- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
Köszönöm, de kisebb kijelzőt nem akarok
Marad akkor a sony, ami mondjuk vicc, talán két éve vettem, kb. 30 ezer akcijóforintért, és szeptember körül amiket nézegettem, hááát 35 alatt csak rosszabbak voltak
Vicc az egész, sosem volt belépőkategóriában elfogadható telefon. Majd nyáron visszatérek rá, köszi még egyszer. -
TGWH
őstag
Sziasztok! Megérné azt a kb. 14-15 ezer forintot ez a telefon? Sony Live with walman mobilt cserélnék le.
Oké hogy nagyobb a kijelző, jobb a proci, de cserébe hamarabb lemerül, és még vaku sincs rajt, ami a zseblámpa funkciót elég jól betöltni
Mondjuk 8-9 ezerért ha el tudnám adni a sony-t, akkor máris csak 6 ezerbe lennenem tudom megéri-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest