
"Mivel az Android háttérképe úgymond elmozog, ezért a 480x800px méreten a használt háttérképméret 960x800px."
Remélem, használható, még nem teszteltem."Már ha persze nem oldottad meg azóta! Meg másoknak is!
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
bakter24
őstag
-
bakter24
őstag
válasz bakter24 #3140 üzenetére
Uraim! Megvan a megoldás az egyedi háttérképre: A megfelelő felbontás 1200x480! Ekkora méretű bizonyíték-kép!
[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
Te ezt próbáltad is? 960*800 az majdnem négyzet, a mi kijelzőnk meg lapos, és még húzza is vízszintesen szét lapozáskor! Az oldalaránynak 25:10-nek kell lennie a húzás miatt. Így jön ki 1200*480, saját eredmény, de nem volt bonyolult, 3 próbálkozásból eltaláltam.
-
Breki
veterán
válasz bakter24 #3144 üzenetére
A mutatott Eifell tornyosnál igen azis 960*800 most néztem meg
az nálam jól működött igaz én nem alapot használok és csak két lappal
a slimest a linkelt oldalon is ennyinek írjákEz a második fele
[link]bocsi nálam nem volt elfordítva
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Surmi69
tag
Az Earth and Legend-del játszott már valaki?
A szárnyas jószágot hogy kell kinyírni a 3. templomban?A munkahelyemen én vagyok az Isten. :) Mindenki hallott már rólam, de még senki se látott. :P
-
-
Surmi69
tag
válasz csabi10 #3128 üzenetére
Nekem teljesen kiváltott egy laptopot.
Mindent megtudok rajta csinálni és nem kell egy nehéz dögöt cipelnem.
A Teamwiever-től kezdve a Skype videó telefonálásig megy minden rajta.A munkahelyemen én vagyok az Isten. :) Mindenki hallott már rólam, de még senki se látott. :P
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- Apple iPhone 14 Pro billentyűzet tok
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Öngyógyító hydrogél kijelzővédő fólia az összes telefonra és eszközre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest