- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
dz1989
senior tag
Hali mindenkinek.
Van egy Y330 és olyat csinált hogy hívás közben kikapcsolt utàna pedig nem lehetett bekapcsólni. Vagy is ha tölőre teszem vagy beprobálom kapcsólni akkor folyamatosan rezeg.
Igazából jó lenne pár telefonszámot kimenteni. Előre is köszönöm. -
-
janeszgol
félisten
válasz
#41133696 #186 üzenetére
Másra alig alkalmas. A csengőhangszóró a beszédhangszóró is egyben (a minősége is elmarad az Y300 kiváló beszédhangszórójától). Az érintő minősége közepes, pontatlanka. (Hol az Y300 atom pontos 5 ujjas touch-csa?)) Kamera jóval gyengébb, mint az Y300-ban.
Ez telefon nekem nem tetszik. De megtartom, mert függetlenül, kiváló akkuval vettem 5 ezerért. Olvasgatni jó rajta.
-
törölt tag
Nos nálam új funkciója van, és csak ez az egy:
Logitech G502 Proteus Spectrum - Logitech Gaming Software - Huawei Ascend Y330 - Youtube
-
zsoltip
őstag
Sziasztok!
Ezen a készüléken valamiért nem tudom működésre, illetve használható működésre bírni a Here navigációt.
Kevés lenne a hardver? -
törölt tag
Sziasztok!
Egy ilyen készülék egyik pillanatról a másikra úgy döntött, hogy többé csak fehér képernyőt mutat. Mi lehet a gond? Bekapcsol, az érintő is működik, az alsó 3 gomb is rezzen érintésre, tehát működik, de a kijelzőn csak színtiszta fehérség jelenik meg. Szétbontottam a telefont, de nem kontaktos a szalagkábel sem.
Maga az LCD dobhatta fel a talpát, vagy az alaplapon van valami? -
supervisor
csendes tag
Gyári ROMOK
Angol:
http://consumer.huawei.com/my/support/downloads/detail/index.htm?id=27252
T-mobil Új Zéland:
http://consumer.huawei.com/nz/mobile-phones/support/downloads/detail/ascend-y330-nz.htm?id=25223
Francia,Német , Olasz, Spanyol Belga EU-s:
http://consumer.huawei.com/it/support/downloads/index.htm -
Gaga_30
tag
Az csak nekem újdonság, hogy kikapcsolva is ébreszt?
Az S5-ösöm nem.. -
pch
senior tag
Üdv!
Gyári firmware-t honnan lehet leszedni?
Seholse találok.
Volt egy reset és most majd minden azt írja, hogy leállt.
Telenoros kellene.Köszi!
pch
-
x_o_n
veterán
Az asszonynak vettem ilyen telot és jelenleg ki-be kapcsol.. Folyamatosan..
-
huan
őstag
Sziasztok!
Telefonáláskor véletlenül megnyomódik a kijelzőn valami mindig, mert nem kapcsol le a világítás olyankor, holott van benne távolság érzékelő, ha jól tudom.
Ki-be lehet ezt kapcsolni valahol? -
juve600
nagyúr
ÜDV
ezen a telon elmegy a FIFA ULTIMATE TEAM 2015 ???
nem röhögni,fiamnak lenne és ez a egy játék érdekli
-
Sziasztok!
Segítséget kérek!
Egyik ismerősöm érdeklődik, hogy erre a telefon típusra, root nélkül lehet-e képernyő videó felvevő programot telepíteni. -
acronka
tag
Valaki fel tudna tölteni egy eredeti Bitcasa app-ot? Csak azzal kapok 20GB free tárhelyet. A play-en lévő csak 5 GB.
-
nemo003
csendes tag
Szia! Pont ez a gondom nekem is. Én Locus-t használnám sokat, de mivel ugyanazt produkálja mint neked, nagyon elkedvtelenít. Írtam is ide szerintem még tavaly ezzel a problémával kapcsolatban, de sajnos nem kaptam segítséget, és azóta sem sikerült megoldani.
A másik nagy gondom szintén összefügg a Locus-sal, mégpedig útvonal rögzítésnél iszonyat pontatlan a GPS.
Össze vissza rögzíti a pontokat, így sokkal hosszabb távokat rögzít a valósnál. Előző telóimmal ilyen gond nem volt, pedig azok butábbak voltak..... -
bonat
senior tag
Nekem olyan gondom van, hogy használom az Endomondo-t és a Locus alkalmazást, és mindkettő random-ban kilép. Elindítom a programot, tök jól megy, majd 15-20 perc múlva nézem kilépett, nincs kis ikon a kijelző tetején. Mindkét programot beraktam a védett alkalmazások közé, de ez sem segített.
Tudtok erre vmit?
-
pimmi
senior tag
sziasztok, játékok mennek ezen, a lányomnak lenne 11éves, play áruházbol szokott tabletre játékokat leszedni, ilyesmire használná, köszönöm
-
törölt tag
Sziasztok!
Ideiglenes készülékem ilyen, és le akarom szinkronizálni a 711 Spotify-os zenémet.
De nem olyan egyszerű az!16 GB-os kártya van a telefonba téve, ami elég volt a lapátnál is. Viszont a kis Huawei csak a belső tárhelyre ment, hiába állítom be, hogy az SD legyen az alapértelmezett tároló; Spotify-t magát sem tudom áthelyezni az alkalmazáskezelőben.
Tippek? -
petrson
senior tag
Megvettem már a készüléket, be is lett üzemelve, tényleg visszalépés az Y300-hoz képest. Vaku nincs, előlapi kamera, közelség érzékelő sem, és mintha a kijelző érzékenységével is bajok lennének. A hátlap a legócskább műanyag, hát ennyi pénzért nem is lehet többet várni tőle.
-
KoryHu
aktív tag
Sajnos ez a készülék semmiben nem jobb az Y300-nál.
Rosszabb kamera, nincs vaku, nincs közelségérzékelő, kisebb az akksi, nem gyorsabb szerintem hardveresen se.Tegnap vettem egyet cégesben kollégának, mondjuk 1990 Ft volt (hirtelen ez volt a legolcsóbb készülék a szolgáltatónál, ami nem nyomógombos Nokia 108
, az ilyen Samsung Young 2 mellett, amit hagyjunk is) , az Y300 kifutóban meg 11.900 lett volna ! (már nem volt a boltban, csak listán)
1-2 hét múlva részletesebben tudok írni, ha valakit érdekel, elsőre a saját készülékem után néha kicsit döcögős volt, egy VCF import 3 percig tartott. (500 név).
-
petrson
senior tag
Anyukám elveszett y300-asát váltaná ez a teló, miben jobb az elődhöz képest? Most 18-19-ért hozzá lehet jutni függetlenül, max 25ezerig mentem volna el, de nem találtam jobbat.
-
Canada13
újonc
Sziasztok!
Én a héten vettem egy Huawei y330as telefont. Egy hibát tapasztaltam. Elvileg van benne közelség érzékelője. Mikor elveszed a füledtől elvileg be kellene kapcsolódnia a kijelzőnek. Ezt nem teszi. Ha van benne közelség érzékelő akkor azt hol és hogyan lehet bekapcsolni???
Tud valaki ebben segíteni?Köszönöm
-
TGWH
őstag
Köszönöm, de kisebb kijelzőt nem akarok
Marad akkor a sony, ami mondjuk vicc, talán két éve vettem, kb. 30 ezer akcijóforintért, és szeptember körül amiket nézegettem, hááát 35 alatt csak rosszabbak voltak
Vicc az egész, sosem volt belépőkategóriában elfogadható telefon. Majd nyáron visszatérek rá, köszi még egyszer. -
Zolio3
senior tag
Én a legnagyobb hiányként a közelségérzékelő hiányát tudnám említeni... Ez még egy fapados múzeumszökevényben is benne van, ebből sikerült kifelejteni... Ez a pofátlanság netovábbja! mivel fényérzékelő sincs benne, így egy appal és a g szenzorral valami kényelmet lehet hozni az automata képernyő be és kikapcsoláshoz, de messze körülményesebben, mint egy átlag telefonnál. Én egy y300-ast javaslok helyette, ami bár kisebb kijelző, de nagyobb akku, több szenzor, és számtalan custom rom, jobb kernelekkel. A fényképező vakus, plusz van értesítő led. Jobb vétel lenne, mint a 330.
-
TGWH
őstag
Sziasztok! Megérné azt a kb. 14-15 ezer forintot ez a telefon? Sony Live with walman mobilt cserélnék le.
Oké hogy nagyobb a kijelző, jobb a proci, de cserébe hamarabb lemerül, és még vaku sincs rajt, ami a zseblámpa funkciót elég jól betöltni
Mondjuk 8-9 ezerért ha el tudnám adni a sony-t, akkor máris csak 6 ezerbe lennenem tudom megéri-e.
-
beuspigmeus
újonc
Oké, a jobb lenn számomra nem volt teljesen egyértelmű. Köszönöm!
-
air
nagyúr
válasz
beuspigmeus #158 üzenetére
A Home gombtól jobbra milyen gombot látsz?
-
BlackDevil
aktív tag
Sziasztok.
Valaki nem tudja, hogy ki lehet-e venni a lezárt képernyőről a fényképező gombot?
Zavarja az ismerősömet és mindig véletlen a feloldás helyett a kamerára ugrik. -
air
nagyúr
válasz
beuspigmeus #155 üzenetére
Recent apps gomb. Jobbra lent.
ICS-n volt a home hosszan nyomása, JB-n már saját, dedikált gombja van a funkciónak. -
beuspigmeus
újonc
Sziasztok! Most vettem egy ilyen telót, mert az előd nagyon bejött a családnak. Ebben viszont azt tapasztaltam, hogy nincs az a szuper funkció, hogy megnyomod hosszan a kezdőlap gombot és kihozza a futó alkalmazásokat, amiket így be lehet zárni, hanem Google keresés jön ki. Nem tudjatok, hogy elő lehet-e varázsolni ezt valahogy? Vagy van más megoldás is a programok bezárására? Köszi!
-
Beca1990
senior tag
T-Mobile-nál vásárolva véletlenül nem független?
-
Attipatti
tag
Anyós kapott egy ilyen telefont a Telenortol.
Van egy érdekes hibája.
A google cimtárban lévő kontaktoknál szépen beemeli a fotókat az emberekhez, ez látszik a telefonkönyvben.
Viszont bejövő híváskor nem mutatja őket.
Tapasztalt ilyet valaki?
-
mmdms
addikt
Nézzétek csak mit találtam: Huawei Ascend Y330 frissítése android 5.0 Lollipop-ra
Csak annyi a probléma, hogy nem tartom valósnak az egészet, nem létezik hogy csak erről a helyről lehet leszedni a romot. Ha ez kivitelezhető lenne millió helyről le lehetne tölteni. -
mmdms
addikt
válasz
BalanceR #149 üzenetére
Összeszerelési minőségében szerintem ennyi pénzért nagyon jó, anyaghasználata olyan átlagosnak mondható, de ennyi hufért többet nem is lehet várni. Jacket nem használok, blutuszos hs-em van, de az usb nagyon határozottan ugrik a helyére, kijelzővel wifivel sincs gond, egyedül a többnapos (6+ nap restart nélkül) használat után azért nem valami gördülékeny az os, be-be döcög, ami engem is idegesít, de nem fagy le vagy indul újra. Eleinte azt vártam majd jön valami frissítés és jobb lesz, de április óta csak egyszer jött, és hát az se tett csodát, szóval a support Huawei-éknél ha létező dolog, akkor nem erre a típusra. Gombok meg idővel kiderül hogy bírják.
A másik általad említett telóról még csak nem is hallottam, de ha napi szinten több órát netezel mobilról akkor azért valami komolyabbra van szükséged. -
BalanceR
addikt
Egy Galaxy Giot váltana, szóval ez nem gond, abban sem volt, lehet nélküle élni, iránytű sincs benne, az is kiheverhető, (20K, egy karton cigi ára, nem várok csodákat...) ami engem érdekel inkább a megbízhatóság ( ne fagyjon le, ne induljon újra, ne akadozzon a launcher, ne laggoljon lapozáskor) illetve fontos, hogy műszakilag is jó legyen ( ne szarakodjon a Jack csati, az USB, ne menjenek szét a gomnok, legyen erős a wifi, ne villódzon a kijelző...)
Ezek rendben vannak ennél a cuccnál? -
BalanceR
addikt
Sziasztok!
Help me!
Itt a karácsony, ajándékba vennék valami alap droidos telót...
Nem gamerkedni, fotózni, sima napi használatra, Youtube,böngészés,Viber, Mail...Kettő típus jött szóba. Vagy ez, vagy a Navon D402.
Van valakinek valamilyen negatív tapasztalata a y 330ról?
Mennyire jó a support? Frissítéseket adnak ki hozzá? KitKat várható rá? Napi használatban megbízható, nem fagy? Böngészési sebesség használható?A másik alternatíva mellett (Navon) csak az szól, hogy van benne LED villanó, meg picit jobb a kamera, és gyárilag KitKatel jön.Viszont még a gyártó saját oldalán sincs róla szinte semmi, support kb 0....
Ami miatt félek egy kicsit a huaweitől, az az, hogy az 512MB ram JellyBeanen kicsit kevés, a KitKat jobban optimalizált, ráadásul az Emotion UI is szépen zabálja a memóriát....Szerintetek?
Nagyon köszi annak, aki válaszol ,előre is.
-
nemo003
csendes tag
Sziasztok Mágusok!
Gondoltam írok ide, hátha tud nekem valaki segíteni.
Szóval a birtokomba került nekem is egy ilyen készülék, és azt vettem észre hogy néhány telepített alkalmazás egyszerűen nem fut amikor a teló elmegy alvó állapotba.
Az egyik ilyen, a nem fogadott hívás emlékeztető alkalmazás.
Hiába van minden beállítva, nem működik. Előző készülékeken nem volt gond vele.
Tud valaki valamilyen beállításról a telefonon, ami esetleg életképessé teszi ezt az alkalmazást?Válaszotok előre is köszönöm!!!
-
törölt tag
L7 II-nél van csak fehér hátlap nekem. Tegnap fateromnál megnéztem alaposabban a Y330 tokján a felső álgomb kezelhetőségét, nos tényleg erősen kell nyomni, hogy reagáljon. Egyébként masszív külseje van ennek a toknak, biztonságérzetet ad, látszik, hogy jól védi a készüléket. Sokáig nem volt a készüléken fólia - ameddig Nagymamám tulajdonában volt -, apukám egyből vett rá, így azt is rátettem. Bár a kijelző egyáltalán nem volt karcos, elsőnek mivel nem éppen gyári tisztaságú volt, csak került rá egy kis szöszmösz, a fóliához adott törlőkendő használata után is. Szóval jött a jól bevált módszer, a légbuborékok táptalajául szolgáló szöszmöszök eltávolítására mind a fóliáról, mind pedig a kijelzőről ezzel a szép ragasztószalaggal:
Két csík a kijelzőre, kettő meg a fólia kijelző felőli oldalára, és utána rögtön szépen ráhelyezni egy plasztikkártya segítségével egyengetni ahogy halad a felfektetés folyamata előre, hogy sehol se legyen légbuborék.
Így most már faterom is elégedett vele. Rendelt rá egy Domino Surf csomagot 890 Ft/hó 150 MB - ami nem sok mindenre elegendő, de majd rájön, és akkor talán rendel otthonra egy Netmánia S csomagot 2700 Ft/hó-ért, lett telepítve a készülékre Skype és Facebook, utóbbi kettőt kénytelen voltam itthonról beregisztrálni neki, mert mobilról kínszenvedés volt, ma pedig megint megyek hozzá, aztán belép Facebookra és Skype-ra és elkezdi a netezést
-
mmdms
addikt
válasz
#41133696 #143 üzenetére
Látom neked is ez a buta lakkozott fehér hátlapod van, ami rettenetesen csúszik 1 perc használat után is, emiatt vettem rá tokot, viszont a media-ba kiállított fekete hátlapos verziónak már érdes a hátlapja, normálisan lehet fogni, nem csúszik ki a kezedből. Lehet beruházok még íbéjen egy olyanra, és akkor a zsebemből is ki tudom cibálni, és nem koptatja ki a farmerom zsebét mint a tok.
Fóliából ha esetleg valaki a fényes és matt között vacillál, a fényeset ajánlanám, nekem a matt annyi fényerőt levesz, hogy nappal az utcán muszáj feltolnom maxra a fényerőt, és úgy se a legtutibb, plusz egy kicsit pixelesnek tűnik a kép tőle. -
törölt tag
Ja, azt én is észleltem, hogy erősen kell nyomni. Korábban az L7 II-re direkt nem ilyet vettem, aminek ilyen álgombjai vannak, viszont olyan nem volt a Y330-hoz. Egyébként ezt leszámítva klassz a tok.
-
törölt tag
Ma fateromé lett a készülék, rendelt is rá egy Képernyővédő fólia Huawei Ascend Y330 telefonhoz (1 db) és egy Huawei Ascend Y330 TPU S-LINE szilikon tok - FEKETE terméket. E két kiegészítővel, az én LG Optimus L7 II készülékem esetében pozitív tapasztalatok voltak, szóval ezért is esett ezekre a választás.
A telefon meg fekete, a szín ezért is lett szintén fekete a tok esetében. Amúgy volt ma egy kis malőr, 180 fokkal elfordítva sikerült betenni a SIM kártyát, utána alig bírtam kiszedni, sosem jártam még így, amikor elsőnek tettem bele a SIM kártyát anno, akkor is jól pakoltam bele, most benéztem a dolgot, de nem lett belőle semmi gond, csak vagy 10 percembe került mire kiszedtem
-
Zolio3
senior tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni a következő hibára: vettünk egy ilyen készüléket, echte gyári, nincs hozzányúlva, a névjegyzékkel azonban baja van. A google fiók működik, a szinkronizálás is rendben van, azonban, ha a készülékbe beviszünk új névjegyet, akkor nem teszi fel a google szerverre, tehát az.új névjegyet nem szinkronizálja le. Most csak az a megoldás maradt, hogy a névjegyet exportáltam vcf-be, majd gmail címjegyzékbe beimportáltam. Ez látszik a telefonon, ezeket a nevjegyeket tudom módosítani, vagy törölni, az a gmailes fiókba is rendben lesz. Viszont ha a,készülékkel hozok létre új névjegyet az nem fog a google fiókba látszani. Találkozott már valaki ilyennel? Valami rosszul van állítva, vagy menjen szervízbe?
-
törölt tag
sziasztok
van ehhez valami program amivel pc-ről tudom pl. a névjegyzéket szerkeszteni?
-
dniki88
tag
Sziasztok.
Melyiket érdemesebb megvenni ezt vagy a navon mizu d402 telefont.
-
dokee78
félisten
Ismert bug van?
-
mmdms
addikt
válasz
AxBattler #123 üzenetére
Nem tudom melyik számsor jelzi az aktuális verziót huawei-éknél, de 4.2.2-es android maradt rajta, a rövidke leírásban ami mellette volt csak a gyári alkalmazások frissítéséről volt szó, ami azért kellett is.
mégis megvan a verzió: V100R001C00B116 -> V100R001C00B133zsanerbutyok: simán a gyári rendszerfrissítés opció alatt töltöttem le, nem keresgéltem sehol se. Utóbbi kérdésed meg valami olyan nyelven íródott amit én nem beszélek.
-
mmdms
addikt
vegre van frissites, sokkal jobb lett, gordulekenyebb
-
-
kokokka
addikt
A piszkozat nem jó, mert ha visszagombbal kilépek elmenti ugyan piszkozatnak, de ha ezt elküldöm, akkor eltűnik! Olyan piszkozat kéne, ami MINDIG megmarad és végtelenszer el lehet küldeni. Mint a régi, hagyományos, ma már csak 100Ft-ot érő telefonokban!
És igen, tudom, hogy lehet létrehozni saját gyorsszövegeket. De hogyan illesztem be egy SMS-be? Mert miután egy új SMS-nél kiválasztom a címzett telefonszámát, nincs olyan funkció amivel ezt én megtehetném. Csupán ennyit szeretnék ettől a telefontól : az általam elkészített sablot (gyorsszöveget) egy mozdulattal beilleszteni egy új SMS-be, vagy egy mozdulattal új SMS-t csinálni belőle! Nem olyan nagy kérés szerintem, de fogalmam sincs hol lehet ezt megtenni. Már ha meglehet egyáltalán, de ha nem akkor meg nem értem minek tették bele? -
mmdms
addikt
Most te mit keresel pontosan. Ha valakinek írsz de nem küldted el és kilépsz, ugyanott megtalálod csak még nincs elküldve, tehát piszkozat. Gyors szöveg funkció ugyanúgy megvan, igaz ha jól emléxem nem lehet újat létrehozni sajnos. Amúgy meg ha ennyire fontos elmented jegyzetnek, onnan bármikor kimásolod és beilleszted.
Egy rohadt idegesítő dolgot találtam viszont ebben az sms küldésben, ha úgy írom az sms-t, hogy a teló által felajánlott szavakra rábökök hogy egészítse ki, akkor 2-3 sorba elfogy a 160 küldhető karakterem, warum??
(#111) air
Semmi gond evvel a telóval, minden funkció működik, csak abból lényegesen kevesebb van mint egy drágább telónál. Pont ezért olcsó. -
kokokka
addikt
Sziasztok!
Feleségem kapott egy Y330-at a munkahelyétől. Az SMS részéről kérdeznék, mert vagy nagyon nem találjuk amit keresünk, vagy nincs benne, de ez utóbbi szinte felfoghatatlan volna számomra. Olyat keresünk, hogy PISZKOZAT. Vagy bármi mást, ami ennek megfelelő. De nincs, egyszerűen sehol sem találom. Valaki tud segíteni ebben? Köszi előre is!
-
bazsimano
őstag
Sziasztok! Nem reg vettunkbegy ilyen telot es sehogy sem tudjuk a wifit beizzitani! Cisco e900 router! Keresgeltem anneten de nem igazanbtalaltam rola semmit! Szerintetek?
Udv
B -
.Szaki.
addikt
Sziasztok!
Egy 5 éves LG KP500-at cserélne le a kolléganőm. Nem igazán szerette meg az érintőkijelzőt (Az LG még rezisztív volt) ezért gombosban is gondolkozott, de azt mondta, hogy ha jó az érintőkijelzője, akkor lehet róla szó. Mivel kis kezű, ezért én a 4"-et szabtam meg határnak.
Az elvárás: - Legyen jó a kijelző. (Szép, jól olvasható)
- A telekommunikációs képességek legyenek nagyon jók. (Jól hallhatóság, könnyű SMS írás, elég nagy betűk)
- Legyen megbízható mindenféle berhelés nélkül. (Android lévén ettől félek a legjobban) 5 évet mindenféle marha frissítés nélkül ki kell bírnia neki is.
- Nem ártana, ha nem merülne le 1 nap alatt.Kérdés: Alkalmas-e erre egy Y330, vagy marad a gombos Nokia 225?
Köszi előre is!
-
repuloske
újonc
Pedig nincs benne. A T mobilnál vettem egyet. Szervízbe be, aztán 10 nap alatt rájöttek, hogy nincs benne. Felhívtam a Huawei ügyfélszolgálatát, mivel sem a .hu sem a .com oldalukon nincs semmi leírás az Y330-ról és közölték, hogy a huawei nem is forgalmazza ezt készüléket nálunk. Azért nincs info róla. Jó mi? Az ügyfélszolgálatos először el sem hitte, hogy nincs benne proximity szenzor, mivel ez alap a kapacitív érzékelő miatt. Írtam emailt még magasabb huawei szintre, várom a választ.
-
törölt tag
Hát nálam picit gyengébb eredmény jött ki AnTuTu-n, de így is megcsapta az L7 II-t
-
törölt tag
Megérkezett
A mi példányunkban van közelség szenzor úgy néz ki. Milyen kijelző védő fóliát érdemes ráment?
-
törölt tag
Na az imént rendeltem a Nagymamám nevére egy ilyet, ha már egyszer Paletta L 100 csomagunk van a 200 MB havi adatforgalmat is tudjuk elhasználni
A másik lehetséges versenyző ez lett volna: Alcatel One Touch Pop C1 - apró útitárs
De a Huawei erősebbnek tűnik a tesztek alapján.
-
törölt tag
Na, szóval.
Került a családba egy ilyen ketyere, prepaid kártyával volt 20.000 Forint.
Az égadta világon semmi baj nincs vele, egyedül az értesítési LED hiányzik!
Ennyi pénzért kiváló, sőt.
( Ascend G300-ról lett váltva)
Még sok ilyet! Nem nagyigényű felhasználóknak tökéletes! -
mmdms
addikt
És az mennyire elképzelhető, hogy ebben a fórumtémába lévő 3 tulajnak se megy a proxy. Nincs benne. Blackberry gyárban dolgoztam javítóként, meglepődnél egy adott típusú telóra hány féle panel van gyártásban, és az eltérő panelek van hogy ránézésre se hasonlítanak. Gyártás közben is finomítják ezeket, nem a megbízhatóság gyorsaság vagy ilyesmi miatt, pusztán a gyártási költség leszorítása a cél.
-
m1lan
őstag
válasz
voyager4.4 #84 üzenetére
Mert a legtöbbünknél a fejlesztői 8.1 van fent, ami nincs külön optimalizálva a készülékekre, ezért van benne 1-2 bug, de a 8.0-nál előjövő hibák nagy része user error. A merüléses gondokat pl. az akkufigyelő appok okozzák, azok nélkül normál tempóban/használattól függően merül. Az értesítések tényleg bajosak 8.0 alatt, de 8.1-gyel (ami még a nyáron jön hivatalosan, remélhetőleg már bugok nélkül) minden üzenet jön pushban a Messenger által, és a fontosabb dolgokról a Facebook app is értesít. A Viber meg mindenhol hulladék, van helyette más alternatíva is (Skype, Whatsapp és lassan érkezik a BBM is) tehát megéri gyűjtögetni az 520-ra, mert ez a Huawei hosszútávon sok örömöt nem fog okozni.
@GoodSpeed: igen, elvileg jobban működik, bár eddig még senki sem jelezte, hogy jobb lenne az előd rendszereknél. Személy szerint a Gingerbread óta nem tudok olyan Androidról, ami tudott is volna valamit kezdeni fél giga RAM-mal.
-
törölt tag
Hát én elhiszem, de amiket eddig láttam, nem Nexus készülékeket, azon szinte mind olyan Android volt, amit a gyártó telepakolt a saját alkalmazásaival, illetve a Huawei-nél is látható, a Emotion UI is saját fejlesztés - ez egyébként kínai is ráadásul - HTC-nél is módosított felület van, a saját LG-men is szintén.
-
törölt tag
Pedig a Samsungnál nem mintha nem lenne erőforrás, hogy rendesen optimalizálják az OS-t rá. Az LG-nél ez remekül meg van oldva.
(#88) Duliee : Ami nem Nexus készülék, arra eleve nem referencia Android kerül, hanem a gyártó által optimalizált, és berhelt változat. Az LG-nél általában megoldható, de itt jön nekem jól, hogy a telefonokhoz még mindig úgy állok hozzá, hogy az okostelefon is telefon, telefonálásra való, és nem rakok rá felesleges dolgokat. Van egy Swype rajta, Skype, meg a legszükségesebbek, és már az SD kártyáról mindent visszahelyeztem a beépített tárhelyre pont azért, hogy a KitKat érkezését felkészülve várjam.
A Google Playből vásárolt alkalmazásaim nagy része ezért (is) a Nexus 7-re került.
-
air
nagyúr
Az, hogy egy készülékből létezik 1 illetve 2 SIM kártyás változat nem ördögtől való. Azt viszont teljességgel kizártnak tartom, hogy az egyikben van prox. szenzor, a másikban pedig nincs.
Te elképzelhetőnek tartod, hogy a tiédben is van, csak éppen nem működik? Mert én erre tudok gondolni. Esetleg be kellene vinni szervizbe. -
-
voyager4.4
senior tag
Szerintem az Androidnak elég annyi, de az appoknak tényleg nem
Jó a Lumia 520 persze, bár a topikja pörög mint a búgócsiga: fb app nem jó itt-ott, merülés gondokról is olvastam, vieberrel vannak bajok, így első körben ezekre emlékszem,hogy írták.
Nameg ezt a huawei-t 2 heti diákmelóból is meg lehet venni, az 520 drágább (jobb is annyival amennyivel drágább az igaz)
azért nem mind1.
-
air
nagyúr
válasz
pulyka jocó #81 üzenetére
(#80) kibergx
Akkor neked is ajánlom a #48-as hozzászólásomban lévő linkeket, melyek mindegyikén látszik, hogy nem csak a multi touch funkcióval rendelkezik a készülék, de proximity szenzor is van benne. De lehet, hogy mindegyik oldal téved, csak ti tudjátok jól. -
m1lan
őstag
válasz
voyager4.4 #66 üzenetére
Kizárt. A Lumia 520 még mindig jobban működik, az Androidnak viszont a büdös életben nem lesz elég 512 mega RAM.
-
kibergx
csendes tag
Tényleg nincs benne! Lehet több verzió van belőle, amit én t-től kaptam abban nincs. Ezért is kell telefonálás után mindig kézzel benyomni a kijelzőt ha le akarom tenni, bármilyen hihetetlen h ezt egy galaxy mini is tudta ez nem tudja. Meg az a szenzor az a két karika azért látszana az előlapon de ezen nem látszik.
-
gtasystem
őstag
teljesen jó a telefon, szerintem a dizájn se rossz..
aki meg nem érti, hogy ez nem játékra meg poweruser felhasználásra való az így járt.. -
kibergx
csendes tag
Erdekes, nekem is ilyen telom van eddig kb 2szer lassult be. Kozelsegi szenzor nincs benne. Proci frek 1.3ghz. Volt aki azt irta visszafejlodes y300hoz kepest. Masfelszer gyorsabb proci jobb szoftver igy nagyon ritka h jatek akadjon rajta. Dead trigger 2 is lazan futkos. Ez egy nagyon jo telo, ha kozelsegi szenzor, vaku egyeb extra nem fontos neked akkor ultimate ajanlat. Najoo 20ert lehet mar nem lehet beszerezni, kicsivel tobbert is lehet best buy bizonyos embereknek. Eddigi legjobb vetelem.
-
törölt tag
válasz
nightmare13 #74 üzenetére
Hát igen, mert az nekik nem elég (nagy) üzlet, hogy három havonta rátöltesz 3-4k-t, amiből havonta levon 0.8-1k-t, ad érte szerény méretű semmi másra nem elég adatforgalmat mint VoIP kommunikációra, viszont azon keresztül sokkal többet beszélhetnél mint anélkül. Ezért választottam én is a Net & Roll S csomagot SAT 40 kedvezménnyel, mert ugyan nem 890 FT így sem, de 2580-ból 8 GB adatforgalmat generálhatok, és eddig még mindig elég volt mindenre amire használtam. Azért nem 150 MB, és a VoIP is megengedett természetesen.
-
törölt tag
Nincs, egy vezetékes telefon van, hoppá opcióval. Így az az ötlet, hogy futhatna Nála a Skype a telefonon és lehetne ingyen hívni Skype-on keresztül kútba is esik.
(#65) Lomha 8V: Ez egyébként jó lenne, ha a mobilról 890 FT-ért kapná a 150 MB-ot, csak ugye a Skype ami a lényeg lenne, mert pl úton én nem tudnám felhívni Skype-on keresztül 0 Ft-ért, hiába van nálam a Huawei 5776, mivel ugye a VoIP-ot Domino Surfnél tiltják. Maximum Ő tudna engem hívni. Vagy én kemény zsetonért
-
halkow
őstag
hulladék nem kéne, és a cikkbe mért nincs bele írva hol kapható 20k ért
-
voyager4.4
senior tag
válasz
bitblueduck #50 üzenetére
"Utóbbinál már lehet szívni a fogunkat, ám ebben árkategóriában még nem lehet többet várni."
(idézet a cikkből)Egyébként remek az ár érték aránya a készüléknek !
Lehetséges egy Lumia 520 trónfosztás -
Lomha 8V
addikt
válasz
#41133696 #64 üzenetére
A browsercalls.com-ot érdemes használni a MobileVOIP programmal, azt nem látja VOIP-nak a szolgáltató, okosan kitalálták. Mondjuk éppen ezért fizetős is, viszont bárkit hívhatsz vele akár van net a telefonján, akár nincs. 0.005 cent / perc. Verhetetlen. Itt találsz infókat, segítséget:
-
törölt tag
Filozok rajta, hogy egy ilyet vennék családtagnak (pont olyannak akinek csak telefonálásra kell), csak az a baj, hogy még nekem itthon van duplán WiFi (VDSL2+ T-Mobile Huawei Hotspot 5776 mobil wifi LTE router), addig a célszemélynél nincs. Pedig ha lenne akkor erre a készülékre is mehetne egy Skype és lehetne VoIP-ozni. Ráadásul Neki nincs is SAT TV-je sem, hogy egy SAT 40 kedvezménnyel 2580 FT-ból kihozza a Net & Roll S csomagot ahol nem tiltott a VoIP. A Domino Surfnél meg tiltva van. Tehát maradna neki a hagyományos mód, de akkor csak annyi előnyöm lenne belőle, hogy Hoppán keresztül ingyen hívhatnám, ezt meg ígyis megtehetem, mert vezetékes készüléke van.
-
Lomha 8V
addikt
Teljesen korrekt. Bár belakva tuti kevés lesz a RAM, de ennyiért akkor is kiváló.
-
törölt tag
válasz
Silentfrog #54 üzenetére
Éppen ez az, hogy nem is lenne szükség arra a 10-zel drágább telefonra. Egy ésszerűen összeállított termékpalettát kellene csinálni, nem a Samsungot másolni, hogy marginális eltérésekkel egyszerre 25 készüléket futtatnak, és a zászlóshajót leszámítva egyikre sincs semmi terméktámogatás.
-
bitblueduck
senior tag
válasz
Silentfrog #54 üzenetére
jahogy a piaci részesedés már így is a samsung-apple párost alázza, minek best buy teló, a vacakot is ki kell szórni.
-
-
-
Silentfrog
veterán
válasz
bitblueduck #50 üzenetére
Akkor hogy adnák el a 10 ezerrel drágább készülékeket?
-
-
mmdms
addikt
Több mint egy hónapja van ilyen telóm, bonn-ba vettem a media-ba 85 euróért, ennyi pénzért tényleg nem rossz vétel, de vannak nagy hiányosságai. A legnagyobb amitől frászt kapok, be van állítva a kijelző kikapcsolása 20 sec-re, és telefonálás közbe is ugye kikapcsol, muszáj mindig feloldanom a billentyűt ha le akarom rakni. Az 512 ram valóban nagyon kevés már, 2 játék meg egy navigáció van rajta pluszba, de igencsak hajlamos a belassulásokra, idegesítő tud lenni, napi szinten keresem a frissítést rá, hátha egyszer jobb lesz. A kamera egy trágya, mondom ezt úgy hogy egy k750i-ről váltottam, de még az is megszégyeníti, és annak ellenére hogy nincs vaku, éjszakai mód sincs!!! semmit nem lehet vele csinálni már szürkületben sem. És roppant nehéz, jóval nehezebb egy átlagos telónál. Csakis a gps miatt vettem meg, de az se valami jó, kocsiba az ölemben tartva már nem érzékel gps jelet, Ha valaki ilyen célból vásárolná mint én, hogy olcsóbb mint egy navi, annak nem ajánlom.
-
air
nagyúr
válasz
pulyka jocó #49 üzenetére
Mint a képen is látszik, ez a gagyi gyári böngészőre vonatkozik.
-
bitblueduck
senior tag
Ha 1 GB RAM lenne a készülékben, akkor pedig letarolhatná a piacot az olcsó masinák között.
ilyenkor azt nem értem, akkor miért nem?? -
-
törölt tag
válasz
davis999sola #45 üzenetére
lol
?
-
davis999sola
tag
Végre egy minőségi felsőkategóriás telefon 512gb rammal ami elég durva 800x480 procival 4.5 inches vga a többi gyártó elbujhat a huawei mögött
-
Yooha
aktív tag
Hehe, a múlt hétig vacilláltam, hogy az asszonynak ezt vegyem meg, vagy a "nagy előd" Y300-at. Amire neki kell (net, GPS, néha zene, semmi játék) mindkettő jó, de hát erről ugye nem volt teszt, a másik meg elég elterjedt, szóval azt vettük 28k-ért függetlenül. De igazából nem bántam mg a döntést - bár ez sem rossz.
-
törölt tag
Hát nálam úgy van beállítva a fórum, hogy mindig a legfrisebb hozzászólás legyen felül (pont táblagép és okostelefon használat miatt), másrészt meg a címben is az van, hogy az örökség része, harmadrészt a gyártó által ráadott típusjelzés is erre enged következtetni, negyedrészt nem olvastam végig az egész topicot, és ötödrészt láttunk már olyat, hogy egy készülék utóda gyengébb az elődénél (kiegészítőkben is).
Szerk: +
(#32) nyunyu: "Mondjuk a processzora masfelszer gyorsabb, mint az Y300-e, csak a korites lett gyengebb."Más is húzott vele párhuzamot.
-
-
Silentfrog
veterán
A teszt videot nem sikerül előcsalni.
-
janeszgol
félisten
Jó ez a hardver, az Alcatel Pop C3-ban is ez van.
Viszont azért hagy javítsam ki a tesztelőt. Ez a 20 ezres ár csak a Telekomnál van és ez a kedvezményes ár! Az eredeti ára náluk is 44 ezer forint. Honnét tudom? Mert 2 hétig volt ezen az áron, majd 1 napig lett 44 ezer, majd újra visszarakták 20 ezerre és akkor már az szerepelt rajta, hogy 44 ezer helyett 20 ezer forint.
-
törölt tag
Azért kemény, hogy 2014 nyrán is 512 MB RAM... Az LG L7 II-nél keveseltem a 768-at, de az tavaly jelent meg és Karácsonyi akcióban vettem. Az LG remekül optimalizált, így elég, amúgy erre a cikkre vártam, mert kíváncsi voltam, hogy milyen lesz a Y300 utóda. Majd még végigolvasom. Tényleg érdekel a téma.
-
air
nagyúr
válasz
pulyka jocó #33 üzenetére
Hogy hogy nincs benne multi touch?
-
Köszönöm a tesztet, A telo nem rossz vétel,de a formavilágával nem tudok kibékülni.
-
pulyka jocó
senior tag
Nem értem miért nincs benne Multi-Touch.
Amugy gondolkodtam ennek a megvásárlásán,de igy nem biztos.
-
Micuir_M
tag
Még mindig nincs benne 1G RAM, kivették a villanót és a kamera is kicsi? Mit akarnak ezek? Nekem Y300-am van, azt is a kevés RAM miatt utálom, erre kijönnek egy újabb telefonnal, ami gyengébb?
-
air
nagyúr
"Konkurenst nehéz találni, ugyanis ez az a készülék, amit az választ, aki nem szán többet mobilra, "
Vodafone Smart 4 Mini?
-
judas13
veterán
Egy roppant drága LED villanóval + 1GB RAM-al tényleg tarolt volna, de ennyiét biztosan sokan viszik majd.
-
nyunyu
félisten
Ujonnan 28k-ert lehet talalni fuggetlen Y300-at.
Viszont meglepodtem, hogy gyarilag adnak melle headsetet, mivel anno a tesztben explicite hianyoltatok.
BTW, ehhez a Mali akarmihez van KitKat driver?
Qualcomm ugyanis explicite kijelentette, hogy csak az Adreno 3xx szeriahoz lesz driver, Y300-ban levo 203-at felejtsuk el. -
Habib[HUN]
senior tag
Ez kb olyan, mint az új telepítésű windows és a belakott használt. Új korában mindig sokkal gyorsabb,mint a későbbi állapotokban. Több programot kell betölteni, több is eszi a memóriát.
Amúgy Y300 tulajként én is tapasztalom, hogy már koránt se olyan gördülékeny a rendszer, mint fénykorában. Gyanítom az időközben letöltött google frissítések, se csökkentették a memória igényét (inkább növelték) Egy használható korrekt telefon, semmi más. Legközelebb már én se veszek 1 Gb ram alatt telefont. De az ismerőseim többségének a jelen állapot is több mint elég. -
dokee78
félisten
válasz
nightshadow #16 üzenetére
Az E1 bőven jobb választás,főleg,ha tényleg egy árban vannak.
-
roli543
őstag
Ennyiért korrekt!
-
hue2000
tag
megéri
-
saca23
aktív tag
válasz
nightshadow #16 üzenetére
Hello
Persze a sony bizti jobb ,csak hogy az összes huawei támogatja az sd-re való mentést a sony meg nem.
Ha meg nézed ezt a teót annak a menüjében is benne van hogy mit nézzen a teló alapértelmezett memoriának
az sd-ét vagy belsőt. Ezért van az hogy nem gáz ha ennek a telonak csak 2 giga a belső memoja ellenben a sony e1-el amiből ez a funkció hiányzik. Persze lehet rotolgatni össze vissza és akkor lesz hely. Sajna az sp-be is alig férek az y300 után hiába volt annak csak 2 giga a belseje a sony sp-nek meg 8 amiből kb 6 szabad.
Ez a funkció a legyszuperebb szerintem az összes huaweiben, csak ezt valahogy nem emlitik sok helyen. -
gepardlacee
tag
Huawei u8120 és u8160 ehhez képest már csak ipari hulladéknak nevezhető, bár a kamera nem sokat változott
-
lazlogogola
tag
Szerintem ennyi pénzért,ennyi RAM-al teljesen fogadható alsó kategóriába.
-
nightshadow
veterán
Kártyafüggetlenül szinte egy árban van a Sony E1-el. Inkább az E1, mint ez.
-
G6-osrol irok, az egyik legkorrektebb Huawei az utobbi idokben.
Y330 jart nalam, nos... akadozasokkal teli, optimalizalasban vannak bajok.
Egy hasonlo hardveres, nagyobb felbontasu kijelzot siman kihajt ez a vas.
Nekem Nova Launcherrel produkalt erdemi hasznalhatosagot
Termszetesen 20-ert korrekt, de a nevezektant at kene gondolni... ez inkabb Y230-as
-
Schmidi
tag
Az Y300 tesztjében is az volt, hogy folyamatos, nem akad, stb., én mégis mást tapasztaltam, pedig nem vagyok egy poweruser. Nem azt mondom, hogy hülyeség, amit a tesztben írnak, de ha az ember rendesen belakja a telefont, telepíti a megszokott appokat, akkor lehet, hogy lesz egy pár akadás meg néhány másodperces hatásszünetek.
-
cs.zs.
veterán
Szép csendben, de azért fejlődünk ám. 2-3 évvel ezelőtt egy Galaxy Y és egy Xperia X8 is többe került mint ez. Akkoriban egy 4" kijelző és 800x480 csak álom volt, és senki sem tudta hogy mi az az 512MB RAM, és 2 mag.
-
Schmidi
tag
Szerintem az Y300-hoz képest visszalépés, de ennyi pénzért akkor is lesz rá kereslet.
-
Garada
őstag
Kíváncsi leszek, hogy valaha eljut e odáig a gyártó hogy valami értelmes desing-t össze tudjon hozni a telefonjaira.
-
Devas
őstag
Huawei az nem tajvani?
-
Akee92
tag
Szerintem is egy teljesen korrekt belépő szintű készüléket rakott össze a Huawei, pláne ezért az árért.
OFFTOPIC: Ennek ellenére én, személy szerint még mindig hiányolom azt a fránya 1 gb ram-ot az alsó kategóriából. Kíváncsi leszek melyik gyártó fogja meglépni ezt a lépést elsőként, ugyanis hiába fejlődik az Android, meg jönnek itt a szoftveres fejlesztéseket érintő marketing dumával, ez az 512 mb ram bizony elég karcsú...
-
dokee78
félisten
Y300-hoz képest azért pár dologban vissza lépés.
Kiváncsi lennék ebben is hamar elfogy a RAM? -
Nigér
őstag
20 rugóért teljesen megfelel.
Az meg hogy nem viszi a full hd videjókat...
800x480 kijelzőn pont hidegen hagy.
Kösz a tesztet. -
Kex613826
tag
Ennyi pénzért ez bőven megéri, habár akkor inkább egy y300 pár ezressel drágábban! Köszönjük a tesztet!
-
Erre vártam, köszi a tesztet!
Csak egy gumírozott védőtok/hátlap kell rá, és teljesen használható kis ketyere!Bár lehet, hogy Xperia E1 lesz inkább...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest