- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cannabis7
senior tag
Betöltötte 4. életévét a p20-am, már terveztem egy akksicserét így 4 éves korára, mert picit kezdtem is gyengének érezni, de csináltam egy gyári visszaallitast 4 év alatt először, mert mer eléggé kezdett belassulni is, most újra gyors, és azóta megint kényelmesen kibír egy átlagos napot az akksija. Ami még hihetetlen, hogy a csatlakozója is tökéletes állapotban van. Szakácsként, folyamatosan zsebben hordva...
Pedig elkeoesztoen sokat használom a telefont, ezelőtt minden évben cserélnek kellett a őket.Eleinte azért nem akartam lecserelni, mert nem volt normális alternatíva, mostmar eszembe nem jutna, amíg él marad.
-
Essentials
aktív tag
Mindenképpen öngyilkos üzemmódban vannak míg nincs saját chipfejlesztés, és marad a GMS-, illetve részleges alkatrész tiltás. Ha továbbra is rugóznak a presztízsen, és idén is kijön egy modellcsalád az EU-ba 500K körüli áron, még ennyire sem fogja lázba hozni a publikumot, mint eddig. A P30 óta jelentősen csökken az értékesítés évről-évre, és még mindig nem jött el a gödör alja. De ha nem változnak a mocskos kis részletek, onnan nem lesz visszaút. Ezért lenne fontos az orosz piac! Beszűkült az oroszoknak a választék, és kivonultak a "demokratikus márkák", így sokkal jobb esélyekkel versenyezhet helyben a többi kínaival a Huawei.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged