- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Essentials #31 üzenetére
Ha valóban így van ahogy írod, és "androidon ritka" a néhány évesen is kellően jól működő csúcskészülék, az szomorú.
Pedig de.
Egy nálam sokkal nagyobb számtech zseni most váltott telo márkát márciusban (egy fullosat). Mindenki ajnározta neki a márkát és pofára esett vele. Márkát nem írok, nem akarok problémát. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Essentials #30 üzenetére
akkor sokkal esélyesebb hogy nem ilyen gépet veszel, hanem mondjuk egy ár-érték arányban jobb vételt.
Te viszont most azt feltételezed hogy nekik szar az ár-érték arányuk. Az adott usernek kell eldöntenie neki mi a fontos. Nekem most a Dell Latitude E6540 a befutó. De fogalmam sincs mi lesz 5 év múlva. Felsőkategóriás gépet szoktam venni pár évesen. Majd akkor eldöntöm.
Pont az okosóra vonal az ahol egyáltalán nincs beszürkülve a Huawei. Sztem. Csak a droidos appra kell nekik odafigyelniük. Sőt pont az a bajom hogy túl sokat tudnak az óráik és ez miatt eléggé drágák is. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Essentials #6 üzenetére
Ez gerjeszti a további birtoklási vágyat, ez ösztönzi az embereket arra, hogyha kütyüt cserélnek, akkor az ugyanattól a gyártótól legyen beszerezve, mint a telefonja.
Nem írom alá. Nekem van/volt Huawei telom mégse vettem mást tőlük. Mert nincsenek összekötve a cuccok, mint pl az Applenál. Jobb helyeken ezt már termék összekapcsolásnak hívják. Dell notim van, Samsung/LG tv, Xiaomi óra, Tronsmart hangszóró és egy P30. Ha lesz olyan funkciója vagy tulajdonsága ami nekem szimpi majd megveszem. Sztem nagyon kevesen vannak most olyanok akik full márkahűek droid vonalon. És nem lehetetlen összerakni egy ilyen eszközt telo nélkül is. És a Huawei is mint minden gyártó először koppintot majd előállt az egyedi ötleteivel és húzó lett. Ugyanezt bármely más terméknél is meglehet csinálni.
Jut eszembe a routerunk Huawei, de csak mert a T-home azt adta. És nem vagyok tőle elszállva. -
válasz
Essentials #21 üzenetére
Hát nézd. Nyilván aki ünnepli, hogy jól működik a 3 éves mobilja, az azért van mert eddig ez nagyon nem volt tendencia. Lehet korábban valami alsó-közép kategóriás samsungja volt, ami mondjuk belassult, vagy többször kellett resetelni, hogy a teló jól működjön. Tehát negatív tapasztalatuk volt előzőleg, most pedig pozitív
A SW frissítésre vonatkozóan, pedig jellemző volt a max 2 főverzió androidon, nemrég kezdték el a nagy gyártók a sokévigtartó update-eket.Szóval amiket írnak az teljesen real, idáig ez volt android fronton, mindegy melyik gyártót nézzük, ebbe szoktak bele az emberek, ez volt egy fő ok sok embernél a telefoncserére, apple tulajok pedig mindig ezt dörgölték az androidosok orra alá, hogy az 5 éves telefonjára is jön update.
Amit Te írsz az meg már régóta egy jó nagy elvárás, ami hellyel-közzel végre a gyártóknál beteljesedik. Egyébként tavaly augusztusban néztem a Honor Magic 3 bemutatót, ott simán kijelentették, hogy 2 évig kap a teló SW frissítést. Kösziszépen egy 400k-- 450k-s telót 2 évig frissítetek, f*sza gyerekek vagytok... -
badacsony
őstag
válasz
Essentials #22 üzenetére
Igen, marketing céllal.
@Ricardo:
Köszi a linket. -
Ricardo
titán
válasz
Essentials #22 üzenetére
29:00-33:00 között van a magyarázat
-
janeszgol
félisten
válasz
Essentials #10 üzenetére
Az 5G a nagyobb sávszélesség miatt jó. Pláne ott, ahol ugye sokan laknak.
Én Lilla videóira tudok támaszkodni: teljesen máshogy használják az okostelefont, mint nálunk. Nekik az a mindenük. Nekik eszköz az élethez, nekünk pedig még mindig csak kiegészítő. A videós tartalomfogyasztás is más.
Szóval elhiszem, hogy áhítoznak a jobb technológiára. -
DDA40X
aktív tag
válasz
Essentials #12 üzenetére
Az árat úgy nézd, hogy egy másik, normális országban, ahol a gazdaság tényleg "arra megyünk amerre nézünk" üzemmódban van, és nem egy maffia kormányoz, és még a fizetések is jobbak, ott ez kevésbé ciki árazás.
Ott a Googla hiánya a fő gond, az egyszeri user szempontjából. Már mindenki tudja, hogy ha nincs Google, nincsenek appok, játékok, és azekhez kapcsolódóan még ezer más dolog sincs. Az átlag usernek ugyanaz kell, amit már a többiek is megelégedéssel használnak. Nem "alternatívák".Az orosz piac meg egy külön állatfaj. Oda el lehet adni ugyan sok sz*rt is. Viszont ha valaki most oda indulna el, akkor már meg is lenne bélyegezve. Tegyük hozzá, jogosan! Mindjárt ők lennének a tömeggyilkosokat támogató cég. Ezis jogos lenne. Ebbe nem fognak belemenni. Rafináltak a kínaiak, és nem hülyék.
-
Ricardo
titán
válasz
Essentials #10 üzenetére
"Ha Ki akarják aknázni, akkor az orosz piacon kicsit erőre kaphatnak miután az Apple, a Samsung, a Sony, és még néhány gyártó teljesen kivonult. Ez lehet(ne) egy kiugrási alap, de az oroszoknál aligha fognak tudni horror áru csúcskategóriás mobilokat nagy mennyiségben teríteni, pláne most. "
Az marketing szempontból öngyilkosság lenne.
-
válasz
Essentials #6 üzenetére
Egyet értek veled, jól összeszedted. Ami még nagy probléma, az nem csak az ökoszisztéma, vagy hogy HMS-es telefonok vannak. Jók a kiegészítők, de azok is prémium áron mennek! Pl: Huawei Watch 3 Pro ment 180k-ért is. Namost hiába van huawei telefonom amit imádok, hiába keresem az alternatívát és vennék huawei kiegészítőket, ez annyira prémium áron megy, hogy inkább elméletben veszek egy apple watch 7-et, és elkezdem nézni az iphone-okat. De ez n vagyok, a Harmony OS-t nem ismerem biztos jó, csak az elműlt években láttuk az egyéni próbálkozásokat és nemigazán váltak be. Legyen szó Tizen-ről, vagy Windows-os Nokiákról (amik amúgy remek készülékek voltak, nekem is volt)
#7 Kevin8997: Az olcsóság és remekség megvolt Honor márkanév alatt. De most ez is odaadja neked a google-os Magic 4-et olyan áron, hogy bankot kell rabolni érte. Amennyiért adják, azért meg vesz az ember inkább a iPhone Pro Max-ot. Az olcsó telefonjaik pedig elxiaomisodtak. 3-4 kamera van benne, cserébe 1 használható valamire és annyira azok sem olcsók...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest