- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Schuler888 #38 üzenetére
Lassan egy evtizede mukodik ez a samsungnal
Már ha működik. A környezetemben semmi jót nem hallok a Samsungokról. Már akinek az van. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Essentials #31 üzenetére
Ha valóban így van ahogy írod, és "androidon ritka" a néhány évesen is kellően jól működő csúcskészülék, az szomorú.
Pedig de.
Egy nálam sokkal nagyobb számtech zseni most váltott telo márkát márciusban (egy fullosat). Mindenki ajnározta neki a márkát és pofára esett vele. Márkát nem írok, nem akarok problémát. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Essentials #30 üzenetére
akkor sokkal esélyesebb hogy nem ilyen gépet veszel, hanem mondjuk egy ár-érték arányban jobb vételt.
Te viszont most azt feltételezed hogy nekik szar az ár-érték arányuk. Az adott usernek kell eldöntenie neki mi a fontos. Nekem most a Dell Latitude E6540 a befutó. De fogalmam sincs mi lesz 5 év múlva. Felsőkategóriás gépet szoktam venni pár évesen. Majd akkor eldöntöm.
Pont az okosóra vonal az ahol egyáltalán nincs beszürkülve a Huawei. Sztem. Csak a droidos appra kell nekik odafigyelniük. Sőt pont az a bajom hogy túl sokat tudnak az óráik és ez miatt eléggé drágák is. -
7Heads Drago
veterán
válasz
fornettisuti #29 üzenetére
Zsír. Mert én is ezt mondom.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Essentials #6 üzenetére
Ez gerjeszti a további birtoklási vágyat, ez ösztönzi az embereket arra, hogyha kütyüt cserélnek, akkor az ugyanattól a gyártótól legyen beszerezve, mint a telefonja.
Nem írom alá. Nekem van/volt Huawei telom mégse vettem mást tőlük. Mert nincsenek összekötve a cuccok, mint pl az Applenál. Jobb helyeken ezt már termék összekapcsolásnak hívják. Dell notim van, Samsung/LG tv, Xiaomi óra, Tronsmart hangszóró és egy P30. Ha lesz olyan funkciója vagy tulajdonsága ami nekem szimpi majd megveszem. Sztem nagyon kevesen vannak most olyanok akik full márkahűek droid vonalon. És nem lehetetlen összerakni egy ilyen eszközt telo nélkül is. És a Huawei is mint minden gyártó először koppintot majd előállt az egyedi ötleteivel és húzó lett. Ugyanezt bármely más terméknél is meglehet csinálni.
Jut eszembe a routerunk Huawei, de csak mert a T-home azt adta. És nem vagyok tőle elszállva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Macbook White 13" unibody
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest