Hirdetés
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
L7 II-nél van csak fehér hátlap nekem. Tegnap fateromnál megnéztem alaposabban a Y330 tokján a felső álgomb kezelhetőségét, nos tényleg erősen kell nyomni, hogy reagáljon. Egyébként masszív külseje van ennek a toknak, biztonságérzetet ad, látszik, hogy jól védi a készüléket. Sokáig nem volt a készüléken fólia - ameddig Nagymamám tulajdonában volt -, apukám egyből vett rá, így azt is rátettem. Bár a kijelző egyáltalán nem volt karcos, elsőnek mivel nem éppen gyári tisztaságú volt, csak került rá egy kis szöszmösz, a fóliához adott törlőkendő használata után is. Szóval jött a jól bevált módszer, a légbuborékok táptalajául szolgáló szöszmöszök eltávolítására mind a fóliáról, mind pedig a kijelzőről ezzel a szép ragasztószalaggal:
Két csík a kijelzőre, kettő meg a fólia kijelző felőli oldalára, és utána rögtön szépen ráhelyezni egy plasztikkártya segítségével egyengetni ahogy halad a felfektetés folyamata előre, hogy sehol se legyen légbuborék.
Így most már faterom is elégedett vele. Rendelt rá egy Domino Surf csomagot 890 Ft/hó 150 MB - ami nem sok mindenre elegendő, de majd rájön, és akkor talán rendel otthonra egy Netmánia S csomagot 2700 Ft/hó-ért, lett telepítve a készülékre Skype és Facebook, utóbbi kettőt kénytelen voltam itthonról beregisztrálni neki, mert mobilról kínszenvedés volt, ma pedig megint megyek hozzá, aztán belép Facebookra és Skype-ra és elkezdi a netezést
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest