- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalanceR
addikt
Egy Galaxy Giot váltana, szóval ez nem gond, abban sem volt, lehet nélküle élni, iránytű sincs benne, az is kiheverhető, (20K, egy karton cigi ára, nem várok csodákat...) ami engem érdekel inkább a megbízhatóság ( ne fagyjon le, ne induljon újra, ne akadozzon a launcher, ne laggoljon lapozáskor) illetve fontos, hogy műszakilag is jó legyen ( ne szarakodjon a Jack csati, az USB, ne menjenek szét a gomnok, legyen erős a wifi, ne villódzon a kijelző...)
Ezek rendben vannak ennél a cuccnál? -
repuloske
újonc
Pedig nincs benne. A T mobilnál vettem egyet. Szervízbe be, aztán 10 nap alatt rájöttek, hogy nincs benne. Felhívtam a Huawei ügyfélszolgálatát, mivel sem a .hu sem a .com oldalukon nincs semmi leírás az Y330-ról és közölték, hogy a huawei nem is forgalmazza ezt készüléket nálunk. Azért nincs info róla. Jó mi? Az ügyfélszolgálatos először el sem hitte, hogy nincs benne proximity szenzor, mivel ez alap a kapacitív érzékelő miatt. Írtam emailt még magasabb huawei szintre, várom a választ.
-
mmdms
addikt
És az mennyire elképzelhető, hogy ebben a fórumtémába lévő 3 tulajnak se megy a proxy. Nincs benne. Blackberry gyárban dolgoztam javítóként, meglepődnél egy adott típusú telóra hány féle panel van gyártásban, és az eltérő panelek van hogy ránézésre se hasonlítanak. Gyártás közben is finomítják ezeket, nem a megbízhatóság gyorsaság vagy ilyesmi miatt, pusztán a gyártási költség leszorítása a cél.
-
törölt tag
Hát én elhiszem, de amiket eddig láttam, nem Nexus készülékeket, azon szinte mind olyan Android volt, amit a gyártó telepakolt a saját alkalmazásaival, illetve a Huawei-nél is látható, a Emotion UI is saját fejlesztés - ez egyébként kínai is ráadásul - HTC-nél is módosított felület van, a saját LG-men is szintén.
-
kibergx
csendes tag
Tényleg nincs benne! Lehet több verzió van belőle, amit én t-től kaptam abban nincs. Ezért is kell telefonálás után mindig kézzel benyomni a kijelzőt ha le akarom tenni, bármilyen hihetetlen h ezt egy galaxy mini is tudta ez nem tudja. Meg az a szenzor az a két karika azért látszana az előlapon de ezen nem látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest