- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
A piszkozat nem jó, mert ha visszagombbal kilépek elmenti ugyan piszkozatnak, de ha ezt elküldöm, akkor eltűnik! Olyan piszkozat kéne, ami MINDIG megmarad és végtelenszer el lehet küldeni. Mint a régi, hagyományos, ma már csak 100Ft-ot érő telefonokban!
És igen, tudom, hogy lehet létrehozni saját gyorsszövegeket. De hogyan illesztem be egy SMS-be? Mert miután egy új SMS-nél kiválasztom a címzett telefonszámát, nincs olyan funkció amivel ezt én megtehetném. Csupán ennyit szeretnék ettől a telefontól : az általam elkészített sablot (gyorsszöveget) egy mozdulattal beilleszteni egy új SMS-be, vagy egy mozdulattal új SMS-t csinálni belőle! Nem olyan nagy kérés szerintem, de fogalmam sincs hol lehet ezt megtenni. Már ha meglehet egyáltalán, de ha nem akkor meg nem értem minek tették bele? -
kokokka
addikt
Sziasztok!
Feleségem kapott egy Y330-at a munkahelyétől. Az SMS részéről kérdeznék, mert vagy nagyon nem találjuk amit keresünk, vagy nincs benne, de ez utóbbi szinte felfoghatatlan volna számomra. Olyat keresünk, hogy PISZKOZAT. Vagy bármi mást, ami ennek megfelelő. De nincs, egyszerűen sehol sem találom. Valaki tud segíteni ebben? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest