- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuaweiU8500
senior tag
A micro sd szukseges a frissiteshez. Ket modszer van, menubol illetve bekapcsolassal. A Bakter fele oldalon maximalis profizmussal van leirva a flesseles. Nem tudtunk belekotni :-). A T es I szoftverek kozti meretbeli kulonbseg a tamogatott nyelvek szamabol adodik. Magyar es angol mindkettoben van.
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
Nara19
aktív tag
Ha már új fw. Ma este lefagyott, az új fw feltétele óta először. Az Opera Mobile belefagyott a wifi-be. Akksi ki, aztán gyí.
Hát ez van -
ALI_G
veterán
Hello,
úgy néz ki rendelek ilyen készüléket a T-nél.
Az lenne a kérdés, hogy amit adnak hozzá SIM-et, annak nincs havidíja, ugye? Szóval ha lejár a 7 napos ingyen internet, akkor legjobb ha kiveszem a tablet-ből és berakom a fiókba. Olvastam olyat, hogy 120/perc ha véletlen telefonálok vele, akkor el se merem képzelni mennyibe kerül netezni vele. -
napocska2
senior tag
Azért ne ess emiatt kétségbe, nekem havi 500 Ft (100 MB) van előirányozva mobilnetre és bőven kijövök belőle úgy, hogy otthon természetesen wifizek. T-Mobile oldalán feltöltöttem 1500 Ft-ot a kártyára és ezt dorbézolom el 3 hónapon keresztül.
A Web Quick-es Domino kártyáról nem lehet telefonálni, fel sem lehet hívni a számát és Domino lévén havi díja sincs.
Ha T-Mobile-os konstrukcióban akarod megvenni a tabletet, ott már más a leányzó fekvése, de az általad említett T-ből nem jön át, hogy T-Home vagy T-Mobile. -
bucsupeti
senior tag
nincs 120 ft/perc. ez hülyeség.
A 7 napos 1 Gigás SIM a T-HOME adja. Ezzel a kártyával nem tudsz telefonálni, se téged nem tudnak hívni még véletlenül se.
Amit te olvashattál az nem T-HOME hanem T-MOBILE készülék, amihez egy előfizetést kell mindenképp vásárolni és azzal már lehet beszélni is. Ha meg beszélni lehet akkor persze hogy kell fizetni."Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
ALI_G
veterán
Köszi Smiro, napocska2, bucsupeti.
T-home-os lenne meglévő csomag mellé 2 év hűséggel, de akkor kiderült, hogy ezzel nem lehet telefonálni, ami nekem megfelelMennyire karolódik a kijelző, káva, hátulja...?
-
vegyszer
addikt
nekem négy napba telt, hogy a net aktív legyen a quit web benne... a központi számon levő ügyfélszolgálat kissé impotens volt az ugyben. de végül csak összejött. és lehet vele hivast indítani. IGAZ csak pár számot lehet hívni. az 1777 pl kapcsolm!
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Breki
veterán
Van egy program amivel androidos készülékek között ingyen lehet telefonálni internetelérés esetén Viber a neve és frankón működik vele kipróbáltam, mondjuk nem tudtam pontosan hová beszéljem utcán jobb HS-el.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
bucsupeti
senior tag
válasz HuaweiU8500 #3417 üzenetére
Úristen! Ennyire elbeszélni egymás mellett! Katasztrófa ez a topic....
Inkább beteszem a Slayert és azt hallgatom. Igaza volt anno S_E_N_K_I-nek....[ Szerkesztve ]
"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
KPistike
aktív tag
válasz csabi10 #3416 üzenetére
Megerősítem
Kihangosítva is sikerült tesztelni - nem készültem arra, hogy azon keresnek -, de gyakrabban a korábban említett BT fülessel kommunikáltamK. P.
-
bakter24
őstag
A népszerűségi index elég szubjektív. Nem akarok ilyen "ki tud többet szavazni egy progira" dolgot. Holnap teszek a docba kategóriát, akkor majd lehet szűrni. De most is lehet, tudod rendezni "Mire való a program" oszlop szerint, és máris egymás alatt vannak a böngészők.. A feket-fehéret meg nem értem, mire írod.
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
Bucy
aktív tag
válasz bakter24 #3427 üzenetére
Nem szavazósdira gondoltam, hanem ha többen is azt a programot használják megelégedéssel amit már valaki beírt, akkor látszódna, hogy opera, dolphin vagy skyfire például. A szűrés alatt pedig, hogy ne legyen kategóriánként 3-nál több progi, ezt a kiválasztást is segíti a tetszés index.
A fekete-fehéret meg arra írtam, hogy vak vagyok és nem láttam a hozzáadás linket.[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
Akkor majd ha összejött temérdek program a listába, akkor lesz szavazás, vagy csillagos értékelés kategóriánként. Amúgy nem arra gondoltam, hogy legjobbak legyenek összegyüjtve, hanem inkább legyen egy katalógus, de azért legyenek benne a nagyon rosszak, vagy amikkel gond van, stb.
-
generic
senior tag
Ez valakinek?
http://hardverapro.hu/apro/huawei_s7_slim_tablet_pc_es_telefon_egyben_1000_ft/hsz_1-50.html -
bakter24
őstag
Igen. Eddig sokaknak mondták, hogy nem lesz az, de az lett, mikor megkapták. Nem tudni, változtatnak-e ezen, de eddig minden tablet független volt, mindkét szolgáltatónál.
generic: Mi a trükk az 1eftos tabletban?
[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
válasz generic #3433 üzenetére
Ok, csak ez a hirdetésből nem egyértelmű, hogy át kell vállalni. Annyit írtál, hogy az sem húzós összeg, de aki nem tájékozott, annak nem világos, hogy az 2évig fizetendő! Így azt hiszi mindenki, hogy valami gáz van vele, pl ketté van törve Legalábbis én ilyesmikre gondoltam első olvasatra!
Amúgy korrekt ajánlat ismerve a tábla képességeit.
[ Szerkesztve ]
-
fityere
senior tag
Na ma felhívtam a t-home-ot és azt mondták, hogy készlethiány van és 1-1.5 hónap múlva lesz csak.
Mondom az faxa nekem a hétre ígérték.Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
bakter24
őstag
Kis help kéne: Azt ki tudná próbálni valamelyiktek, hogy Inviteles gépbe beletenne T-mobilos simet, és megnézné, mi történik az APN beállításokkal?
Konkrétan: Előtte inviteles APN, csere után milyen APN?, és eredeti Pannonos-Inviteles sim vissza, és visszaáll-e automatikusan az Inviteles APN beállítás? Illetve benne marad-e a listában az előző APN. Köszi előre is!
-
kj007
tag
válasz fityere #3445 üzenetére
09.27-én rendeltem, azaz három hete. Közben négyszer érdeklődtem/reklamáltam, mert az eredeti rendelés "elfelejtődött", ezért csak az első reklamációkor (8 nappal később) rögzítették az igényt és kb. 1 hete került át a megrendelés a Szuperszervízhez, hogy kiszállítsák.
Gyorsaság nem boszorkányság, technika. -
dionaea
őstag
en tegnap rendeltem invitelnel.m jott a mail hogy atadtak a dhl nek remelem holnapra megerkezik. dokkolorol tud vki vmit va esetleg. en nem talaltam sehol
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Samsung Slim tok tollal Galaxy Z Fold 5 készülékhez Kék
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest