- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kibergx
csendes tag
Tényleg nincs benne! Lehet több verzió van belőle, amit én t-től kaptam abban nincs. Ezért is kell telefonálás után mindig kézzel benyomni a kijelzőt ha le akarom tenni, bármilyen hihetetlen h ezt egy galaxy mini is tudta ez nem tudja. Meg az a szenzor az a két karika azért látszana az előlapon de ezen nem látszik.
-
kibergx
csendes tag
Erdekes, nekem is ilyen telom van eddig kb 2szer lassult be. Kozelsegi szenzor nincs benne. Proci frek 1.3ghz. Volt aki azt irta visszafejlodes y300hoz kepest. Masfelszer gyorsabb proci jobb szoftver igy nagyon ritka h jatek akadjon rajta. Dead trigger 2 is lazan futkos. Ez egy nagyon jo telo, ha kozelsegi szenzor, vaku egyeb extra nem fontos neked akkor ultimate ajanlat. Najoo 20ert lehet mar nem lehet beszerezni, kicsivel tobbert is lehet best buy bizonyos embereknek. Eddigi legjobb vetelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Nintendo Switch 2
- Steam Deck
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest