- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
Lawrence74 #12468 üzenetére
Mekkora nagy király Vagy Lawrence barátom!!
Nem bírtam ki hazáig! Mobilról lenyomtam és mire hazaértem,már be is laktam.
Nagyon ott van és stabil,mint a válság!
Csak egy kérdés még. A statusbar hátterét nem lehetne mondjuk átlátszóvá tenni?? Ez a hamuszürke nem az esetem. Legyen ez egyben igazolása a "ha a kisújjamat nyújtom....." közmondásnak!!
Egyébként feltettem a Super Status Bar appot. Kértem egy fekete hátteret,majd uninstalláltam. Azóta fekete a statusbar,ami nagyon harmonizál az az alsó tálca hátterével. Csak a launcher jelenlétében fekete,néha átlátszó, (olyankor a legjobb)progi indításnál szürke.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest