- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
L7 II-nél van csak fehér hátlap nekem. Tegnap fateromnál megnéztem alaposabban a Y330 tokján a felső álgomb kezelhetőségét, nos tényleg erősen kell nyomni, hogy reagáljon. Egyébként masszív külseje van ennek a toknak, biztonságérzetet ad, látszik, hogy jól védi a készüléket. Sokáig nem volt a készüléken fólia - ameddig Nagymamám tulajdonában volt -, apukám egyből vett rá, így azt is rátettem. Bár a kijelző egyáltalán nem volt karcos, elsőnek mivel nem éppen gyári tisztaságú volt, csak került rá egy kis szöszmösz, a fóliához adott törlőkendő használata után is. Szóval jött a jól bevált módszer, a légbuborékok táptalajául szolgáló szöszmöszök eltávolítására mind a fóliáról, mind pedig a kijelzőről ezzel a szép ragasztószalaggal:
Két csík a kijelzőre, kettő meg a fólia kijelző felőli oldalára, és utána rögtön szépen ráhelyezni egy plasztikkártya segítségével egyengetni ahogy halad a felfektetés folyamata előre, hogy sehol se legyen légbuborék.
Így most már faterom is elégedett vele. Rendelt rá egy Domino Surf csomagot 890 Ft/hó 150 MB - ami nem sok mindenre elegendő, de majd rájön, és akkor talán rendel otthonra egy Netmánia S csomagot 2700 Ft/hó-ért, lett telepítve a készülékre Skype és Facebook, utóbbi kettőt kénytelen voltam itthonról beregisztrálni neki, mert mobilról kínszenvedés volt, ma pedig megint megyek hozzá, aztán belép Facebookra és Skype-ra és elkezdi a netezést
-
törölt tag
Ja, azt én is észleltem, hogy erősen kell nyomni. Korábban az L7 II-re direkt nem ilyet vettem, aminek ilyen álgombjai vannak, viszont olyan nem volt a Y330-hoz. Egyébként ezt leszámítva klassz a tok.
-
kokokka
addikt
A piszkozat nem jó, mert ha visszagombbal kilépek elmenti ugyan piszkozatnak, de ha ezt elküldöm, akkor eltűnik! Olyan piszkozat kéne, ami MINDIG megmarad és végtelenszer el lehet küldeni. Mint a régi, hagyományos, ma már csak 100Ft-ot érő telefonokban!
És igen, tudom, hogy lehet létrehozni saját gyorsszövegeket. De hogyan illesztem be egy SMS-be? Mert miután egy új SMS-nél kiválasztom a címzett telefonszámát, nincs olyan funkció amivel ezt én megtehetném. Csupán ennyit szeretnék ettől a telefontól : az általam elkészített sablot (gyorsszöveget) egy mozdulattal beilleszteni egy új SMS-be, vagy egy mozdulattal új SMS-t csinálni belőle! Nem olyan nagy kérés szerintem, de fogalmam sincs hol lehet ezt megtenni. Már ha meglehet egyáltalán, de ha nem akkor meg nem értem minek tették bele? -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest